Брак и деца с по-млад мъж

• 21 886
  • 713
  •   1
Отговори
# 180
Той си има планове по принцип да се премести в твоя град, тепърва трябва да си уреди живота и работата. А ти ще трябва да го изчакаш. Правилно ли разбирам?

# 181
  • в кукувиче гнездо
Може би иска само да се премести в града и не търси нищо друго освен временен покрив?

# 182
Абе, то е така, на теория. То пък ако вземе, че се появи някой желаещ за дете, а на теб не ти хареса, какво правиш? Пак донорство ли?

не е добре да е отнесено само към теб, нима смяташ да се кукне вкъщи и да чака на любовните трепети само.
Сама си си отговорила.
Когато не харесам мъж, то не е щото очите му са черни, а не зелени или други тъпи причини. Не съм на 13 Peace

Много ми е жал. След като се появи детето осъзнах, че няма нищо по-важно в тоя живот. И цялото това моткане и тази несигурност е пълна загуба на време.
Добре, защо е толкова трудно да се разбере, че жената си има приоритети и те не са като твоите? И то при положение, че ти самата си била в същото положение. Ми като роди, ще се светне и тя. Защо й внемяваш вина, че мисли така, както си мислела ти преди н години?

Мен ми е жал за идиотките, дето се женят и раждат от селските пияндета и после не могат да си покрият лизингите на телефоните, ама карай - деца да има. Недоучили, агресивни, малко тъпички понякога, важното е, че има деца там.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 17:42 от Анонимен

# 183
Момент. Ще дойде в града ти и ще живее в друго жилище. Ти предложи ли му да пробвате да живеете заедно? Ако не, защо? Ако да, той какво отговори?
Не съм запозната с темата, но идеята на Калоян за замразени яйцеклетки е много смислена. За теб перфектна, докато нагласиш първо, второ, трето условие за деца. Наистина проучи темата, някой ден може да се радваш, че си го направила.

# 184
За мен мъж с алкохолна зависимост въобще не може да влезе в графа кандидат, така че не ми е много ясно кой как точно отсява.
Гал, това за идиотките, звучи ...как да ти кажа, мслко като “идиотките, дето не се женят, не раждат, или избират аборта”. Абе, като родиш, може и да го разбереш, извини ме, ако ти звуча дискриминиращо.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 18:08 от Дренка

# 185
Gal, за тези, които пишеш, просто толкова им е капацитета. Те едва ли могат да постигнат нещо друго в живота си. Мъж, дете, все физиологични неща и дотам.

# 186
Именно, де, отдавна твърдя, че дете трябва да се прави и с мисъл за детето, а не щото на някоя инстинктите са й повече от акъла и се е намерил някакъв е*ач, който е влязъл в роля на заплодител. За някакъв заплодител има донорство.

# 187
Gal, за тези, които пишеш, просто толкова им е капацитета. Те едва ли могат да постигнат нещо друго в живота си. Мъж, дете, все физиологични неща и дотам.

Ех, ся! Някои и това не могат да постигнат.

Гал, детето трябва и после да се възпита и отгледа, а не каквото стане там.

# 188
Гал, вина не вменявам. На 50+ и да иска не може да роди, а като гледам не се е и засилила. Жал ми е, че това е нейния избор. Не го разбирам.
За останалото те подкрепям.

# 189
  • Сф
Виж Гал, то всеки тръгва с мисъл, според капацитета на мисълта, но има такава, нали? Без определени слоеве..но не винаги се получават нещата.Затова многото пресяване, не винаги е удачно. И в някои случаи е нужен компромис. Аз например съм вироглав човек и реша ли нещо, действам.Имах 2 варианта аз.Първият се получи, иначе щях да прибягна до номер 2. А бях на 31.Съветвам авторката да не витае в приказките, а да действа.Не да изчаква .Тя да е генератора на събитията.Като не става едно,действа става друго.Има всякакви истории на жени , преценили, непреценили, уцелили , неуцелии правилния , но с дете което боготворят, защото съвсем съзнателно са взели решение да бъдат майки .Усилия за свестен живот си трябват постоянно, живеем в динамичен свят, та и многото мислене не е за пример.
Този мъж обаче не е активен според мен, в случай че и двамата се стремят към едно и също и е съгласен с плановете на авторката.5 месеца са много , има несигурност и изчакване от нейна страна.Без ясно развитие.Дали не си губиш времето авторке?

# 190
Авторката да проучи дали тоя си няма още няколко варианта, които да успива с приказки за брак, сериозни намерения и деца - в крайна сметка, това чакат жените да чуят и той го знае много добре.
Второ, той щял да се мести в друг град, има планове за жилище, щял да има деца. Щял? На приказки щял и е много сериозен. Нещо предприема ли конкретно или само си лафим?
Лошото е, че авторката не смее да го притисне (пушне), за да не избяга той, подплашен от перспективата за сериозни отношения. А така се губи време и възможности за намиране на наистина подходящ човек за връзка.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 19:58 от tainichka

# 191
  • Русе
Дженифър Лопес стана на 50 това лято. Дали може да роди според вас ?Rolling Eyes

# 192
Дженифър Лопес стана на 50 това лято. Дали може да роди според вас ?Rolling Eyes

Богатите и известните няма какво да ги мислим. Имат си пари, имат си екипи, които мислят за здравето им, достъп  до най-модерната медицина. Няма как да се сравняваме с тях.

# 193
Нямам идея защо я даваш за пример. Донорските програми са с ограничения във възрастта тук. В Турция пък, в известни клиники хич ги не тачат, че и имат условия за брак. Имах пациентка, която хем не успя със замразените ембриони, хем се разведе почти веднага след брака си.

# 194

Не е решила, не е родила.
То в малка България една 60+ роди, та ДжейЛо ли.

Общи условия

Активация на акаунт