Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 584
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Изоставих нещо ваденките... и луднах на тема брокати... Трябва да си намеря свясна четка... установих...

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 12:26 от Почти безобидн@

# 331
И аз съм брокатена
Скрит текст:

Предишният ми - не си спомням, дали го показвах

# 332
  • Варна
Охх, как лакирате така равно до кожичките. На мен това ми е проблема в момента, оплесквам ги или става едно накъдрено неравно...

# 333
  • на брега на морето
Готин брокат!  Hug
Аз се чудя другата седмица дали да не се лакирам пак с този винения елит? Сякаш не можах да му се наситя за 2 седмици. Това ще е прецедент в лаковата ми история ако го направя. 1 и същи лак-4 седмици. Може да лепна и малко камъни този път, да не е съвсем същото. Wink Hug

# 334
Здравейте,
Дали ще се получи нещо, ако следвам следните стъпки:
Лаково каре, база за гел лак, печене, обикновен лак, съхнене на въздух, топ за гел лак и пак печене? Имам много обикновенни лакове и само три цвята гел лак, които вече ми омръзнаха и ми се експериментира.

# 335
Видях преди време един клип в който една маникюристка използваше обикновен лак вместо гел лак. Ето това е клипа https://youtu.be/vkAtPRPYCaE общо взето казва че лака трябва да е напълно изсъхнал преди топа. Обаче също каза че обикновен лак върху гел не седи, така че най-вероятно няма да седи върху основата. Можеш да пробваш все пак. И аз съм си го мислила
Здравейте,
Дали ще се получи нещо, ако следвам следните стъпки:
Лаково каре, база за гел лак, печене, обикновен лак, съхнене на въздух, топ за гел лак и пак печене? Имам много обикновенни лакове и само три цвята гел лак, които вече ми омръзнаха и ми се експериментира.

# 336
  • Варна
 За ставане става и държи прилично,но аз лично предпочитам следния протокол: каре,база,печене,топ,печене,обикновен лак и върху него обикновен топ.Така имаш опция за смяна на цветния лак когато си пожелаеш. Не се бели и върху гел основа съхне веднага. Не можеш обаче да правиш блик иначе бомбета с базата или рейнфорс след нея стават.

# 337
  • на брега на морето
Ивка Смайл, за лакирането до кожата. След всеки слой избутваш кожичките с гумен избутвач на ръката, която ще лакираш. Непосредствено преди да лакираш. С топа няма нужда да го правиш. Моите нокти растат бързо, и нося 1 лак 2 седмици(на ръцете). После го свалям и слагам друг. Но благодарение на това избутване- 2 седмици маникюрът ми изглежда добре-почти като новичък. Успех! С времето ще ти се получава все по-добре. Hug
За 1 ви път сложих само 1 слой топ този път(нямах време). Лакът ми пак не е мръднал. Ще пробвам и този път с 1 слой топ и ако пак не мръдне-ще си спестявам 2рия слой топ. Wink

# 338
Привет на всички,
Специално се включвам в тази темичка! Нова съм и имам нужда от помощ и съвет!
Темата е изключително огромна  и просто няма как да изчета всичко, а съм си наумила да се захвана с това да се мъча с ноктенцата си у дома!
Ще започна с няколко въпроса:
- Каква е разликата между 54 и 36 ватова LED лампа и по-точно, тази 54 ватовата по-добра ли е и дали вреди повече?
-  Какво мислите за електрическите пили, например ето тази - https://---shoretner923-2PnxMk1
-  Планът ми е да си взема "от хубавите" основа и топ (мислех Kodi), а цветовете от алиекспрес, но се чудех дали ще са добре съвместими? или това няма как да се определи преди да се пробва...
- Виждам доста противоречиви мнения за лаковете на Kodi, та какво бихте препоръчали друго подобно "от по-високите класове лакове" (закупено от бг)?
- Какво мислите за топ лаковете и основите от алиекспрес, наистина ли може да се развие алергия към тях?
- Кой LED лампа ще препоръчате - тези, които са затворени или от отворените (U-образна форма), с копче или сензур?
- Има ли специализиран магазин във Варна за гел лакове?

Ще съм благодарна, ако някой сподели мнение по моите чуденки...

# 339
Осичка,
Не мога да отговоря на всичките ти въпроси, тъй като не съм работила с никакви продукти от алиекспрес, но отговарям на това, на което мога:
- Лампата е добре да е затворена, защото от отворените лампи излиза твърде много остатъчна светлина, която ако не внимаваш може да ти изпече четката на гел лака или дори самия гел лак в шишенцето.
- Бюджетен и добър като качество и издръжливост вариант за гел лак са Блускай. Можеш да поръчваш свободно от сайта им, разгредай.
- 36 ватова лампа е достатъчна според мен за повечето гел лакове. Това с ватовете сякаш ми намирисва, че отива към маркетинг трик понякога Simple Smile

# 340
Цитат
Планът ми е да си взема "от хубавите" основа и топ (мислех Kodi), а цветовете от алиекспрес, но се чудех дали ще са добре съвместими? или това няма как да се определи преди да се пробва...
Те са съвместими, но за издръжливостта на лака имат значение и самите нокти,както и начина/техника на нанасяне. Аз лично използвам именно база Коди и китайски лакове. Добре е и топ лака да е качествен, защото също влияе за издръжливостта на маникюра, поне от моя скромен опит.

Охх, как лакирате така равно до кожичките. На мен това ми е проблема в момента, оплесквам ги или става едно накъдрено неравно...
Лакирам много внимателно и бавно, старая се да се получи чисто нанасянето, но обикновено все още цапам кожижките отстрани. На снимка винаги изглежда по-зле от в действителност Grinning И винаги лакирам първо с по-непохватната (лява) ръка Trollface

# 341
Здравейте! Аз от няколко месеца ви чета, но чак сега се включвам. След 10г. ежемесечни маникюри в салон ми писна да чакам 3-4 седмици за час при моята маникюристка, разрових се тук и вече от август сама се правя, благодарение на съветите ви! Така че съм наистина страшно благодарна. Оттук разбрах каква лампа да си поръчам от али, за коди и за китайските цветове. И всичко е супер, ползвам праймър, ултрабонд, каучукува база и топ на Коди и имам цветове от алито, като с тях е супер мъка. Затова и реших да пиша тук. Имам един единствен цвят на Коди, който е уникален, едно нанасяне е достатъчно, много лесно се работи. Но от али имам на CD Coco едни мънички пластмасови бутилчици и просто се измъчвам. 4 слоя са недостатъчни, става на петна, ужас. С 5 слоя се привеждам в приличен вид, ама не ми се струва нормално. Имате ли идея дали може в нанасянето да е проблемът, или просто са си такива и да заложа на други?

# 342
Просто са си такива. И аз с ГД Коко правя по минимум 3 слоя, иначе хич не стои добре.

# 343
Привет момичета Hug
Аз също съм брокатена. Останах много доволна от лакове в кръгла малка кутия на Lemoc.
Аз също се ядосвам с китайските. За сега GDcoco най-много ми харесват, но ще купя някой от по-скъпите. Кой е лака на Kodi, който имаш?

# 344
  • София
На GDCOCO имам в бели стъклени бутилки, нанасят се перфектно при желание и в един слой, ето на този  си намерих снимка. По спомен и 802, 803 бяха уникално добри!
Тъмният е 844

Общи условия

Активация на акаунт