Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 171
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Извинете, но на какво казвате каре?

# 571
  • Paris, France
Извинете, но на какво казвате каре?

На намазана с обикновен, съхнеш на въздух прозрачен или друг лак, част на нокътя. Намазаното с обикновен лак се нарича лаково каре или лаков квадрат. Обикновеният лак пречи на гела да скрепне с нокътя и помага гелът да се отдели от нокът по-бързо при сваляне. Обикновено се слага в средата на нокътя, но някои го слагаме по целия нокът. Когато се слага на цял нокът или цял нокът без свободен край ги наричаме пълно каре.

маринела 88, а лампата каква ти е? Ако е слаба е първия такъм за смяна. Не съм доволна от лаковете на Месауда. Чупят се бързо,развалят се бързо. За мене гел-лаковете на тази марка са некачествени китайджос доста по-долу от Canni, Elite99, Venalisa, GDcoco, Beautilux, URsugar и подобни в Али. Предвид цената не бих рискувала. Селфита имат същите, но също се свалят трудно. Cristalnails май не продаваха на непрофесионалисти, но предвид, че CND вече продават комплекти с лампа и Shellac  в нискобюджетния Walmart няма да се очудя да са олекотили политиката. Не им познавам лаковете, но имат здрави гелове.

OPI Gelcolor, Гелиш също заслужават внимание.

обезмаслител - сега какъв ползуваш и фоволна ли си? Обезмаслявам със спирт. Ултрабонд, кисел праймър ползуваш ли? Доволна съм от тези на Коди, Гелиш, ИБД, Sensationail

# 572
Nevena Virolan Моя позната е дистрибуторка на Кристалнейлс, тя провежда и обучения, на които мисля да се запиша. Много ми ги хвали тях и тъй като е дистрибутор тук в  Търново  май най-добре да отида на място при нея и да ми даде необходимите продукти. Просто так и така съм си отделила един бюджет, ми се иска да взема по-качествени, но изпитани такива, не скъпи заради марката си. Иначе за обезмаслител и аз ползвам спирт. Лампата ми е от алито 36W. Беше евтина, не възлагах надежди, но с лакове като елит99 и гелиш ми издържа 2 седмици. Единствено ме притеснява че не е затворена. Но пека пръстите 4х4 и после палците. Има нокти които поддават, но още при лакирането виждам моите грешки.

# 573
  • Бургас
Тези, които гледам и следя, показват много неща от алито.
Ооо да да, гледам ги и аз, някой рускини и техните поръчки от алито, но забелязали ли сте как дадена стока за Русия е една цена, а за България примерно 3 пъти по скъпо Sad

# 574
  • София
Ооо да да, гледам ги и аз, някой рускини и техните поръчки от алито, но забелязали ли сте как дадена стока за Русия е една цена, а за България примерно 3 пъти по скъпо Sad

Къде ги гледаш, тези разлики, единствено понякога за Русия няма доставка, а за България има, но и това лесно се оправя  Mr. Green

По-скоро цените на китайските стоки, които се продават в България са смешни, от години повече от левче за китайски цветен гел не давам, просто постоянно има я купон, я промоция  Joy Joy Joy

# 575
  • Варна
Един плах опит за лакиране отново.  Embarassed На късите ми вкиснати от лимоните на Неви  Laughing Hug нокти

Скрит текст:

Коди котарак 738 много любим.

Много се настрадаха ръцете ми това лято,до степен,че изтънялата кожа изгоря в лампата при предния опит. Такова чудо не бях виждала,но и това преживях. Тоя път обаче намазах пръстите с латекс  Laughing  hahaha и поражения няма.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 19:43 от prinzesata

# 576
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ох, ще ви чета и ще ви се любувам месец-два ... След като си развалих ноктите с последното сваляне, ще си дам почивка ... За разкош започнах с едно хамелеонче на Голдан Роуз Simple Smile Да ми е живо и здраво Саше Вите-то, че да поиздържа по седмица, 10-тина дни маникюра ми ...
Иначе продължавам терапията с оцет ...

Скрит текст:

# 577
  • Варна
 Хаха основахме клуб лимонтозу  Laughing. Сложила съм едно жълто шише от тия дето ги водят лимонов сок на мивката  Joy да не забравям да се вкисна  Laughing. Оцетът не ми е опция много смърди и ММ мърмори,че целия апартамент миришел на туршия  Joy.

# 578
  • Paris, France
С лимон и оцет не бива да се прекалява. От мирна на банята ми се свалят парчета кожа в момента. Лимонът не бива да се използува преди излагане на слънце и лампа.

принцеске, а витамин Д как ти е?

И моите деца запушват носа от оцет, ама туй е пУлУжениетУ.

# 579
  • Бургас

Къде ги гледаш, тези разлики, единствено понякога за Русия няма доставка, а за България има, но и това лесно се оправя  Mr. Green

По-скоро цените на китайските стоки, които се продават в България са смешни, от години повече от левче за китайски цветен гел не давам, просто постоянно има я купон, я промоция  Joy Joy Joy
Ми примерно гледах етикети за куфар, табелки ли как се водят, да си го намираш лесно по летищата, че те имат разлика в цената, а тея купони не мога да ги разгадая как се получават, как се ползват 🤔🤔🤔

# 580
  • София

Къде ги гледаш, тези разлики, единствено понякога за Русия няма доставка, а за България има, но и това лесно се оправя  Mr. Green

По-скоро цените на китайските стоки, които се продават в България са смешни, от години повече от левче за китайски цветен гел не давам, просто постоянно има я купон, я промоция  Joy Joy Joy
Ми примерно гледах етикети за куфар, табелки ли как се водят, да си го намираш лесно по летищата, че те имат разлика в цената, а тея купони не мога да ги разгадая как се получават, как се ползват 🤔🤔🤔
Значи 3 пъти по-скъпо е силно преувеличено. От години пазаруваме от али, включително и стоки, като прахосмукачка, телефон и друга изчанчена техника, цените и качеството, ако знаеш какво търсиш, кога и как да го купиш са супер.

# 581
  • на брега на морето
Над е права. Hug Но за телефон май няма голяма разлика от цените в Бг. newsm78 Последно си купих телефон в Бг и същият модел почти нямаше разлика в цената в али. Иначе някои неща купувам от ибей. Там ми се струва малко " по-сигурно" откъм качество специално когато става въпрос за лакове.

# 582
  • София
Над е права. Hug Но за телефон май няма голяма разлика от цените в Бг. newsm78 Последно си купих телефон в Бг и същият модел почти нямаше разлика в цената в али. Иначе някои неща купувам от ибей. Там ми се струва малко " по-сигурно" откъм качество специално когато става въпрос за лакове.

Абсолютно, беше така да се каже импулсивна покупка, на която като платих ДДСти, излезе точно с цената е емаг , беше напълно безсмислено да чакам месец и да се занимавам с митница Mr. Green

# 583
Момичета, безкрайно съм благодарна за съветите ви! 🌹Ето нещо от мен 😊

База и топ - Monasi (Michey)
Телесно - GDcoco 817a
Бяло - CND Cream Puff + пигмент на Born Pretty

# 584
  • Paris, France
Аз си купих преди 3 години телефон от Али. На промоция, с безплатна доставка излезе 2 пъти по-евтин отколкото същия тишук във Франция. Не отиде на митница и дойде за точно 7 дена.

Има смисъл за лакове и такъми за нокти ако човек знае какво търси и може да чака. От сегашната разпродажба си взех топове без лепкав на елит 99 и закаления на Венализа, и двата по 30мл и за под 6 лева и двата. Елитът излезе 5 лева.

Не всичко е по-евтино. Трябва да се сравнява. Моя позната търсеше мултикукър и в Али са е пъти по-скъпи от тукашните, че и не пише какво могат и не могат да правят, а тукашните имат и 2 години гаранция. Същото е с дрехите - тук същите са по-евтини.

Има функция за търсене на доставка от друга страна. За Франция има електрически пили, посуда с доставка от Испания, Германия и даже Франция. Така съседка си купи лампа. СънХ5 Max и излезе 17 евра вместо 14 от Али, но дойде за 3 дена или 2 май, забравих. Няма митница, няма разправии. Али имат складове в Естония и Полша и доставят директно и от там. Пишете какво търсите и слагате във филтъра страна за доставка. Избирате европейските, които доставят в държавата, в която искате да получите стоката.

Имам позната маникюристка, която вече купува накрайници дано от Али. За под 10 евра на разпродажба има накрайник, който тук не се намира под 30 евра. Идват за около 10 дена.

Белещи се бази, каквито купувам в Али тук (почти) не намирам. Там има с лепкав, без лепкав, без мирис Итн.

Общи условия

Активация на акаунт