Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 684
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 1 200
  • под тепетата
Давам веднага, макар че малко ме е яд на тия от сайта. Действат подвеждащо, защото има код за отстъпка 10 лв, но после разбираш, че е при втора покупка. Не ми е за 10 лв, но мразя като постъпват така, то и аз съм си теле де.
 Харесах си този Исках да взема и резервна игла, но не намерих в този сайт.
https://www.electronic-star.bg/HiFi-i-TV/HiFi-komponenti/gramofo … am=gramofony_test

# 1 201
Момичета, какво правите с декорации от минали години,които вече са ви омръзнали? Имам с кашони на тавана Sad

# 1 202
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
украсявам входа Simple Smile
до Нова година са намалели, а след нова година някой ги "почиства".
ако остане нещо го изхвърлям аз. бикновено са дреболии.

другият вариант е да се обявят в олх, базар.бг... но там нямам опит.

# 1 203
  • под тепетата
Подари ги на някоя ДГ или училище. Ще им се зарадват.

# 1 204
  • Over the hills and far away
Подарявала съм на приятели, а преди няколко години украсихме приемната в спешното. В детското отделение също се радват... Всъщност добре ме подсети имам огромна изкуствена елха в отлично състояние и съвсем я бях забравила. Hug

# 1 205
  • При елфите ...
Ако някой има желанието да подари коледна или друга тематична украса... бих му дала адреса на моето училище... трудно отделяме средства за такива неща, поради малкия ни бюджет... в повечето случаи колегите правят с децата по нещо...

# 1 206
  • под тепетата
Аз имам идея в тази насока, но миналата година се сетих късно. Ако някой има познат в големите вериги - Кауфланд, Метро и т.н., може след приключване на празниците да пита дали украсата, която така или иначе не се ползва втори път не може да се дари на нуждаещи се. Верно, че трябва да се пази цяла година, но си струва. Първо, предполагам, че ги рециклират, и второ са доста като количество.

# 1 207
  • Over the hills and far away
Аз започнах вече с тематичните хобита. Тази глава ще се сдобие с тяло на  Дядо Коледа и ако се чудите защо джучките му са такива- идеята е да казва "Шшшшшт". Въртят ми се и едни елфи в главата, ама да видим дали ще стигна до тях. Grin
Скрит текст:

# 1 208
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кюри, плашещо истински е.
Ако някой има желанието да подари коледна или друга тематична украса... бих му дала адреса на моето училище... трудно отделяме средства за такива неща, поради малкия ни бюджет... в повечето случаи колегите правят с децата по нещо...
аредхел, всяка година правя подобна "чистка" и няма много материали, но ще се опитам да намеря време да разровя "склада". Simple Smile и ще свирна в темата.

# 1 209
  • При елфите ...
аредхел, всяка година правя подобна "чистка" и няма много материали, но ще се опитам да намеря време да разровя "склада". Simple Smile и ще свирна в темата.
Благодаря за добрите намерения...

# 1 210
Добри идеи, като се кача на тавана да разчиствам, ще пиша какво имам.

# 1 211
  • под тепетата
Щастлива съм като малко дете по Коледа! Получих грамофона, изпробвах го, дори му купих и плоча, защото всичките са на вилата, а аз не знам къде ще сме по празниците.
Пускам и две идеи, които ми харесаха.Не са нещо ново, но ми пасват. Даже веднага ми хрумва, че може да се направи и под формата на камбанка и топка.

# 1 212
  • WonderLand
Здравейте и от мен 🌲

Коледното настроение ме е налегнало още от средата на август, до сега четях само, но реших да се включа. Последните идеи мнооооого ми харесват, ах как обичам да правя такива неща. Изобщо всичко ръчна изработка обичам, а как нямам времееее. Миналата година бая си поиграх, но бебето беше малко и спеше повече, а сега си имам един пипнивсичковец. Изобщо не знам какво ще се случи с тазгодишната ми украса. Поръчах си от Алито завеса от лапички, защото много ми харесва как стои, а миналата година не се сетих на време, но изобщо не се усетих, че ние сме навсякъде с вертукални щори и не знам дали ще стои добре, интернет снимки не намерих да си го представя.
Да ви питам от къде вземате хубави ароматни свещи, които наистина да са ароматни. Искам и от тези които припукват като истински огън. До сега не съм слагала свещи и нямам идея от къде какво да намеря.

# 1 213
SilverDream, аз миналата година за Коледа и НГ накупих ароматни свещи в чашки от DM.Супер ароматни бяха на канела и ябълка и на ванилия.

# 1 214
  • София/Севлиево
Аз вчера си поръчах първите неща за тази година-три дървени къщички с лед светлини.Като ги получа ще ги снимам и покажа.Тази година вероятно празниците ще ги посрещнем в новата къща,та и за там ще мисля някаква украса(засега я ползваме по 1-2 уикенда месечно,че е на 200 км от София,но много ѝ се радваме с ММ).

Общи условия

Активация на акаунт