Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да избегна проблемите с митницата при пазаруване от iHerb?
Какви са препоръките за прием на серрапептаза с висока потентност от деца?
Какви предварителни изисквания трябва да имам предвид, ако искам да пазарувам от iHerb?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да избегна проблемите с митницата при пазаруване от iHerb?
Можете да избегнете проблеми с митницата, като поръчате до адрес на превозвач в Англия и използвате Hermes за доставка. Те ще удържат ДДС, което ще трябва да платите. В България можете да използвате Econt за доставка. Това ще ви позволи да избегнете българската митница и всички разправии и забавяния по веригата.
-
Какви са препоръките за прием на серрапептаза с висока потентност от деца?
-
Какви предварителни изисквания трябва да имам предвид, ако искам да пазарувам от iHerb?
Преди да започнете да пазарувате от iHerb, уверете се, че имате валидна банкова карта (VISA, MasterCard или American Express), действителен имейл адрес и акаунт в iHerb.com. Можете също да платите с PayPal. По време на процеса на покупка изберете метод за доставка, въведете кодове за отстъпка и използвайте персонализирани промоционални кодове. Важно е да се консултирате със специалист, преди да започнете да използвате дадена хранителна добавка.
-
Какви са препоръчителните дози за прием на 5-HTP и кога трябва да се приема?
-
Какво е куркума и какви са активните съединения в нея?

) каква е разликата във видовете куркума (куркумин, тумерик). Поръчала съм този 
)))))