Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 708
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 975
Бурканчета от днес за базар в у-щето на дъщеря ми (не знам дали ги заснех добре):

# 976
  • София
И аз съм почти готова.
Елхата постно украсена, защото не прецених,че миналата година стоя в ъгъла и украсявахме само половината.Защо е наклонена,не мога да си обясня,но важното,че не пада Kissing Smiling Eyes

Подноса до елхата

И масата

Има и други дребни неща разпръснати из апартамента.

# 977
  • Sofia
Аркадия,страхотни са бурканчетата!

Натуся,да не би долу да не е вкарана хубаво? newsm78 И аз една година така се чудих. Simple Smile

И украсите,и селцата са ви много красиви,момичета!
Нашето селце май го имаме повечето. Laughing
Скрит текст:

И още малко
Скрит текст:

Сега започвам с коледните сладки.Доста се забавих тази година,а ми отнемат повечко време.За трета година ще ги украсяваме,че децата искат да подаряват.Миналогодишните не станаха лоши,като за втори опит.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 00:14 от avi10

# 978
# 979
  • София
Когато имаш огромна колекция от мечета "Me to You", се получава готовата ни за гушкане  мечешка  елха. Децата я обожават.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 17:01 от Уна

# 980
  • DE
Като видя украса с мечки и винаги се сещам за къщата с мечетата в Страсбург  Crazy Heart Eyes

# 981
  • Пловдив
Ето я и моята скромно елха 😀

# 982
  • София
Леле...попаднах на тази тема...уникални и прекрасни са украсите на всичкии….вкъщи е също така коледно...а ми казват,че толкова украса не са виждали никъде...е защото не са видели снимките ви...хахахах...браво!

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 19:06 от iana28

# 983
  • Бургас
avi10, тези бели къщички най-отзад на прозореца много ми харесаха. Картонени ли са?

# 984
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
стикери от лидл Wink

# 985
  • Бургас
Ахаааа, благодаря ти Добри. Ще погледна у наш'то магазин 😊😂

# 986
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
познах ги, защото са като нашите от миналата година.
от по-миналата имаме пингвинчета.
и сме красиви целогодишно, защото Горинич младши не дава да ги сваля Simple Smile

# 987
  • Sofia
Даа,от лидл са.
Хареса ми как се връзват с другата къщичка,макар че на снимката не е много ясно.
Между другото,аз отдавна съм ги купувала,но съм виждала,че в някои магазини има още останали.Може и да намериш.

...
и сме красиви целогодишно, защото Горинич младши не дава да ги сваля Simple Smile

Joy
Тамън не си играеш да ги слагаш всяка година. Laughing

# 988
И аз тази година съм налепила прозорците с лидлски стикери - снежковци, снежинки, дядо Коледа.  Въпросът ми е - пише, че са за многократна употреба.  Или да не разчитам, че догодина ще се ползват пак?

# 989
  • Sofia
Стават,стават,можеш да ги ползваш пак.

Общи условия

Активация на акаунт