🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 222
  • 795
  •   1
Отговори
# 780
  • Далечният изток
Браво, момичета!!!
Много сте добри!

Само да попитам нещо. Как така спрягате името на Прея от миналата събота, а тя се появи днес в предаването? Да не би да знаете предварително кой ще участва и горе-долу да се напасват.
Чудя се, защото Прея не е от най-най-показващите се и популярни изпълнители, Албена Михова също не е на екран всеки ден.
Аз ги прехвърлям според това кои наскоро са се появявали "изневиделица". Днес Джулияна Гани беше в Нова тв.

Прея беше спрягана за друга маска миналата седмица. Май за Розата, или за Лъвът беше? Затова е коментирана. Иначе може тук да пише някой от дванадесетте човека в държавата, дето знаят кои са.......

# 781
  • София

Епизод 2

(21.09.2019)

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 782
Чувала бях името Джулиана Гани, но нито знаех как изглежда, нито коя е и с какво е известна. Не гледам Биг Брадър. Та проверих в Гугъл и там излезе статийка от 11.09.,че влиза в Маскираният певец! Не знам как се пазят тайните.
А ако Шотландецът се окаже Юлиян Константинов, ще е пълна пародия. Надявам се да са открили друг висок певец или актьор. Освен това открих в нета, че е висок 194, а снощи изписаха 196. Не, че не може да грешка едното или другото. 2 см. не са голяма разлика.

# 783
  • ГО
На мен Звездата не ми се връзва с  Бате Енчо. Звездата е по-звезда, според мен. Сякаш за Криско си мисля или Тото. Нещо по-младо, свежо и известно се крие под маската на Звездата.

# 784
Mari_Mar, благодаря Hug
Гласът на звездата е точно като на Енчо. Много са лесни този път, без ваша помощ си ги познах Grinning Моите предположения са същите като на Memento А шотландецът - Юлиян, това обяснява странната му реакция след първото предаване, когато в На Кафе го подозираха за рицарят.

# 785
  • SF

Прея беше спрягана за друга маска миналата седмица. Май за Розата, или за Лъвът беше? Затова е коментирана. Иначе може тук да пише някой от дванадесетте човека в държавата, дето знаят кои са.......

Да, именно това ми направи голямо впечатление. Миналата седмица изведнъж и изненадващо за мен се предположи нейното име, но не само от един пишещ в темата, а по-масово. И снощи тя се появи действително. Подсказките водят към нея. И си помислих, че за да настояват толкова хората за Прея и да я предполагат за поне 1-2 костюма, вероятно е изтекло някакво инфо предварително.
Същият случай е и с Албена Михова. Но и от панела спрягат техните имена. Как пък се сетиха за Прея??? В никакъв случай това не е популярна звезда. Аз не знам нито една нейна песен. Даже според мен тя има само една песен, за която и един тон не ми идва в акъла. Знам, че гостува в Култ с приятеля си. Беше отслабнала и блатодарение на грим и прическа изглеждаше много добре.

# 786

Звездата!

# 787
Не е популярна, но често участва в такива предавания и форматчета. Както и Джулиана например.

# 788
  • SF
Да, HAPPY, но все пак.
И сега и този бате Енчо. Трябва някъде някакво ехо за участията на тези хора да има. Бате Енчо не е бил на екран от много време. Не обикаля студиата, не дава интервюта наред. Гани си е постоянното присъствие.
Не ме учудва, че тези хора участват, а подозирам, че вече се знае отнякъде, че точно тези не чак толкова популярни личности ще участват. Бих прехвърлила в главата си 100 артиста, преди да се сетя, че телосложението на Звездата е като на Бате Енчо. Дори не знам в годините докъде е стигнало неговото телосложение.  Peace

# 789
За бате Енчо и аз съм безмълвна Joy

# 790
  • Испания
Вчера по-скоро слушах интервюто с Джулиана и сега пак го пуснах, за да видя дали личи, че е бременна. Не, не се вижда нищо.

# 791
# 792
Много ми е интересно шоуто. Чувствам се така, както когато започна първия сезон на Капките. Както и предположих, визитките на втората група участници не бяха толкова разкриващи както на първите. Браво на тези, които се сетиха, че Звездата е бате Енчо.Отдавна не съм го виждала на екран, отделно че нямах никаква представа, че знае японски език и никога нямаше да се сетя за него. Много ми хареса вчера концерта. Костюмът на Гарванът е почти произведение на изкуството.
Мари_Мар, благодаря за линковете, които споделяш. Flowers Hibiscus Досега не съм се възползвала от тях, но ми е някак спокойно, като знам, че дори и да изпусна нещо, ще мога да го изгледам по-късно.

# 793
Направи ли ви впечатление като казаха, че в цял свят предаването се излъчва на запис, а само при нас на живо?
Да, намерили са начин отново да правят пари от СМС-и 🙈

# 794
  • Далечният изток
Момичета, има нова тема!

Общи условия

Активация на акаунт