🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 326
  • 795
  •   1
Отговори
# 765
  • Далечният изток
Понамирисва ми наистина на нагласено това отпадане. Аз исках тя да си ходи де, ама щом е бременна в 7 месец, как се очакваше да участва в предаването 3 месеца?

# 766
Ейййй, ама Гала не попита директно, дали той е част от ,,На кафе"... После нямало нищо нагласено.

Той щеше да отговори нещо от сорта : "Пия кафе", така че все тая.  Laughing
Поне зрителят да види, че няма ,,шменти-капели" при въпросите. Не за друго. Grinning
('Щото и Геро не попита за Берое).

# 767
А какъв гаф е направила Коконата?
Заслушай се на 8:11 .. Прекалено много говореше.. и на тази минута нямаше ефекта за гласа.

# 768
  • Бургас
Понамирисва ми наистина на нагласено това отпадане. Аз исках тя да си ходи де, ама щом е бременна в 7 месец, как се очакваше да участва в предаването 3 месеца?
Щеше да излиза тайно за участия, заедно с бебчето, под претекст, че и то е на процедури. А в шоуто щеше да е в отделна гримьорна, никой нямаше да ги разпознае, понеже то ще е с маска и микрофон, който променя гласа му. Бебето щеше да цока между прикляканията на майка си, все пак тя ще трябва да репетира. И за това нещо щяха да знаят само 12 човека в държавата.

# 769
За пръв път гледах днес. От кога е започнало шоуто?
Джугани я познах и аз даже Joy
Да й е честита бременността! За останало ще замълча Joy Противоречива личност е Joy

# 770
  • София
Гани наистина ли е бременна?
Да, тя го каза.. В 7-мия месец
Аз четох под една нейна снимка,че утре сме щели да чуем новина,и някой пише,че е бременна, но на всички снимки не и личи изобщо.

# 771
За пръв път гледах днес. От кога е започнало шоуто?
Джугани я познах и аз даже Joy
Да й е честита бременността! За останало ще замълча Joy Противоречива личност е Joy
Миналата събота беше първата осмица, днес- втората.
Само в събота се излъчва.

# 772
Гани наистина ли е бременна?
Да, тя го каза.. В 7-мия месец
Аз четох под една нейна снимка,че утре сме щели да чуем новина,и някой пише,че е бременна, но на всички снимки не и личи изобщо.

Което още веднъж доказа, че яко си обработват снимките 🤷♀ Не, че е изненада.

# 773
Гани сутринта каза, че се връща от Мексико и ще се жени в Индия

# 774
  • ВАРНА

Определено много нагласено.  Правят се на луди панела като усетят кой е зад маската.

Награда за победителя има -  като всяко шоу на Маги Х.  -  кросоувър  Форд Куга.

# 775
  • Испания

... Големият победител ще си тръгне единствено с любовта на публиката.

# 776
  • SF
Браво, момичета!!!
Много сте добри!

Само да попитам нещо. Как така спрягате името на Прея от миналата събота, а тя се появи днес в предаването? Да не би да знаете предварително кой ще участва и горе-долу да се напасват.
Чудя се, защото Прея не е от най-най-показващите се и популярни изпълнители, Албена Михова също не е на екран всеки ден.
Аз ги прехвърлям според това кои наскоро са се появявали "изневиделица". Днес Джулияна Гани беше в Нова тв.

# 777
Моят мъж не знаеше коя е Джулиана Гани. За него не беше популярна личност. Аз я знам от Компроматите. Ако не следях темата и за мен щеше да е неизвестна.

# 778
  • Испания
Знам Прея от "Музикална академия". Джулиана - от ББ.

Да не би да знаете предварително кой ще участва и горе-долу да се напасват.

Не, не.

# 779
Из медиите се писа кой ще участва - не съм чела статии, но ми се мернаха заглавия, скролвайки из сайтовете - ТолкОЗ за тайните договори и мерки за сигурност.
Точно съм запомнила Джулиана Гани и още един-двама.
Още преди седмица, когато излъчиха първата реклама на втората порция участници, виждайки костюма на Коконата, първата ми асоциация беше Гани. Този костюм иронизира външния ѝ вид точно.
Иначе честито и лека бременност!
На мен не ми изглежда по снимки изобщо в 7 месец, но пък знаели човек каква обработка минават едни обикновени снимки преди да ги качат.

Относно участниците
Шапката - Гъмов, Бухала - Вальо Михов, Пчелата - Михаела Маринова, Звездата - Бате Енчо, Шотландецът - Ю.Константинов, Пеперудата - Прея.
Единствения за който се колебая и не съм сигурна е Гарванът.

Общи условия

Активация на акаунт