Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 660
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
диагонално на галакси центъра, на спирката на 20 в посока центъра. Simple Smile
там преди имаше магазин за компютри. Simple Smile

огледай сайта им, запиши си кодовете и в първия магазин питай къде ги има.
ако ти е на удобно място - иди и си ги вземи, ако не е удобен магазина - поръчай да ти ги докарат до който ти е удобен. Simple Smile
до магазин е безплатно.
а поръчката може и по телефона. Simple Smile

# 1 231
Добри, ето по този начин правих тиквите

http://www.pocketfulofpaint.com/2014/09/20/fabric-pumpkins/

Има и по-лесен, ако някой няма машина. Изрязва се кръг, по ръба се тропосва с дебел конец, който после се стяга и вътре се пълни с вата, ето онагледено

Шаблон и указания за гъбки
http://vechernie-posidelki.blogspot.com/2013/11/mushroom-tutorial.html

Жълъд :

Буркани или консервни кутии  :

В пинтерест епълно с идеи, само време и материали да има човек.

# 1 232
имам машина и даже вече ми разрешават да я пипна, Simple Smile Simple Smile но мързеливия начин май повече ми харесва. Simple Smile

# 1 233
  • Sofia
Още едни тикви:
https://www.instagram.com/tv/B3Kc6jJDsgg/?hl=bg

Взимала съм доста идеи от страничката.Има и рецепти.
https://www.instagram.com/lardecoramado/

Една приятелка беше правила елхичката и каза,че ставала страхотна:
https://www.instagram.com/p/B58lMfngZtf/

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 12:08 от avi10

# 1 234
  • нейде там, където ....
Знам че не е много по темата но в какво ви се състои есенната декорация?Винаги ми е било чудно. Не съм правила досега.
Аз започнах с едно дръвче, от коледните декорации, което не исках да прибирам. Украсих го за първи март, после се превърна декорацията в пролетна .... Понеже ми хареса атмосферата на украсеното дръвче, измислих и за лятото, и за есента. Постепенно разширявам периметъра на украсите и отдавна не се ограничавам само с дръвчето. Всяка година си добавям и махам по нещо, за всеки сезон.
Сега си чакам коледната камина и грабвам идеята за есенните тикви.

# 1 235
  • München, Deutschland
За есента не слагам много декорация, но определено ми трябва за някакъв преход между лятна и зимна. На холската масичка имам един поднос с листа, клонки и гъбки, масата за хранене е украсена, на секцията вчера сложих декоративни тикви на изрязани дървени кръгове.

В коридора, където си държим ключовете, също има декоративни тикви и ще добавя още нещичко. В банята сменям също с едно дребно подносче - имам голям рафт, като ниша - там сменям нещата също тематично.

Пред входната врата вчера сложих 2 огромни тикви, по една от всяка страна, тип хелоуински, ще добавям още неща. На вратата слагам или есенен венец, ако има кога да направя, или една готова украса с бухалче.

Масите подменям регулярно - преходната ми за лято-есен е със слънчогледи, сега минах на кафяво-оранжева гама с гъбки, таралежи и червени плодове. Simple Smile Предстои нещо по-нежно в оранж с далии, когато мина да набера покрай нас.

Това е при мен.

Показвам нещо, което замислих за есенно, но моят приятел като влезе, каза, че му мирише на Коледа, затова го пускам тук. Heart Вижда се и част от есенната маса. Wink

Чийзкейк с боб тонка и кардамом, поширани круши (с ром, звездовиден анасон и портокали) и карамелов сос.
За пръв път използвам боб тонка и съм много приятно изненадана. Simple Smile

Скрит текст:

# 1 236
преди време някой показа прозорец с есенни листа.
кухненско филм-фолио, листата и после пак фолио. и цялото на прозореца. изглеждаше сякаш се сипят през прозорците. Simple Smile
може и да опитам. Simple Smile

Ако знаеш каква идея ми даде!Тъкмо се чудех какво да сложа на вратите към градината,след като махнах мрежите/че котето ги свали/и завесите през деня са дръпнати.Само,дано не си разкъса тоя мъник
Допълвам,защото се сетих друго.Той със сигурност ще с епробва да го скъса и ще успее.Може да изяде фолио и ще ми твори беля.Имам листове за ламиниране и ламинатор.Мисля да ги ламинирам листата и да закрепя листовете един за друг.Ще стане като параван и няма да има опасност за котето. После и за Коледа може да стане нещо подобно,но със снежинки

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 13:33 от red soul

# 1 237
ако котето си живее вътре, украсата може да се залепи отвън Wink или обратната конфигурация, ако палавникът живее навън.

# 1 238
chrissy, сладкишът изглежда страхотно!

# 1 239
Момичета, знаете ли от къде мога да си намеря декоративни тикви за украса (от тези мъничките, в различни цветове, но истински)?
ПП Извинявам се за офтопика Simple Smile

# 1 240
По хипермаркетите пускат тиквета - във Фантастико съм виждала, в Кауфланд...
Даже онзи ден точно във Фантастико видях, че вече има различни цветове.

# 1 241
Е, Криси ти съвсем мераклийската,браво на теб!
На мен много ми допада идеята с тиквите на входа.
Сладкиша изглежда разкошен.

# 1 242
  • София
Момичета, знаете ли от къде мога да си намеря декоративни тикви за украса (от тези мъничките, в различни цветове, но истински)?

Ако сте от София ,проверете Цветната борса ,Димитър Петков . Там също има мн тикви , успех .

# 1 243
  • München, Deutschland
В България съм виждала и по цветарски магазини. Но наистина от на Д. Петков цветната борса или някоя от супермаркет-веригите ще са най-евтини, първо там погледни. Simple Smile

Всеки път като ми потрябва нещо за опаковане, майсторене на красотички, евтини коледни украси или цветя, се сещам с добро за Добри, защото от нея научих за това място. Simple Smile Като го написа първия път, не ми беше удобно да питам какво е, къде е, защото няколко човека се включиха да благодарят за точното описание и добрата идея и си казах, явно аз съм идиотът. Grin Може би това е старо име обаче, защото не можах да намеря нищо в интернет... Отварях разни стари теми, несъществуващи вече форуми - нищо. Накрая питах майка ми, та, разгеле, тя го знаеше и още на следващия ден хукнах. Satisfied

Мнооого неща си купих, така че ако ходиш там, бъди много дисциплинирана, за да не си тръгнеш с цяла торба. Sweat Smile

# 1 244
Да не излъжа, но като че ли онзи ден мернах в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт