Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 702
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
Мариса, благодаря за линка!
Над, да, така изглеждат гел лаковете в дрогерията. Купих си един, както и база и топ - искуши ме фкта, че можех веднага да ги купя, не бяха и скъпи.
Взех и едно масло за кожички.
Невена, благодаря за съвета. Няма да бързам, ще чета и ще мисля...

# 91
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ена, коя е тази дрогерия като име и за кой град става въпрос?

# 92
Видин, Мира се казва магазинчето.
Опитвам се да кача снимка, но е голяма мъка през телефона.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 21:29 от Ена

# 93
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Знам ги Мира Simple Smile И във Враца имат магазин и склад в района на ОКС-то Simple Smile За съжаление няма да се прибирам скоро на там, за да ги преслушам ...

# 94
  • Варна
Born pretty или Александро белещи uv led има ли е Алиекспрес? Попадам на обяви за Born pretty, но сякаш не е точно това..

Born petty peel off /пристигна много бързо поръчката/

https://s.click.aliexpress.com/e/eHpwknnS

# 95
Това са:

Ето и маслото:

# 96
Последно се спрях за проба на два acrylic gel-a на GDCoco телесен и безцветен един лак и една база да си имам за всеки случай. Като дойдат ще пусна снимки😁🔝
Исках еднофазния на Клариса, ама ми отговориха, че нямали налични в момента... та ще почакам известно време. 😹

# 97
  • Варна
Да докладвам за Peel off base Venalisa.
Поставих я  така - каре, база, реинфорс, цвят, топ.
Много добра издръжливост на моите нокти - На 9 ден се откърти едно парче на показалец, с който нещо човърках.

Много лесно сваляне, не кърти нокът. Падна на 2-3 люспи, без никакъв проблем след накисване около 5 Мин в топла вода.
На двете ръце отне към 5 Мин свалянето. Много съм доволна!

Забравям борн Прити засега.Sunglasses

# 98
Защо забравяш за Борн Прити?
Питам защото се чудя какво да си взема.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2019, 09:05 от eivalin

# 99
  • Варна
Born pretty по-трудно се задържа на моите нокти и се размеква от топла вода, което за мен е неприятно, защото се надига. Поне при мен е така..

# 100
Покрай вас и аз си взех борн прити, но още не мога да се престраша да я пробвам Grinning

# 101
Аз вече я ползвах и съм много доволна. Имах притеснения отначало дали няма да падне при миене на чинии, къпане, миене на коса... но всичко е шест. Без подбутване отдолу нито се надига, нито пада сама.
С лаково каре, ултрабонд по свободния край Kodi (от Али), белеща база Борн прити, рейнфорс GDcoco, цвят GDcoco и топ без лепкав GDcoco - в този ред - държаха две седмици без проблем. На лявата ръка никакви поражения, на дясната само ъгълче от показалеца се отлепи на 8-9 ден и малко отпред на средния на 12 ден. И това при положение, че все още се лакиран като в детската градина. Още не умея да запечатвам свободния край и въпреки това имах добра издържливост.

# 102
  • на брега на морето
В понеделник го правих, снимката е от вчера. На другата ръка е същото. Ферий зарази с тези пеперуди. Grinning Hug
http://prikachi.com/images.php?images/491/9654491L.jpg

# 103
Има ли значение как ще се съхраняват шишенцата - прави или легнали? С гугъл само на едно място прочетох като съвет, че е хубаво да са прави, а в темите назад не видях да е говорено за това...

# 104
За гел лаковете ли имаш предвид как се съхранянат? Според мен прави, като задължително преди употреба разбивай, за да си възвърне хомогенността продукта, че повечето имат (дори и минимално) утаяване с времето. По важно е обаче да не бъдат на топло и в никакъв случай на слънчево място. Най-добре в затворен шкаф/кутия. Те затова са винаги в непрозрачни шишенца, но трябна и ние да ги пазим, ако искаме да запазят качеството си т.е. да не се сгъстяват или пресичат след време. Нещо което казаха и по-нагоре - когато се лакираме - никога на прозореца! Нито на тераса, или на каквато и да е директна светлина.  Колкото и да е кофти за очите избирайте тъмната част на стаята.

Общи условия

Активация на акаунт