Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 688
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 1 170
Ех, момичета аз още съм на морето, а вие подхванате Коледната тема.😁 Тъкмо преди да тръгна на почивката си говорих с колежките, че сега до Коледа и НГ няма други почивки и празници. Сега покрай вас и темата ще съм по нахъсана да чакам празниците. Освен това тайно си надявам, че новите ни две къщи ще бъдат завършени изцяло и ще мога да посрещнем Коледа там с цялато семейство. Това също ми е стимул да ви следя и да черпя идеи. Разбира се и да споделям моите.

# 1 171
палете ми фитилите вие!
извадила съм бутер тестото и довечера ще има елхичка.
сладка, защото в шкафа има нутела (видях я), а някъде трабва да има  и захарни звездички. Wink

Опасна си! Веднага да покажеш!

# 1 172
Тези шейнички доста ми харесаха. Как се закрепя кашкавалът върху пръчиците?

# 1 173
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Гравитацията помага да не падне кашкавала. Wink другото е мерак.

Похвал, похвал! Simple Smile

# 1 174
  • под тепетата
Тежка завистлива въздишка се откърти от морната ми гладна телешка душа! st. Dobri, направо ме изкърти! За по-младите потребителки имаше и легендарна елха с три върха Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 21:18 от bilqna_69

# 1 175
Браво! Чак ми се дояде като знам с какво е.

# 1 176
Тежка завистлива въздишка се откърти от морната ми гладна телешка душа! Направо ме изкърти! За по-младите потребителки имаше и легендарна елха с три върха Simple Smile
търсих... търсих... само това намерих.
Цитат
Цитат

нещо им става на снимките Sad дребни са Sad
https://bg-mam.ma/p/888906/32135062
https://bg-mam.ma/p/745458/32135985

айде да покажа и "мъжката" елха Simple Smile
https://bg-mam.ma/p/998952/35856683

# 1 177
Сладурки сте всички 😘, много се радвам за раздвижването в темата 🌲
А произведенията на Добри и фемили са уникални и незабравими 👏
Четири месеца бях на място отрупано с шишарки и посред лято си мислех , кои точно да си събера и какво ще спретна от тях...
По НГ имаше огромни намаления в Кауфланд и успях да накупя лампички, свещници. Скоро ще пробвам нови идеи за украса с тях.

# 1 178
опитай с венец от шишарки. Simple Smile и такова сме правили. Simple Smile
и елха от шишарки.
лепят се с пистолет с горещ силикон.

# 1 179
  • München, Deutschland

Четири месеца бях на място отрупано с шишарки и посред лято си мислех , кои точно да си събера и какво ще спретна от тях...

Еййй, как ми напомняш, че исках и аз да ходя, благодаря! Имам горичка на км и нещо от нас...

Идеята на Добри за венеца от шишарки става много красиво, това беше моето решение от 2016 за входната врата. Като гледам, с подръчни средства е било. Wink

Тази година определено не искам да купувам толкова много нови неща. Искам да си нарисувам бутилки и да подарявам рисувани топки.

Понеже нямам още нищо зимно, това са ми последните 3 рисунчици, ще покажа тях. Страх ме е да рисувам големи, да не съсипя мат'ряла Joy, защото от училище я има 5 неща да съм нарисувала, я не.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 22:39 от chrissy

# 1 180
Хо-хо-хо. Днес обикаляйки по магазините, установих, че коледните лакомства са заредени, даже и коледни дрънкулки видях в един магазин, редом с есенната декорация и хелуинските дрънкулки. И веднага се сетих за тая тема. Влизам във форума, а темата оживяла.
С радост ще я следя, една от любимите ми е! Gift Heart

# 1 181
  • софия
Миналата година, след сезона, открих тази тема и хвърлях око. Покрай нещо видяно тук започнах да събирам коркови капачки, но сега не знам за какво беше newsm78

# 1 182
  • София/Севлиево
Миналата година, след сезона, открих тази тема и хвърлях око. Покрай нещо видяно тук започнах да събирам коркови капачки, но сега не знам за какво беше newsm78
Някога, някъде (може и тук да е било) видях елха от коркови тапи...Ако някой друг се сеща(или пък е правил) дайте някоя идейка...

# 1 183
# 1 184
chrissy, супер са рисунките! Щраусът е мега готин ))).

Общи условия

Активация на акаунт