Домакини 69/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 60 757
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
А, никъде няма да ходя. Ти щеше да ходиш и аз те отмених!
Споко за кистите. И моята приятелка е така. Отива, пукат ги и си живее живота. Казали са ѝ че като поостарее ще се отърве от проблемите. Ето ти повод да се хвалиш, че още си млада!

# 661
Да стискате силно и много палците, че буря Сабине (така са я кръстили немците) е по петите ми. Летя за Мюнхен и не ми се мисли направо...

# 662
Не се давай, Смърфи!

# 663
  • при късмета
Смърфи, стискам всички палци, сигнализирай като пристигнеш

# 664
Току що гледах по новините за бурята и се сетих за Смърфиетка казвай кога да пускаме палците.
Днес с мъжа ми обиколихме селото улица по улица.Негов познат харесал къща и докато я открием ... Ние за нашата токова не сме обикаляли, много идеи откраднахме, много къщи ми харесаха.

# 665
  • Бургас
Смърфи,стискам палци!
Къде в Мюнхен ли е тази буря?Сега за сина се притесних!

# 666
Пристигнах! Отървах го туй Сабине на косъм. Ама много отменени полети, утре ще бъдат още повече.

Славче, в цяла Германия е! В Бавария най-късно. Отменени полети, затворени училища, влакове и т.н. Но не се притеснявай за момчето! Ще се оправи, не е за първи път да има бури! Освен това в момента в Мюнхен е спокойно.

# 667
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, радвам се, че си изпреварила бурята
За тази седмица имам компютъра да оправя и за сега това ми е задачата. Набелязах 2-3 оферти, днес ще звъня, че много ми се ходи някъде за малко
Хубав ден на всички! Hug

# 668
Какво търсиш, Ма ко?
Ела по нашия край. Топло, без сняг....

# 669
  • при късмета
Ориентирала съм се към близка дестинация с вътрешен басейн. Че мисля от петък да тръгнем, но шефа ще си ходи на у-ще.За сега обмислям Костенец, Вършец или Белчин. Май към Вършец клоня, че гледах, че и балнеолечение имат и кабинети с консултации. Изобщо не държах на това, ама изникна. Още не съм звъняла обаче, че и аз не мога да реша кога точно искам

# 670
Пък при нас наводнение..... два дни се занимавам с дъждарките - в градината са 3, а пред къщи 2.... През 15мин излизам да махна листата, че водата ги носи и се затапва... Днес и суграшица валя....

# 671
  • София
Привет, момичета от близо и далеч!
Напоследък не съм от редовните, но нали имам извинителна причина, та затова. Гаджето все още е тук, та се развяваме насам натам. Вчера ходихме до Перник. Носихме три туби по 20 л. вода на приятели. Положението е много сериозно. Мислят, че така ще бъде още две години. Помислих си, ЛЕЙДИ да пренасочи излишната вода към перничани. Голямо добро ще направи. Simple Smile please!
Днес ходихме до Елин Пелин - на гости. Изкарахме чудесно.
Е, остава ми и по малко време за тръстиката.
Като замине гаджето, довършвам дипломната и чакам защитата. Ей го къде е 12.март.
За всички вас - торба с прегръдки HugHugHug
Момичета, разбрахте ли, че закриват магазините от веригата Метро? Разпродават някои дребни неща по системата плащаш две, взимаш три. За сега май най-надежден остава Кауфланд.
Хайде, лека вечер!

# 672
  • при късмета
Не знаех за Метро. Иначе поне от 2 години имат такива промоции, плащаш 1, взимаш 2, през 2 седмици са различни артикулите. И не за дребни неща, а за телевизори, матраци, дрехи включително зимни якета, маркови маратонки, като цяло от целия им асортимент има оферта за периода на брошурата

# 673
Фло, нещо да не бъркаш.... за Метро.Хич не ми се вярва доста печаливши са като верига,правят доста голям оборот.
А офертата 2  на цената за 1 го имам от доста време.Дори Кауфланд я пущат и те,само дето цените са завишени и в двете вериги.Бе доста цени са скочили и като сложат тоя червен етикет.... мислят ни за будали.
Я да се оплача днес ходих да платя данъка на колата и проверих другите данъци за сградите,ами завишени са и то доста...а боклуците са си по улиците.
Напекох се днес по обяд на слънце,нагледах си китките-подават се вече минзухарите,мини ирисите  ,чакам да се стопли и стопи снега, за да си засея игликите, които си накупих.

# 674
Писе, и аз отидох днес да си поискам справка на данъците, но още не били готиви. Само за автомобилите са актуални.

Общи условия

Активация на акаунт