💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 433
  • 879
  •   1
Отговори
# 135
  • Sunshine state
Коментирането на Алекс по време на игрите е много дразнещо и едва изтрайвам. На практика тя си констатира неща, които и ние виждаме и не е особено полезна, а по-скоро дразнеща.
Във всички състезателни формати (Survivor, Фермата, Къртицата) водещите коментират като на футболен мач. И това става на по-висок тон, ако не са в студио, какъвто е случаят тук.
Не знам, аз гледам много риалитита и на такова кресливо коментиране не бях попадала, мен ме дразни.
Браво на прабългарите! Изложиха се славяните, плажът ги зове. Laughing

# 136
  • София
Тази кукувица няма ли да спре да говори глупости! Какво плуване в открито море, тя изобщо знае ли какво е открито море!

# 137
  • София
Амелия не се състезава с Пламен персонално! Това е отборно състезание.
Имах предвид, че този конкретен момент в играта, даде предимство на Прабългарите. Дотогава имаше равенство, но по някаква случайност на реда, в който плуваха - Пламен и Амелия-Мира тръгнаха по едно и също време.

# 138
  • Испания

Всъщност 80% от българите не могат да плуват (в това число и аз).

Ще спретна после една анкета, че ми стана любопитно. Ама да отговаряте честно.

# 139
  • София
И как плуват обути някои? По-трудно е.
Не е чак такава разликата в плуването, но е доста по-удобно на понтона и в бягането по плажа. Добро решение на Прабългарите!

# 140
До тука освен Март и Пламен-аз други плувци не видях  Shocked

# 141
  • София
скучно, скучно, а е скучно, защото действието се развива твърде бавно заради многото участници.

# 142

Всъщност 80% от българите не могат да плуват (в това число и аз).

Ще спретна после една анкета, че ми стана любопитно. Ама да отговаряте честно.

Ориентир трябва да е плуването на Пламен, защото много си мислят, че могат да плуват като Георги от Ямбол примерно. То и аз така мога да плувам. Laughing

# 143
  • София
Не знам, аз гледам много риалитита и на такова кресливо коментиране не бях попадала, мен ме дразни.
Браво на прабългарите! Изложиха се славяните, плажът ги зове. Laughing
Аз съм била свидетел на коментирането на Иван и Андрей на два сезона на Къртицата и те викат и се вълнуват много повече от Александра, но това не ме дразни, според мен допринася към играта - прави я по-напрегната, отколкото понякога е. И по време на няколкото битки във "Фермата", които съм гледала, Иван и Андрей си процедират по същия начин, а битките се състоят в студио. Smiley

# 144
  • София
Георги се оказа силен само на думи май.

# 145
  • Испания

Ориентир трябва да е плуването на Пламен, защото много си мислят, че могат да плуват като Георги от Ямбол примерно.

Пламен пореше водата. Не става въпрос за почти олимпийско плуване, а плуване. Хвърлят те на дълбокото и плуваш, не потъваш.

# 146
Георги се оказа силен само на думи май.
А е добре оформен иначе, егати, но явно само тежести блъска и няма издръжливост в реални условия и при динамична физическа дейност.
Те всичките буквално издишат и са на ръба на силите си преди излизането на брега.
Ааа и на Юлиян кроула е приличен.

# 147
Ох, голяма мъка да ги гледаш траките, но близначките все по-симпатични ми стават, много са положителни и съм сигурна, че на плажа, към който са се запътили, пак ще запазят духа си.
Злобното човече в мен искаше да види Бояна и гръка на плажа, ама айде, мога да почакам.

П.п. Може и да не чакам дълго 😂😂

# 148
  • София
Александра: Шест дни "глад"...

# 149

Ориентир трябва да е плуването на Пламен, защото много си мислят, че могат да плуват като Георги от Ямбол примерно.

Пламен пореше водата. Не става въпрос за почти олимпийско плуване, а плуване. Хвърлят те на дълбокото и плуваш, не потъваш.

Аз тогава ще отговоря в анкетата с "ДА", защото мога да плувам "кучешката" без да потъна. Но за мен това не е плуване.

Общи условия

Активация на акаунт