Брак и деца с по-млад мъж

• 21 746
  • 713
  •   1
Отговори
# 105
Какво да действам? При следваща среща слагам картите на масата. И после сигурно по живо по здраво. Настройвам се за този вариант вече...

# 106
Абе я направо му кажи да ти направи едно бебе и да бяга.

# 107
Аз не разбирам как не се наживя до 38 годишна възраст, мъже, секс, любов, заведения и забавления и какво още очакваш? Принцът на бял кон? Ако искаш дете и нямаш здравословни проблеми, ами роди си, какво чакаш? Монопаузата ще дойде като сън. Мъж, та мъж. Ако ще и последният Мунчо да е.

# 108
Хахаха, не ми се вижда от тези дето биха си пиляли децата по България. Струва ми се, че ще бъде добър баща...
О, наживях се отдавна...

# 109
  • Варна
Да я заплоди и да избяга. "Чуден"съвет. А тя после на сляпо да се надява на тотошанс и любвеобилен пастрок. Понякога, в темите, раждането на дете се принизява до заплождане на добитък. Мама, докато намери перфектния любовник и баща, детето ще търпи, расте и евентуално може само да се възпита и изгради като стойностна личност....
Voyager, ако ти харесва образа на отчаяна и закъсала жена, ребром му искай дете. Ще избяга бързо и напълно оправдано. Една връзка търпи развитие. За ангажимент за общо съжителство можеш да поискаш решение.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 22:40 от Viviana91

# 110
Абе ние защо така я заръчкахме да ражда. Тя може и да не иска особено.

# 111
Ехидните мнения за какво са? На 38 и аз не бих се помайвала да търся принц, а ще си избера от наличните наоколо кандидати.

# 112
Да я заплоди и да избяга. "Чуден"съвет. А тя после на сляпо да се надява на тотошанс и любвеобилен пастрок. Понякога, в темите, раждането на дете се принизява до заплождане на добитък. Мама, докато намери перфектния любовник и баща, детето ще търпи, расте и евентуално може само да се възпита и изгради като стойностна личност....

Нещо са те заслепили принцеските филми и тебе.

# 113
  • Варна
Форума ми влияе, Дренка. Grinning

# 114
Въпросът в началото беше от него какво да очаква и какво да мисли. И съм съгласна, че все пак е добре мъжът да е в по-настъпателната позиция, а щом не е, по-добре да не губи времето си в мечти и фантазии. Питай го дали има нагласа за съвместно съжителство, защото иначе от разстояние всичко изхлежда цветя и рози, но няма как да опознаеш истинското му лице, камо ли да решиш да раждаш дете от него. И ако вземе да усуква по същия начин, му дай да разбере че ще се оттеглиш. Тогава се разбира колко държи на тия отношения.

# 115
Чета и не вярвам на ушите си. Grinning Тука я заръчкали да ражда от който и да е, за да не изпусне влака, а после да се живеело. А другаде се пише "Ама ти къде гледа, като го избира?", "Къде си трънала по мъже с малко дете" или "Защо толкова си бързала с детето?". Явно наистина основното е да се "нашока канчето" на питащия.

# 116
И аз не вярвам да мислиш какво пишеш по казуса. Сигурно познаваш отблизо жени на 40+, отчаяно търсещи помощ, за да станат майки.

# 117
Вивиана е малка още. Като стане и тя бездетна на 38 и за коня на принца ще жадува да й направи дете.

# 118
Ама тя има дете.

# 119
Търсещи помощ от мъж или търсещи помощ от медицината? Защото имам познати, използвали инсеминация. Но на авторката заглавието е "Брак и деца ...". За мен нормалното е да имаш връзка и да поискаш дете точно от конкретен човек, а не просто да искаш дете. Но аз може и да съм сбъркана - децата не са ми планирани и двете.

Общи условия

Активация на акаунт