Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 830
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 615
Стояха на късите страни на щандовете м.г.

# 616
И аз трябва да купя такива кукички.А те са самозалепващи нали така?
Освен за лампичките в детската стая за кудето ми трябват,мисля и в кухнята на прозореца да направя ето таква украса.
Ще ми свършат чусна работа ако ги намеря.
А оглеждали ли сте за елхи там?Искам да си купя по висока от 1.50 елха ,но цените им са над 100 лв в магазините  ,в джъмбо би тр да са по евтини.

# 617
Точно такива купих миналата година, абсолютно нищо не вършат или аз не успях да схвана как се закрепят. Тази година купих някакви други кукички, пак от джъмбо, ще видя с тях ще се справя ли.
Благодаря за идеята с броката и сама да си поправя коледните топки, не се бях сещала. Blush

# 618
Не вършат много работа, да, хеле пък на прозореца. Правих силует на елха от лампички и гирлянд на стъклото миналата година, с какво ли не лепих, кукички, тиксо, онова като дъвка, накрая и с черен изолирбанд 😁, обаче отвън изглеждаше много красиво.

# 619
  • WonderLand
Аз бях в Джмбо на България и кукичките бяха в една кошница до лампипките и елхите. Пада се всясно от входа мисля, че  между втората и третата зала. Иначе опаковката е по левче.

Иначе за бройката се сещам решение - прозрачни топки (в Джмбо има), които да се намажат с лепило отвътре и да се сложи вътре броката. Точно такива топки бяха тея там, отваряха се през средата. 6 броя за 4лв.

А за дъвката - много държи, но оставя мазни петна по латекс и тапети. Ако ще я ползвате за стена препоръчвам първо прозрачно тиксо на самата стена, а после дъвката отгоре.

# 620
  • София
На мен ми харесва украса  от лампички по прозореца .Или друга висяща като по-горе показаната.Обаче лепенето с тиксо ме побърква.ПОсле  винаги  има гадни остатъци по догрмата.Как   ги закрепвате вие? МИслех че с тези кукички  ще стане и  тъкмо се зарадвах....ДАЙте идеи....
СЪщо така-  с нова  кухня съм  с шкафове до тавана.Изчистен модел   в бяло без дръжки.Иска ми  се да сложа някаква украса и   там.Какво и къде   бих могла да закрепя? ПОмещението е общо с трапезария и хол

# 621

Нещо такова ?
От вътрешната страна на шкафа  ги захващаш с нещо.
Макар, че ако имам нова кухня няма да лепя нищо по нея че ММ ще ме убие🤣

# 622
  • София
Добри идеи.НО  при мен  като се замисля няма да стане, тъй като  шкафовете са с амортесьори и се отварят нагоре..... Имам  бленда над шкафовете до тавана..Евентуално  ще мисля някакви гирляндоподобни  неща да  захвана някак  в тоя участък.....

# 623
Може да си направите като на първите 2 снимки.

# 624
  • Под Сините камъни
Добри идеи.НО  при мен  като се замисля няма да стане, тъй като  шкафовете са с амортесьори и се отварят нагоре..... Имам  бленда над шкафовете до тавана..Евентуално  ще мисля някакви гирляндоподобни  неща да  захвана някак  в тоя участък.....
Моите също се отварят нагоре.Тук не е довършено и на левият горен шкаф имаше лента с панделка

# 625
  • Под Сините камъни
И аз трябва да купя такива кукички.А те са самозалепващи нали така?
Освен за лампичките в детската стая за кудето ми трябват,мисля и в кухнята на прозореца да направя ето таква украса.
Ще ми свършат чусна работа ако ги намеря.
А оглеждали ли сте за елхи там?Искам да си купя по висока от 1.50 елха ,но цените им са над 100 лв в магазините  ,в джъмбо би тр да са по евтини.
Скрит текст:

Нашата елха е от Джъмбо.Взех ме си я преди две години.1,80м и беше 80лв.
Много си я харесваме.Мястото ни е ограничено,но много искахме голяма елха,тази ни пасна идеално.Не е много разперена долу,но е гъста.

# 626
  • София
Планирам посещение в Джъмбо тия дни и ще огледам за подходящи елементи.Гирляндът при теб който е до тавана как е хванат?Лайсна ли е при теб или празно пространство

# 627
  • Под Сините камъни
Планирам посещение в Джъмбо тия дни и ще огледам за подходящи елементи.Гирляндът при теб който е до тавана как е хванат?Лайсна ли е при теб или празно пространство
При мен е празно пространство,но  ти можеш с двойнолепяща да си го захванеш

# 628
  • München, Deutschland
Ето и моята кухня от миналата година. Понеже не е голяма, се хваща само част от нея.

За целта си подредих/украсих тези бурканчета, пазя си ги и за тази година.

Аналогично са ми и другите шкафове, но не съм се сетила да направя панорама.

# 629
Вдъхновиха ме снимките ви от кухните. Ще измайсторя и аз нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт