Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 704
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Пловдив
04alex
Много ми хареса ,чудесно е !

# 1 006
  • София
Видях в един магазин такава играчка, и толкова ми хареса, че реших да я направя. Много ми хареса как се получи. Само да не беше толкова пипкаво.... Simple Smile

# 1 007
Като видя гоблени ми става хубаво на душата. Аз не мога да шия, но баба ми шиеше много и имам чудесна колекция от нея. Тези са ти толкова хубаво съчетани и ти се връзват с интериора чудно, уют наистина, гоблените допринасят за такъв и затова ги обичам.

# 1 008
  • Beyond the stars
Моята коледна декорация почти ежедневно търпи разместване, пренареждане и добавяне на нещо ново, но ето към днешна дата как изглежда част от нея :

п.п. Абстрахирайте се от коша за играчки на кучето, забравих да го махна Blush Grinning

Влюбих се, от нищо не искам да се абстрахирам Grinning

# 1 009
  • Под сянката на разлистените кактуси
Най-после и аз съм готова. Малко шаренийка у нас, но си мислех, че ще сме направили ремонта досега и цветовете ще са други...

Нейно височество само чакаше да постеля чистата покривка, за да се намести:

Кухнята

Елхата на двора

# 1 010
Зори, прави място и за мен. Може до кученцето, нямам нищо против, толкова е красиво...

# 1 011
  • München, Deutschland
Зори, прекрасно е! Ако не си интериорен дизайнер или поне друга креативна професия, спешно да преосмислиш. 😃

# 1 012
  • Бургас
Една елхичка, която е на работа.

# 1 013
  • Австрия
Това ангелче ни е подарък от една много блага жена, която за съжаление вече не е между нас. Всъщност.. не го прибирам през цялата година - милото послание за благополучие, усещането за доброта, обич и закрила, както и хубавия спомен за един хубав човек ме радват през всеки сезон, но за Коледа го слагам на специално видно място.

# 1 014
  • София
Ето и третата ни елха. Общо взето гледам всяка година да сме с различна украса, но тази елха много си я обичам, и присъства винаги. Показвала съм я и преди.  Simple Smile

# 1 015
  • Euskal Herria
Тази година сме с такава украса:

# 1 016
Току що за първи път посетих Pepco, Г. Делчев. Очаквах повече коледна украса. Не си купих нищо, а исках нещо ново. Sad
Взех си ароматизатор  - ароматно масло с пръчици и две червени ароматни свещи. Зимен аромат, ябълки и канела.
И една елхичка за декориране на щерката.
Скрит текст:
Детските дрехи ме изненадаха - доста добри моделчета на ниски цени видях. Тя има много дрехи, затова само един чорапогащник й взех, но определено ще го посетя пак напролет.

# 1 017
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
яна, много ми хареса рошавата украса. Simple Smile Simple Smile

# 1 018
Прекрасни неща показвате, възхитена съм! 
 Hug
Яна, украсата ти ме впечатли много, а кучето ти е много сладко  Heart Eyes

# 1 019
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета! Кучето е неотлъчно до мен. И все попада в кадър, изхитри се рошльото, че седи ли мирно, получава бисквитка и не пропуска момента. Тук на снимката сам се нагласи,  без да го карам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт