Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 686
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Пловдив
Изскача ми темата в известията от няколко дни и все си викам, че ще устискам до 19.09, да не я отворя... Да, ама не Joy

Така де - и аз съм тук и тази година съм се заканила, че ще украся всяка стая с различна тема, а коридора ще го направя "машина на времето" със снимки от първите ни Коледи заедно с ММ Simple Smile
... Само да е приключил и ремонта на стаята на баткото Rolling Eyes

# 1 186
Изскача ми темата в известията от няколко дни и все си викам, че ще устискам до 19.09, да не я отворя... Да, ама не Joy

Така де - и аз съм тук и тази година съм се заканила, че ще украся всяка стая с различна тема, а коридора ще го направя "машина на времето" със снимки от първите ни Коледи заедно с ММ Simple Smile
... Само да е приключил и ремонта на стаята на баткото Rolling Eyes

Миналата година правих така-всяка стая различна цветова тема. Ще стане много готино това с "машината на времето".

# 1 187
Миналата година, след сезона, открих тази тема и хвърлях око. Покрай нещо видяно тук започнах да събирам коркови капачки, но сега не знам за какво беше newsm78
Някога, някъде (може и тук да е било) видях елха от коркови тапи...Ако някой друг се сеща(или пък е правил) дайте някоя идейка...
Не мога да открия по-хубави снимки сега, но аз бях поствала моите коркови венци и елха

# 1 188
  • нейде там, където ....
Може ли да ми препоръчате/покажете на картинка някой готов шкаф, който да може да се декорира за празниците като камина? Имам място, има кой да го направи, идеята не мога да избистря.

# 1 189
  • в сърцето на един мъж...
Може ли да ми препоръчате/покажете на картинка някой готов шкаф, който да може да се декорира за празниците като камина? Имам място, има кой да го направи, идеята не мога да избистря.

Нещо такова ли?

Или да си направите от картони камина?

# 1 190
  • нейде там, където ....
Не от картони, а истински шкаф, с място за съхранение, но в зимните месеци да може лесно да се декорира като камина. И най-вече - по Коледа да има място за чорапчета и друга декорация.

# 1 191
  • Пловдив
Това съм си запазила аз като идея: https://pin.it/5ynVoDM

# 1 192
  • Bарна, морето, сините вълни
Лидъл пускат такъв шкаф.

# 1 193
Лидъл пускат такъв шкаф.

Дали ще го има и тази година?

# 1 194
Аз имам тази камина от Лидл. Имайте предвид, че вътрешната и част мирише много гадно. Моята стои в баня от шест месеца и още не се е отмирисала.

# 1 195
  • München, Deutschland
Всъщност, така сниман, че да се вижда отвътре, човек може да си го направи и сам, при това така, че да му пасва на нишата или мястото, което има. Няма да излезе много по-евтин от предложеното, просто може да се добавят или премахнат неща и да се скалира в удобен за домакинството размер.

И няма да мирише. 😃

# 1 196
Миналата година доста рових за подобни  идеи докато течеше ремонта. Много ми допада този вариант

Но исках максимално да оползотворя пространството и след Коледните празници, затова се спрях на този вариант

Дърводелец ми го направи и се получи такъв кът

Непрекъснато му сменям декорацията, тематично. Срещу него имам и бюфет от този тип

И него също го окичвам подобаващо 😁.

В хола имам голям бял скрин, той също бива експлоатиран на тази тема.

Разглеждай Пинтерест аз там си пхаресах почти всички идеи.

# 1 197
  • нейде там, където ....
Това съм си запазила аз като идея: https://pin.it/5ynVoDM

Благодаря! Търсих и аз, но явно не съм била уцелила правилните ключови думи. Сега вече нещата потръгнаха.
Спрях се на нещо такова:

Но с вратички и ще го оразмеря според наличното пространство. Там, където е камината ще останат открити рафтове с променяща се височина.
Хареса ми и идеята на Зори за полица на стената над шкафа, но народонаселението у нас е против и ще водя дъъълги преговори по темата.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 08:35 от jd

# 1 198
  • под тепетата
И на мен ми хареса идеята, даже полицата най- ми допадна. Аз набирам скорост и поръчах вчера следващия подарък - за мъжа ми, а той ми е най-труден - грамофон Smile. Занесъл е едно ремарке с плочи на вилата , а няма на какво да ги слуша. Надявам се да го изненадам приятно.
Харесала съм коледната звезда от червена панделка
https://soglass.info/deko/rchna-i-razvlekatelna-dejnost-pravene-na-koledna/

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 10:01 от bilqna_69

# 1 199
Давай линк за грамофона сега хахах
Имам плочи и точно това ми се върти от повече от година.В градината с чаша вино,лампички и джаз от грамофон.Само грамофон си нямам Simple Smile
Идеята за камината е чудна!

Общи условия

Активация на акаунт