Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 922
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 510
Брук Дейвис , не се сдържах и преди малко купих същата рамка за камина. Беше останала една, кашонът е разкъсан. Дано всичко си има, ще мога да проверя след около два месеца. Безумно тежка е, добре че момчето от охраната беше много любезно и ми помогна ))). Купих и лидълски цветни лампички за елха.

# 511
От началото на месеца е украсено тук.По магазините също е пълно с украси.Вчера влязох за омекотител за фимо,не намерих,ама пък накупих други неща.И новата играчка за таз годишната Коледа/нали трябвало всяка година поне една нова да се прибавя Simple Smile/

Малко идеи за правени елхи
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 13:21 от red soul

# 512
  • София
La_Valletta, честита да ти е!
Дано всичко е ок, аз купувах две реално ( и за свекърва ми), всичко е наред и с двете.
У нас днес е така Simple Smile

Приемам идеи от къде да се снабдя с малки, горе -долу еднакво нарязани дърва. Трябват ми още доста.

# 513
Брук Дейвис , по Околовръстното има много места, където продават , но не знам като цени как са?Иначе да питаш някой дядо/баба по селски къщи-това се сещам като идеи.

# 514
  • София/Севлиево
Тази камина много ми харесва,но в къщи няма място къде да я сложа...Свекърът купи нова къща и ако догодина е приключил с ремонта и ги има пак ще купим една,или ще му дам идея да направи някаква-той обича да майстори разни неща.

# 515
  • Някъде там
Днес извадих елхата и я сложих за малко .Тази година ще е в кухнята.
Имаме една беба на 6 месеца и се чудя как ще опазя елхата от тази сладуранка

Не съм я разперила ,само за проба и май си е ок

Пратих снимките на милото и той като се прибра пита къде е елхата Grinning
Мислел,че ще украсявам

# 516
Тези стенни елхи как се закрепват на стената?

# 517
Искрица,в общи линии,спасение няма.Само търпение Simple Smile) Нашия красавец до първата си година беше същия.Всеки ден закачвах,залепвах и там,с каквото беше решил да се занимава от украсата.Следващите години му стана все тая,а и ние правехме украсата малко по-далеч от лапичките му

# 518
Как му светят очите Grinning.
Страхотни са Animal Paw Prints!

# 519
  • София
red soulКрасива украса и прекрасен, скадък кот 🐈💕
Нашето добиче до ден днешен ( вече 9 години) събаря всяка играчка от елхата, която успее да докопа от по-ниските.
В детската слагаме втора елха, мъничка и всяка нощ я пренасям в банята, защото иначе я катурва и яде гирляндите.

# 520
Не е само с котенцата така  Laughing

моето бебе Йорки всячески се опитва да оглозга долните клонки на новата ми елха... лошото е, че успява  ooooh!  Laughing

Днес продължих с украсата- в банята и коридора преди банята. И установих, че лампички подходящи за елхата нямам.

В хола трябва да пребоядисаме преди да украся, че детето се вихри по стените с флумастери и е шаренко   Laughing

# 521
  • Пловдив
Не е само с котенцата така  Laughing

моето бебе Йорки всячески се опитва да оглозга долните клонки на новата ми елха... лошото е, че успява  ooooh!  Laughing

Днес продължих с украсата- в банята и коридора преди банята. И установих, че лампички подходящи за елхата нямам.

В хола трябва да пребоядисаме преди да украся, че детето се вихри по стените с флумастери и е шаренко   Laughing

И ние ще пребоядисваме уж в хола и детската. Да видим обаче кога.

# 522
.....
Малко идеи за правени елхи
Скрит текст:

И на мене ми харесаха тези варианти на стенни елхи. Но се чудя как да мога да ги закрепя върху тапет/латекс, без после да ги прецакам при отлепянето.
Някакви идеи?

# 523
Diorela, не става ли да се направи като картина?
Много ми харесват и на мен тези стенни елхи. Благодаря за идеята, ще направя такава за детската стая, ще я закача на мястото на календара, в близост има и контакт, ще сложа лампички.

# 524
За тези, които ще правят камини, още една идея с Икейски елементи + малко стиропорени корнизи :

https://www.youtube.com/watch?v=XDHHNGf3p1Y

Общи условия

Активация на акаунт