Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 683
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 1 215
Здравейте! Следя ви с интерес, събирам идеи и дано имам време да си направя нещо, ако ли не много бързо взимам декорацията от магазина. ОБОЖАВАМ Коледа, да правя подаръци, да украсявам, да забърквам Коледни сладкиши и цялата къща да ухае.. Ммм нямам търпение.
Да кажа сега за свещите. Харесвам ето тези две марки:
Perfect Candle
Scentique
И двете имат страници във фейсбук и щандове по Моловете. Имам и от двата вида. Тези на Scentique са с уникален дървен фитил, който като се запали и пука. Имат различни аромати, много ги харесвам. Perfect Candle пък имат различни дизайни, много хубаво изпипано и пускат за различните сезони нещо тематично. Ако си вземете някоя споделете после дали ви е допаднала.

# 1 216
  • München, Deutschland
И аз се включвам с първи покупки.  Simple Smile

Алуминиевите съдчета  и мини-саксийките от глина бяха намалени, по 50 цента всяка. Алуминиевите са големички, дъното е колкото бурканче от сладко (купешките) и горе-долу с такава височина. Глинените са от тези съвсем декоративните, например за най-малките саксийки с кактусчета на Икеа.

Още нямам идея какво ще ги правя, защото вкъщи слагам / сложих тъкмо есенната декорация.

# 1 217
Знам че не е много по темата но в какво ви се състои есенната декорация?Винаги ми е било чудно. Не съм правила досега.

# 1 218
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вие и мацките от темата с въпросите сте виновни. преди малко отвлякох единичния джуджи.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 219
  • Sofia
Къде са тези дъски,Добри?

# 1 220
момчето по телефона каза, че са ново зареждане и ги има навсякъде.
моята е от немски център на Шипченски проход. Simple Smile

ако искаш позвъни в който магазин ти е най-удобен и питай дали ги имат налични.
или поръчай на сайта, с доставка в който магазин си избереш
Simple Smile http://nemski-centar.com/magazini

малко обърках темите. в другата бях дала линк към дъската
https://nemski-centar.com/Djska-za-keramichen-plot-stjklena-s-ch … D1%81%D0%BA%D0%B0

https://nemski-centar.com/Djska-za-keramichen-plot-stjklena-s-bu … D1%81%D0%BA%D0%B0

и две комплект https://nemski-centar.com/Djski-za-keramichen-plot-stjkleni-s-ch … D1%81%D0%BA%D0%B8

# 1 221
  • Sofia
Hug 
ММ ще се хване за главата,че от сега започвам,ама ще му кажа,че ти си виновна.

# 1 222
нали затова са приятелите - да носят вината. Wink и ракиите. Simple Smile

# 1 223
Знам че не е много по темата но в какво ви се състои есенната декорация?Винаги ми е било чудно. Не съм правила досега.

Всяка есен с дъщеря ми си украсяваме прозореца в хола. Имам изрязани от цветен картон есенни листа - в жълто, зелено, червено, кафяво и оранжево, и ги лепим по щората, а долу на перваза слагаме събрани кестени и шишарки. В събота....торбичката и отиваме за нови кестени Simple Smile

# 1 224
  • München, Deutschland
Мис Бингли, ще снимам идните дни да покажа. В темата за масите съм сложила първата есенна. 😃

# 1 225
преди време някой показа прозорец с есенни листа.
кухненско филм-фолио, листата и после пак фолио. и цялото на прозореца. изглеждаше сякаш се сипят през прозорците. Simple Smile
може и да опитам. Simple Smile

# 1 226
Ето такива тикви от плат правихме с дъщерта миналия уикенд. Стават бързо и са много сладурски.

За следващия съм приготвила шаблони за жълъди и круши Grinning. Освен това по нейна молба и уших шалте за леглото в есенната гама + подходящи калъфки. Шишарки, орехи, кестени в купи тук-там и разни сушени треви и клони в стъклени вази. Искам и венец от клони да направя, но още не са опадали листата и ще бъде следващия месец.

# 1 227
какъв е шаблона за тиквите?
и за другото ако може. Simple Smile

# 1 228
Аз май много не си падам по такъв тип украса, в смисъл листа и шишарки и подобни. Обичам обаче тикви и хелоуински неща.

# 1 229
  • София/Севлиево
Добри,къде на Шипченски проход има немски център?Този дето аз знаех го затвориха(срещу зала Универсиада)...Ще отскоча тези дни до този в подлеза на Плиска,но винаги е добре да провериш и в някой от другите за интереси неща...

Общи условия

Активация на акаунт