Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 117 383
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 300
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз така украсявам елхата - отгоре малки и надолу по големи.
Пак искам нова елха.........Всяка година е това.Да видим дали ще ме огрее Blush

# 301
  • Mars Hotel
Tази идея ми хареса много, ще се пробвам.

# 302
Би ли споделила резултатът после?
Чудя се, как ще се извади хартиения конус, няма ли да и залепнал?

# 303
Здравейте! Следя темата още от самото начало.. Публикувате страхотни неща! Някой да знае какво точно представлява светещата завесата от Кауфланд? Искам днес да купя, но трябва да пратя някой друг, а ми се ще да я видя преди това.. Ако някой я има - може ли да я снима?

# 304
Правих подобни с ленти плат, върху хартията увих домакинско прозрачно фолио и оставих на върха малко от него, като фитил. При изваждането държах за фитилчето и хартията излезе лесно.

# 305
  • гр.София
Мис Каролина разпери тази година клонките на елхата, така че да не се вижда през нея. Например на един клон нали има няколко клончета, разпери едно нагоре, надолу, настрани. Моята елха е почти същия модел като твоя, но откакто я "разрошвам" стои страхотно.
И аз да похваля коледното спално бельо на Лидл, мекичко, топло и супер десен.

# 306
Мис Каролина разпери тази година клонките на елхата, така че да не се вижда през нея. Например на един клон нали има няколко клончета, разпери едно нагоре, надолу, настрани. Моята елха е почти същия модел като твоя, но откакто я "разрошвам" стои страхотно.
И аз да похваля коледното спално бельо на Лидл, мекичко, топло и супер десен.

Чудех се кое не е наред. Толкова време я оправях. Не съм сигурна,че разбрах как точно да я разперя. Уж е толкова гъста и голяма, а прозира. Има много играчки, а изглежда рехава.

# 307
  • гр.София

Ето, всяко такова клонче, което съм оградила извиваш на различни страни. Нагоре, надолу, настрани и дори към "ствола". Ще стане супер Wink

# 308

Ето, всяко такова клонче, което съм оградила извиваш на различни страни. Нагоре, надолу, настрани и дори към "ствола". Ще стане супер Wink

Направих си скрийншот,благодаря🤗

# 309
  • гр.София
Ето ни елхата от миналата година, откакто я правя така изглежда супер гъста.

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 22:52 от mariq13

# 310
Миналогодишната ми украса.

# 311
Ето ни елхата от миналата година, откакто я правя така изглежда супер гъста!
Панделките как се "къдрят"? От каква материя са? Имат ли тел по кантовете?

Ла Валета От къде е камината?От много време търся , но не намирам такава.

# 312
Ето и от мен нещичко:

# 313
  • гр.София
Хрис от плат са и да имат тънка тел по кантовете. На ръка ги извивам, супер лесно е.

# 314
Ла Валета От къде е камината?От много време търся , но не намирам такава.
От Vivre

Общи условия

Активация на акаунт