Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 851
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 855
Нека покажа моята елха

# 856
  • София

Здравейте момичета Hug Реших да се пробвам и аз с камината.Цял ден си играх - първо кашони,после облепих със стиропор ....уморих се и пак хич не съм доволна от резултата. Страшно трудно ми се видя Confused Исках и тухлички да направя,но вече съвсем щях да лудна.Исках съвет от вас Hug да налепя ли този тапет имитиращ камъни ?

# 857

evolis, за само един ден работа се е получила повече от чудесна Heart Аз гледах клипче в нета за камини, мацката колко пуловери смени (тоест дни), поне десетина отидоха Simple Smile На мен камъните ми харесват Heart Браво за труда, не се отчайвай, справила си се страхотно Heart

# 858
И на мен много ми хареса тапета - лепи смело!

# 859
  • Euskal Herria
Тапетът е идеален, лепи смело. И да покажеш крайния резултат.

# 860
  • София
Момичета, а дали да оставя горния и долния стиропор бели и да налепя само страниците с камъни ? Или всичко да налепя ? Grinning

# 861
  • Euskal Herria
Можеш да налепиш страниците първо, да видиш как стои и тогава ще решиш за останалото.

# 862
Много заразителна тема Simple Smile Нямаше да правя нищо,уж Simple Smile Днес ми беше неприятен ден и за компенсация си купих борче в саксия.Доста иглички направи,може би е било сухо.Дано му се отрази добре вътре в къщи.Мисля да хо оставя само с лампички,но ще ги подредим,че детето просто ги нахвърли отгоре.Взех си и зюмбюли.Дано цъфнат преди да тръгнем за България,за да ги
видя.И вакса с аромат на ябълка и канела,ама аз цяла година си ги топя тези..Възглавниците са ми от миналата година,също.

Скрит текст:

# 863
  • София/Севлиево
Моята синьо-бяла елха,която обаче няма къде да сложа и май само за снимката я направих понеже е много малка,а в хола,където я снимах,слагам голямата ,която пък още не съм извадила,но днес-утре и това ще стане.

# 864
И нашата коледна украса Simple Smile
Весели празници, момичета ! Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 17:31 от AnMary

# 865
Много красиво!Балерините ми харесаха,ти ли ги прави?Искам да си откадна идеята за тях.

# 866
Много красиво!Балерините ми харесаха,ти ли ги прави?Искам да си откадна идеята за тях.

Да, много лесно стават Simple Smile
В Пинтерест има много шаблони на балеринки Simple Smile

https://www.facebook.com/pg/BeautifulCreativeEasy/photos/?tab=al … =2221780154744975

# 867
Еха,прекрасни!Много благодаря!

# 868
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз пък харесах една рошава гарга на точки...
Simple Smile
като мой портрет е.

# 869
Още малко украса и от мен:

Общи условия

Активация на акаунт