Търся електронна книга - 25

• 82 403
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте. Търся "Мостът на Клей" на Маркъс Зюсак. Хубав ден на всички! Simple Smile allexiss955@hotmail.com

# 526
  • близо под тепетата
Здр. Ако може и на мене ММ боеца книга 3.Благодаря....doridimitrova79@gmail.com

Мисля, че я няма на български.
Намерих я на английски.
Скрит текст:

# 527
Здравейте!
Някой може ли да ми препоръча книга/статии (научни) на наказателноправна тематика? Трябват ми на английски език.

# 528
  • близо под тепетата
Търся на английски трилогията на Мегън Марч The Forge - Deal with the devil +Luckof the devil + Heart of the devil

Meghan March - The Forge Trilogy
https://dox.abv.bg/download?id=757f54c34e# -> линк за сваляне

Компютърът ми не успява да отвори този формат, а не успявам да го преобърна от rar в zip.
Имате ли го в друг формат?

# 529
  • София
Привет! Има ли някой, който би могъл да съдейства с намирането на книгите "Райската градина" на Хемингуей, "Рижото магаренце или преображения" от Мирзакарим Норбеков и "Неговата любима" на Неда Антонова, по възможност на български език в електронен вариант? Моля, който ги има по възможност да ги изпрати на имейл адрес: laryncho@gmail.com
Благодаря предварително.
"Неговата любима" в PDF формат я има в Мейлбуукс, ако все още никой не Ви я е изпратил.  Peace

# 530
  • Варна
Може ли и на мен 3та за ММА БОЕЦ на Ви Кийланд.
deni_kotari@abv.bg

Благодаря!

# 531
Компютърът ми не успява да отвори този формат, а не успявам да го преобърна от rar в zip.
Имате ли го в друг формат?
Не е нужно да превръщате rar в zip.
Rar е архивиран файл. Ако имате инсталиран win rar, натискате дясен бутон на мишката върху файла и избирате "extract here". В същата локация, в която е записан файла ще ви се появяват оригиналните файлове, в четим формат.
Ако го нямате инсталиран, свободно в интернет се намира инсталационен файл.

# 532
  • Sofia
Здравейте, не знам дали това е за тази тема, но търся една книга, която бях чела преди време, но не мога да си спомня името. Разказва се за есно момиче- (16г-17г.) и най- добрия приятел на брат й. В началото на книгата те не се харесват особено, но той всяка нощ остава да спи в леглото й и така след известно време се събират. Другото което помня е, че бащата на момичето й е посягал и се опитваше да го нарави отново някъде към края на книгата. Много ще съм благодарна ако някой знае как се казва. Благодаря предварително! Heart

# 533
Здравейте, не знам дали това е за тази тема, но търся една книга, която бях чела преди време, но не мога да си спомня името. Разказва се за есно момиче- (16г-17г.) и най- добрия приятел на брат й. В началото на книгата те не се харесват особено, но той всяка нощ остава да спи в леглото й и така след известно време се събират. Другото което помня е, че бащата на момичето й е посягал и се опитваше да го нарави отново някъде към края на книгата. Много ще съм благодарна ако някой знае как се казва. Благодаря предварително! Heart
Опитайте и в тази тема

# 534
Здравейте търся книгата Вендета на Светла Бахчеванова. stefkapetrova81@abv.bg.

# 535
Дълго рових , но не открих "Спри да хленчиш, размърдай си задника" на Лари Уингет.  Моля да при възможност да ми я изпратите на rosigeorgieva@abv.bg.

# 536
Търся книгата на Ромен Гари "Птиците идват да умрат в Перу", ако някой я има или да знае от къде да я изтегля?

# 537
  • Смолян
Опитайте и в тази тема

Кърсти  Моузли - Момчето, което се промъкваше в стаята ми.

# 538
Здравейте, търся "От любов към дъщеря ми" Бети Махмуди в epub.

vivian_91@abv.bg

Благодаря!

# 539
Здравейте, търся "От любов към дъщеря ми" Бети Махмуди в epub.

vivian_91@abv.bg

Благодаря!
Тук ги има и двете части https://mega.nz/#F!51UljKqa!Ge8nfcdUtSrfP3rX59bfMg!o10CEBAQ 

Общи условия

Активация на акаунт