Истанбул [тема 50]

• 60 377
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Ще споделите ли с нас хотела в Кадъкьой, от който се вижда Босфора, че ми стана много интересно!
https://www.booking.com/hotel/tr/kadikoy-rihtim-otel.bg.html?aid … abff8740b2c1e8047

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 23:49 от Dragmirа

# 301
Ще споделите ли с нас хотела в Кадъкьой, от който се вижда Босфора, че ми стана много интересно!
Апартамент е на 22 етаж.

# 302
  • Пловдив
Здравейте.Някакви отзиви за  Хотел YAZTUR 3* ?Там ще сме настанени..И да питам има ли Wi-fi зони на някакви места в Истанбул?

# 303
Здравейте, предстои ми пътуване до Истанбул. Подготвям програмата, която ще включва посещение на двата МОЛ-а в азиатската част (EMAAR и Watergarden).  Имам идея да ги посетя в един ден.  Моля тези, които са били скоро в някой от тях да сподели впечатлеения и начин да предвижване. Имам въпрос и относно такситата. Каква е тарифата и ако може за изпитана компания. Имам и питане за градския транспорт има ли работно време, защото ми излезе в сайта на Метро Истанбул карта на нощни метро линии, но Мармарей не е отбелязан. 
Благодаря на отзовалите се  с информация!

# 304
Здравейте.Някакви отзиви за  Хотел YAZTUR 3* ?Там ще сме настанени..И да питам има ли Wi-fi зони на някакви места в Истанбул?

Била съм в този хотел преди няколко години, и останах доволна. Стаите бяха хубави, чисти. Ресторанта помня, че беше на последния етаж и имаше супер гледка, храната до колкото помня беше добра. Минуса беше, че на близо имаше джамия и се будехме много рано сутрин. Сега нещата може да са по-различни, все пак ние сме били през 2014г.

# 305
  • Пловдив

Била съм в този хотел преди няколко години, и останах доволна. Стаите бяха хубави, чисти. Ресторанта помня, че беше на последния етаж и имаше супер гледка, храната до колкото помня беше добра. Минуса беше, че на близо имаше джамия и се будехме много рано сутрин. Сега нещата може да са по-различни, все пак ние сме били през 2014г.
Благодаря.Пишее,че е на 1.8 км от центъра близо до Капъла чарши.Дано останем доволни

# 306
Виви, то вече до всеки хотел има джамия. 😊
Няма спасение сутрин като завият. 😊
Трябва много да се умориш през деня, че да не успеят да те събудят. 😊

# 307
Нашата екскурзия е към края си. Харесва ми града, харесва ми живота кипящ в него, харвсва ми всичко. Хората са много любезни навсякъде, определено съм имала друга представа за всичко. Посетихме Синята джамия, Света София, Водохранилището, Сапфир, Долмабахче, а в другата част Пеещите фонтани и дълга разходка по Кадъкьой, от него съм впечатлена за разлика от фонтаните, трябваше да отидем на Чамладжъ, но не остана време. Утре мислим да видим някой мол на бързо и Истанбул аквариум, след това обратно към София.

# 308
BlushПривет ! Имате ли мнения за този хотел в Истанбул- Courtyard By Marriott Istanbul International Airport**** там ще сме за Нова година, като локация как е , има ли в близост обекти,  които можем да посетим? Ще ни е първо ходене в Истанбул , мислим самостоятелно да  посещаваме  забележителностите, без ТА .  Thinking

# 309
  • Пловдив
Здравейте.Колко е входа на Сапфир?

# 310
  • Димитровград
4,5 евро терасата, 6,5 евро с 4D симулацията

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 11:50 от papaone

# 311
30 лири беше началото на октомври.

# 312
  • Пловдив
30 лири беше началото на октомври.
Благодаря.То за Галата е 45 лири,а не си струва

# 313
Ами, въпрос на гледна точка. 😊
Ако трябва да избирам къде да си дам парите, бих предпочел да ги дам за кула Галата. 😊
И грам няма да съжалявам.

# 314
  • София
На нас страшно много ни хареса на кулата. Стояхме там почти 2 часа. Много хора имаше, но въпреки това ми хареса. Направихме 4-5 кръгчета.  Laughing А най-впечатлени бяхме, когато започна молитвата. Имах чувството, че целият град "пее". И така както всички посетители буквално крещяха, за да надвикат вятъра, така всички притихнаха и започнаха да слушат.

Общи условия

Активация на акаунт