Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 610
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
На Коди имам цвят Малина(10 или 11). Благодаря ви! на GD Coco освен да поръчвам и аз от белите стъклени, изглеждат супер на снимката!!

# 346
  • София
На Коди имам цвят Малина(10 или 11). Благодаря ви! на GD Coco освен да поръчвам и аз от белите стъклени, изглеждат супер на снимката!!

Ако искаш изчакай, прибирам се в сряда и ще погледна кои са ми по-покривни.

# 347
Благодаря много за бързите отговори
nad_tab страхотни са!...

Добре... какво бихте препоръчали за тънки нокти?... по принцип от маникюристки съм чувала, че нямам мазна плочка, но ако не се сложи нещо "силно" след 10 дена се обелва... Каква трябва  да бъде технологията за да издържа? Така и не разбрах, каква точно е разликата между праймър и ултрабонд?  Тези лакове на Блускай издържливи ли са, защото OPI ми е падал бързо. Слагали са ми каучукова основа на Kodi и беше издържал повече от месец... но пък съм чувала, че Kodi се сваля много трудно.
Изобщоо  много и разнообразини неща, малко знания и съвсем се обърках...

# 348
  • Paris, France
Скрит текст:
Привет на всички,
Специално се включвам в тази темичка! Нова съм и имам нужда от помощ и съвет!
Темата е изключително огромна  и просто няма как да изчета всичко, а съм си наумила да се захвана с това да се мъча с ноктенцата си у дома!
Ще започна с няколко въпроса:
- Каква е разликата между 54 и 36 ватова LED лампа и по-точно, тази 54 ватовата по-добра ли е и дали вреди повече?
-  Какво мислите за електрическите пили, например ето тази - https://---shoretner923-2PnxMk1
-  Планът ми е да си взема "от хубавите" основа и топ (мислех Kodi), а цветовете от алиекспрес, но се чудех дали ще са добре съвместими? или това няма как да се определи преди да се пробва...
- Виждам доста противоречиви мнения за лаковете на Kodi, та какво бихте препоръчали друго подобно "от по-високите класове лакове" (закупено от бг)?
- Какво мислите за топ лаковете и основите от алиекспрес, наистина ли може да се развие алергия към тях?
- Кой LED лампа ще препоръчате - тези, които са затворени или от отворените (U-образна форма), с копче или сензур?
- Има ли специализиран магазин във Варна за гел лакове?

Ще съм благодарна, ако някой сподели мнение по моите чуденки...

1) лампите - никоя от предлаганите не консумира над 20-30 вата на пълна мощност. Всяка лампичка е 0.5-1 ват.  Мерили сме с ват метър и старите Съм1 излизат 20-30 вата, 10-15 на половин мощност. Това по спомени, че беше отдавна. Гледаш да е затворена и да има над 30 лампи и всичко е наред обикновено. Четеш отзивите. Вече има сравнения. Ние купувахме насляпо. В Али можеш да зададеш въпрос и потребители да ти отговорят. Задавам на руски и английски, че в превода смисълът често се губи. Ако е за доставка питам на френски.

2) алергиите - задължително прочети поста за алергиите в първия пост. Нарочно сме сложили линка в червено. Има отговори на всичките ти въпроси. Доста потребителки развихме алергии, но повечето успяхме да се отървем. Има подробни обяснения.

3) Ел пила има съвети в първия пост. Показаната не става за нищо извън запилване на топ, а това става бързо и с обикновена.

4) тънки нокти - препоръчваме мазане с масла, топене в оцет и лимон няколко пъти, идеално полиране. Препоръчваме да няма никакво матиране и да се прави каре, дори и това да се отразява негативно на трайността в началото. С времето нещата се обръщат
 Бомбе с реинфорс също. В 24 тема, на първа страница и а километричен мой пост с обяснение как да се лакират тънки нокти така, че да седят по месец.

Засега всички, които ревяхме от белене на 2-3 ден носим по 2-3 седмици спокойно, но дългото носене не го препоръчваме заради отлепяния на плочката.

Успех, бивша посестрима с тънки нокти!

Лаковете от Али са hit or miss. Пробвате и ако ви хареса купувате други. Born pretty са обикновено ОК.

# 349
  • Варна
Кой Номер точно е малиново червено на Коди?

# 350
Сега го погледнах - 120Р, не знам какво 10 или 11 ми се е въртяло в главата 😂🙈. Поръчах го в комплект с базата и топа просто защото имаше включен цвят по избор. Всичките ли цветове ли са им толкова покривни? С този наистина един слой е абсолютно достатъчен.

# 351
  • Варна
Mafioza, благодаря!:)

# 352
  • Варна
Искам да похваля моята лапичка, която след изчетена информация и съвети от форума, подбрах от Алиекспрес

# 353
Честито!

Някой пробвал ли е лаковете Lemooc? Доста богата гама от цветове имат, както и други продукти, и ще бъдат на много ниска цена от 11.11. в алиекспрес.

# 354
Честито!

# 355
  • Варна
Благодаря ви, момичета, пече идеално, към 30 лв излезе.

# 356
Искам да похваля моята лапичка, която след изчетена информация и съвети от форума, подбрах от Алиекспрес

Може ли линк към продавача?

# 357
  • Варна
US $7.59  42%OFF | 90/54/36W Pro UV Lamp LED Nail Lamp Nail Dryer For All Gels Polish Sun Light Infrared Sensing 10/30/60s Timer Smart For Manicure
https://s.click.aliexpress.com/e/NOY8M5Qs
Ето, от тук е лампата.

# 358
Честито!

Някой пробвал ли е лаковете Lemooc? Доста богата гама от цветове имат, както и други продукти, и ще бъдат на много ниска цена от 11.11. в алиекспрес.
Аз изпробвах един и съм доволна. По- късно ще снимам.
Показаните GDcoco ми харесаха.
Ще помисля и аз за цвят на Kodi или Bluesky.

# 359
Застудя и вече се прехвърлям на термолаковете - голям гъдел са ми 😀😀😀 Ето 1  - на Born Pretty Bunny Dream DT04

А това му е най-тъмното

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 07:44 от Lady-Godiva

Общи условия

Активация на акаунт