🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 331
  • 795
  •   1
Отговори
# 30
Има вероятност Розата да е Алекс Сърчаджиева, защото нали каза, че минала през много битки, ако не се лъжа ? Ако е така - в предаването, което води главното са битките и отделно, в личния и живот знаем какви битки е водила....

# 31
  • Далечният изток
А на страницата на предаването във ФБ текстът към снимката на Розата е - "Би ли могла да е известна дизайнерка?"
Може да е жокер...

# 32
Здравейте! На мен лично много ми допадна предаването, дори имам предположения за някои от участниците. Искам да ви попитам, знаете ли какво ще се случи в 3тия епизод? Участниците ще дадат малко повече жокери за себе си, ще останат само състезанията по двойки, ще им сменят костюмите.. ? Нещо да сте прочели по темата? Simple Smile

# 33
  • ВАРНА
Има вероятност Розата да е Алекс Сърчаджиева, защото нали каза, че минала през много битки, ако не се лъжа ? Ако е така - в предаването, което води главното са битките и отделно, в личния и живот знаем какви битки е водила....

И как ще стане?  
Може да свършват снимките на "Игрите на волята" -  след 4-5 дни - НО пък започват всеки петък коментарните студия от София  на състезанието - които ще води до средата на декември.

# 34

И как ще стане?  
Може да свършват снимките на "Игрите на волята" -  след 4-5 дни - НО пък започват всеки петък коментарните студия от София  на състезанието - които ще води до средата на декември.

И все пак предаването е в събота

# 35
  • Далечният изток
Не ми се струва да е Алекс, и нейния глас е специфичен, поне по гласа щяхме да я познаем. А и Алекс е ниска - 164 см., тук търсим 170 см. Иначе като телосложение - по-широк ханш, изобщо нищо общо с Есил например. Виолета Марковска също мисля, че е по-слаба от Розата, а и по-висока.

# 36
За "Розата" си мислех нещо - нали Кънчев предположи, че може да е актриса от филма "Шивачки", като там шивачките са Алекс Сърчаджиева, Елен Колева и Виолета Марковска. Та ако изключим Алекс /а всъщност защо да я изключваме при условие, че снимките на играта, която води вече привършват, ако не са и свършили/, беше дадено предположение за Елен /но пък нея вече я "номинираха"/, и остава Виолета. Та какво се знае за нея - може ли да пее и въобще другите факти, които се казаха за "Розата" дали могат да се свържат по някакъв начин с нея. За Алекс по същия начин...
Той се хвана за филма "Шивачки" Ники Кънчев, но пък ако е била истинска шивачка?
Конструкцията й е доста особена. Виолета е доста слабичка и с не толкова ясно описан ханш. Алекс Сърчаджиева не съм я чувала да пее, но ако пее толкова добре...леле! Във ФБ четох предположения, че може и да е Стефан Илчев розата, макар че той такъв дрезгав глас няма.
Наистина звучеше като на Роберта гласът. Сега се опитвам да намеря някакво инфо за миналото й. Чета, че е участвала в мюзикъл в чест на Джанис Джоплин, а същата има една култова песен, наречена "Розата". Обаче пък никъде не пише Роберта да е била шивачка някога.

# 37
  • Sofia
Розата може и да е Евгения Живкова Thinking
Розата е символ на БСП.."тъпкана и мачкана"заради фамилията...известна дизайнерка е...

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 11:32 от Doli

# 38
Ето какво намерих за Есил Дюран ( дано не се повтаря информацията, че нямах възможност да изчета старата тема, а бързам ли бързам, да се разпиша):
https://www.bgdnes.bg/Article/7551014

Нямах и идея, че е дизайнер.

Като добавим и това, съвсем започвам да допускам,че е тя:
https://www.youtube.com/watch?v=ZkDXOdEVWMI

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 11:28 от Анонимен

# 39
За "Розата" си мислех нещо - нали Кънчев предположи, че може да е актриса от филма "Шивачки", като там шивачките са Алекс Сърчаджиева, Елен Колева и Виолета Марковска. Та ако изключим Алекс /а всъщност защо да я изключваме при условие, че снимките на играта, която води вече привършват, ако не са и свършили/, беше дадено предположение за Елен /но пък нея вече я "номинираха"/, и остава Виолета. Та какво се знае за нея - може ли да пее и въобще другите факти, които се казаха за "Розата" дали могат да се свържат по някакъв начин с нея. За Алекс по същия начин...

Моето предположение беше Алекс С., но има шанс да е и Преслава. Оказа се, че преди да започне своята кариер като певица, е била шивачка. В интернет има клип как Алекс С. пее, но не и се получава много добре.

# 40
  • Далечният изток
Преслава няма такова телосложение, нито глас. А и снощи е било партито за рождения ден на дъщеря й.
На Есил тялото също нищо общо с на Розата...

# 41
Събота Алисия беше във Велико Търново на участие. Моя приятелка я мерна някъде към 22,30-23,00

# 42
  • Далечният изток
Е, ти сега разби на пух и прах цялото ни разследване... Толкова бяхме сигурни, че тя е Принцесата.
Пак гледах и слушах Розата, ами само гласът на София Джамджиева оприличавам, ама какво общо има с шиенето...
Розата два пъти казва "планета" в уликите, може наистина да е някоя фолк певица, ама гласът и въобще пеенето не ми приличат на чалга.

# 43
Честно не съм го гледал епизода, преди малко гледах изпълнението и уликите. Глас - Алисия, уликите пак ми сочат към нея най-вече заради огъня и песента Палиш, палиш. Също така гледах пилето, според мен е Дивна това - малко пиленце, което обича да танцува и Миро й е помогнал да се издигне, както и тя помагаше като беше жури. Също така гласа й е разпознаваем поне за мен Grinning

# 44
  • Düsseldorf
Аз си мисля, че под маските се крият други хора - не и известни личности, поне засега. Викат тези, които така и така са си в София в момента на излъчване на предаването. И съответно някой от тях отпада според "зрителския вот".

Общи условия

Активация на акаунт