Мартенските ни душички риткат с крачета, махат с ръчички!!!

• 11 198
  • 265
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Честит рожден ден, kremena! Много да те радват твоите мъже! bdbaloni

# 226

newsm67Честит рожден ден, kremena! newsm67
newsm59Нека твоите желания бъдат мои пожелания! newsm59

# 227
 newsm59Честит Рожден Ден Кремена newsm59

# 228
  • София
Добро утро,мами!
Честит Рожден Ден,Креми!Много щастие и любов ти желая!!!
Нашия разбойник от два часа вече се върти в леглото  и ни раздава шамари,голям побойник е станал.Няма сън!Отивам да правя пържени филийки за закуска.

# 229
Честит рожден ден на КРЕМЕНА!!!
С пожелание за Само хубави моменти Simple Smile

При нас много трудно върви захранването...Сега я мъча с плодови пюрета, ама става голямо омазване, не ги яде много. А за зеленчуковите не ми се мисли.
Много се ядосвам с това захранване, а явно и кърмата ми намалява или не я засища и Елина ми огладнява на два часа и половина, едва изкарва трите часа.

# 230
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРЕМЕНА    newsm59
много здраве, щастие и любов ти желая   bouquet

Ох да ви се оплача, Ема снощи плака от 9 до 11 часа и накрая заспа от изтощение ooooh! Не знам какво му става на това дете, преди всяко заспиване е страшен рев, не може да се отпусне, да не говорим, че отдавна не заспива сама в леглото като преди. Нощем се буди по 100 пъти, пъшка, плаче, мрънка и страшно много пръцка  Sick Не знам това пак колики ли са какво е  newsm78 Но не се издържа направо. Е, оплаках се  Cry

Хубав ден на всички  Hug Hug Hug

# 231
Честит рожден ден на Кремена с пожелание за здраве и много късмет и щастие   bouquet  Hug   bouquet

Аз също ще се оплаквам  Joy - ми немога и немога да го махна това ядене в 5 сутринта с вода не става ако имате други идеи моля казвайте  Hug

# 232
Честит рожден ден на Кремена с пожелание за здраве и много късмет и щастие   bouquet  Hug   bouquet

Аз също ще се оплаквам  Joy - ми немога и немога да го махна това ядене в 5 сутринта с вода не става ако имате други идеи моля казвайте  Hug

miki3 !!! Ние се храним по 3-4 пъти посреднощ!!! Но се кърмим. Мисля си какво ли ще ми дойде на главата след 2 седмици, като спра да го кърмя. Ще ходя сигурно като съмнамбул от спалнята до кухнята цяла нощ да му правя мляко.Crazy

Иначе Дани си хапва пюрета особенно от ябълки, ябълки и моркови много му харесва. За кашите не ми се говори. Не са му от любимите деликатеси. Sad

През деня правим интервали дори от 4 часа меж ду храненията.

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 10:59 от Violanta

# 233
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРЕМЕНА

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 11:54 от Violanta

# 234
Честит рожден ден, Креми! newsm59

# 235
Честит рожден ден, Креми!
Да си жива и здрава и Марти много да те слушка! Wink

c-mira, и ние сме така. Яко пръцкане ни пречи да заспим и същото ни събужда. Най-лошото е, че очевадно е и болезнено...

# 236
  • София
Честит рожден ден, Креми! Много усмихнати и слънчеви дни с малкия Сладкишчо!       baloni

# 237
честит рожден ден креми   всичко най-хубаво ти желая

Ох да ви се оплача, Ема снощи плака от 9 до 11 часа и накрая заспа от изтощение ooooh! Не знам какво му става на това дете, преди всяко заспиване е страшен рев, не може да се отпусне, да не говорим, че отдавна не заспива сама в леглото като преди. Нощем се буди по 100 пъти, пъшка, плаче, мрънка и страшно много пръцка  Sick Не знам това пак колики ли са какво е  newsm78 Но не се издържа направо. Е, оплаках се  Cry

Хубав ден на всички  Hug Hug Hug
И ние бяхме така,включително и пръцкането и се оказаха зъби.
 newsm78

# 238
  • София
Честит Рожден ден на Ели и Кременка   bouquet
Милички и ние още сме на лечебна милупа- пробвах един ден да дам Аптамил, но.. веднага се появи пак диарията /повече от две седмици по-късно/ и пак купих лечебна храна- сега пак пробваме постепенно да въвеждаме, засега с успех, дано да успеем, че сега дори и сок не давам, камо ли да захранвам- педито ме посъветва да започвам със зеленчуково пюре директно.
Момичета, чудех се дали този анибиотик няма да и навреди по някакъв начин, толкова е малка, но педито настоя- каза, че не може да рискува с близо 40 градуса няколко дни и аз се съгласих, но по-принцип съм противник на тъпкането с антибиотици и други лекарства за щяло и не щяло, а сега на 4 месечното ми бебе- антибиотик  newsm78 Оттогава много ме тормози този въпрос  newsm78
Целувки!   bouquet

# 239
  • София
Честит рожден ден Креми!!!
 smile3525Ази, аз също съм противник на лекарства и антибиотици, особено за бебе. Но щом се налага няма начин и не трябва да се рискува с хомеопатични и разни такива неща. Мисля, че лекарката ти най-добре може да прецени това. Но с тази температура аз също бих дала антибиотик колкото и да не ми се иска. Както знаеш при малките бебета  високата температура може да е много по-опосна от антибиотика. Това е моето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт