💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 349
  • 879
  •   1
Отговори
# 375
Аз очаквах най-добре да се справи Радостина, Венцислава, Марешка- в този ред. Колко съм грешала!

# 376
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.
        (17.09.2019) ЕПИЗОД 8
 ___

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ(БЕЗ РЕКЛАМИ)
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 377
От всички жени от другите племена май само Ана-Мария би имала шанс за успех срещу Марешка. Не знам защо си мисля, че и Йоана би се представила добре в игра за издръжливост.

# 378
  • Sunshine state
Добре се справи Марешка, а по повод газовата бутилка - редно е да си я вземат от продукцията, защото е награда за спечелена игра, все едно да оставят кафето за следващото племе. Навесът на прабългарите си е тяхно решение на племето дали да го бутнат или оставят. Те още в началото умуваха къде да го криели на парчета, та ако се върнели на плажа пак да си го ползват.
И аз мисля, че ако славяните загубят в племенната битка, ще номинират Йорго, той вече се опитва да парира заговора, ама може и да не успее, предвид настроенията. Определено мъжете също ще са щастливи да му видят сметката , защото го приемат за силна конкуренция.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 13:35 от Pupitka

# 379
Ако трябва славяните да номинират ще бъде Кавала.
Те си му и намекнаха в прав текст. Да яде, да почива и да събира сили, защото ако се наложело да ходи и да победи, да е най-подготвен уж.
И за мен Йоана би издържала много, защото е най-слаба, жилава е, ама дали би се напъвала за племето не знам. И си мисля, че би избрала защитата пред кафето за племето. Хич не ми харесва това момиче.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 06:29 от Анонимен

# 380
  • София
Марешка откъде е толкова тренирана? Да не е тренирала от дете някакъв спорт? Аз първо няма да мога да се покатеря нагоре, да не говорим да се задържа и една минута.

# 381
  • Варна
Абе аз сякаш на няколко пъти ги видях да се хващат и за оцветената част, ама какъв точно беше регламента и за колко време може не стана ясно...

# 382
Аз снощи включих само края и няколко пъти чух Александра да казва, че нямат право да се допират до оцветените части.
Обаче всички ги докосваха, а никой не дисквалифицираха.
Толкова за игрите им.
На Тупарев трябва да му забранят да се докосва до телевизия.

# 383
Почти бях сигурна , че Марешка ще спечели вчера. Колебаех се между нея и Радостина. Венцислава не е толкова силна физически и в други игри съм я забелязвала.
Марешка не е толкова силна, колкото е ината и упорита, понякога и това е много важно при такъв тип игри. Помня Божидара Бакалова във Фермата почти заспа на висенето от греда.

# 384
Каквито и заговори да правят срещу гърка,  в тоя момент на играта не знам дали това ще им бъде добър ход. Колкото и да е дразнещ, е що-годе силен в игрите, а кифлите си искат виличката и лукса

# 385
PURE, страхотна детективска работа, браво! Smiley Значи след като са отплавали топките на прабългарите, топките на славяните се оказват в средата. Затова и решихме, че Томас греши...и оправдахме Юлиян. Играта е трябвало да бъде прекъсната, да оправят гафа и да продължат от там. Сега излиза, че продукцията пряко и нагло влияе на резултата от играта, а като последици и на победителя на формата. Тия хора не са се записали за да показват актьорски умения, мисля. Много разочароващо. Angry

Снощи мислех, че битката ще е между Венци и Марешка. Венци добре заключи ръцете и издържа дълго, на последното изкачване не намери позиция да приклекне или вече беше изтощена. Марешка е инат, това бе нейната игра. Мисля, че от близначките, която и да бяха избрали щеше да прояви повече воля от Радостина, но отново ги подцениха.
Йоанка с тия 44кг. все гладна и мрънкаща. Лодката всички я шкуриха, а накрая само Март я боядисва.

# 386
  • ВАРНА
Кога пък е било 38 градуса тази година на плажа?

Юли месец не се сещам/около 33 гр. беше най-често/ - но август всяка седмица имаше по два дни с много високи темп по 35-36 градуса които ги мерят на сянка - не знайно защо! ...тоест на пясъка се усещат като над 40 градуса - гарантирам ти.

Иначе вчера НИМХ Варна отчете температурен рекорд за 17 септември 32.5 градуса....отново на сянка.

Андариел - Марешка откъде е толкова тренирана? Да не е тренирала от дете някакъв спорт? Аз първо няма да мога да се покатеря нагоре, да не говорим да се задържа и една минута.

Не видя ли че сама се катери по дървото за сливи по което имаше само някакви тънки клони....явно е от децата които се катерят от малки.....въпреки че е от съвсем новото поколение.

# 387
  • Другата България
PURE, страхотна детективска работа, браво! Smiley Значи след като са отплавали топките на прабългарите, топките на славяните се оказват в средата. Затова и решихме, че Томас греши...и оправдахме Юлиян. Играта е трябвало да бъде прекъсната, да оправят гафа и да продължат от там.
И така и са направили. Но разбира се, това ние няма как и да го видим, и да го чуем, и евентуално да разберем какво се е случило. Да не говорим за катинарите после, и ключовете-зад кадър са напасвани и намествани нещата като... Tired ooooh!
Аз снощи включих само края и няколко пъти чух Александра да казва, че нямат право да се допират до оцветените части.
Обаче всички ги докосваха, а никой не дисквалифицираха.
hahaha Ти изненадана ли си за или по-скоро от някакъв псевдорегламент, който досега не помня да се е спазил на която и да е игра? Или да не е имало издънка?
От всички жени от другите племена май само Ана-Мария би имала шанс за успех срещу Марешка. Не знам защо си мисля, че и Йоана би се представила добре в игра за издръжливост.
Хващам се за този цитат, защото си мислех същото. Когато избраха тези момичета, те нямаха представа каква ще е играта. Логично е да изберат най-тренираната и подготвена жена. Марешка се самопредложи, а и се видя, че е най-добрия избор точно за тази игра-упорита, инат, гъвкава, издръжлива. Ако беше с плуване нещо например, беше аут-видя се, че не е най-добрата плувкиня, да не кажа друго. Но тук беше удар в десятката.
Радостина за мен далеч не е най-тренираната и можеща жена от траките. За мен това са близначките, но и някоя от тях да беше, нямаше шанс срещу Марешка-по-тежки са, тук трябва да си лек и гъвкав. Но са инати, така че кой знае..Ана-Мария имаше много по-голям шанс-и заради килограми, ръст, а и е упорита както се видя. Можеше да издържи. Дали повече от Марешка- 33uu.
При прабългарите очаквано Венцислава се смята за най-силна, но за мен поне досега тя не показва нищо кой знае какво, тренирана е, но уау ефект дотук няма. Роберта е супердупер позитивно момиче, но и тя е тежка, нямаше да издържи на напъна. Евентуално Гичето, но не смятам, че щеше да бие Марешка. А и сега си има всичко-и храна, и легло, и кафе, и най-вече-огледало Wink, та залогът не е ...абе не си струва.
Изобщо използвам момента да кажа мнението си за подготовката на "кадрите" като цяло на база видяното дотук, което смятам, че ми е достатъчно-жените превъзхождат в пъти мъжката част като сила, издръжливост, физическа подготовка, хъс, упоритост....абе изобщо като цяло слаба жена няма. Ама наистина слаба. На дъното като някаква сила са ми Бояна и Гичка, но и те се хвърлят мъжката когато трябва.
За сметка на това мъжете....майкооооУ, "мъж" до "мъжА", сексист до сексиста, самочувствие да искаш, това покритието за нищо го нямат обаче. Гола вОда са мъжете, за мен като физически данни и подготовка най-добре е Томас, такива са ми наблюденията. Още двама-трима, и стига толкова. Всичко останало е ужасен ужасон, мускули и нищо насреща, най-фрапантния пример е Георги. Александър също е голямо разочарование, за Атанас и Илиян да не говорим-те са там за шоу и за цвят. И още, и още....

# 388
Аз харесвам такива статични игри, защото често при тях не става дума за най-добрата физическа подготовка и издръжливост, а за хъс и инат...и често победителят е неочакван. Марешка се справи супер, а и психически ги уби, тъй като докато те изнемогваха, тя се набра и си свали клина 😁😂 Мен лично ме изненада.

# 389
PURE, страхотна детективска работа, браво! Smiley Значи след като са отплавали топките на прабългарите, топките на славяните се оказват в средата. Затова и решихме, че Томас греши...и оправдахме Юлиян. Играта е трябвало да бъде прекъсната, да оправят гафа и да продължат от там.
И така и са направили. Но разбира се, това ние няма как и да го видим, и да го чуем, и евентуално да разберем какво се е случило. Да не говорим за катинарите после, и ключовете-зад кадър са напасвани и намествани нещата като... Tired ooooh!

Аз лично се чудя защо ни пуснаха негодуванията на Марешка, Йоана и останалите от славяните? Ако бяха изрязали тези кадри хич нямаше да разберем за този голям гаф във въпросната битка.

Паднах от смях с траките

Кои са сем. Гастонови?
https://www.facebook.com/igrinavoliata/videos/382852709077529/

Общи условия

Активация на акаунт