RYANAIR -16

• 48 259
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • Milano
Аз съм с отменен полет на 22 март от Рим за София,но отиването до Рим на 18.03. не е отменено.Билетите са 6 броя на една резервазия.
сега ще пиша до апартамента,който е платен да видя дали има шанс за връщане на сумата.

А възможност за връщане на друга дата няма ли или не ви устройва?
Виждам, че има полет на 23.03.

# 676
Аз съм с отменен полет на 22 март от Рим за София,но отиването до Рим на 18.03. не е отменено.Билетите са 6 броя на една резервазия.
сега ще пиша до апартамента,който е платен да видя дали има шанс за връщане на сумата.

За съжаление,каквото и да има след неделя не ни устройва,защото има заявени отпуски от преди три месеца((((
Ако някой има идея как да процедираме с полета за отиване и възстановяване на сумата ще съм благодарна.За сега ще пиша на пощата им,но подозирам какво ще отговорят.

# 677
Добро утро ,
Аз си  избрах да ми възстановят сумата и като вляза автоматично ми дава и двата полета  ( отиване и връщане ) за отмяна .
Сега чакам в срок от 7 дни да ми преведат цялата сума заедно с закупените места .

# 678
Здравейте, трябва да летим за Берлин в четвърък, но абсолютно никъде не мога да намеря информация от кой терминал ще е полетът. Преди на самия boarding pass си пишеше примерно SOF T2, а сега вече не. Как мога да разбера, имате ли идея?

# 679
Здравейте, трябва да летим за Берлин в четвърък, но абсолютно никъде не мога да намеря информация от кой терминал ще е полетът. Преди на самия boarding pass си пишеше примерно SOF T2, а сега вече не. Как мога да разбера, имате ли идея?

От първа страница :

ВАЖНО: Oт 16.01.2017 г. всички полети на Ryanair се изпълняват от Терминал 2.

NB! Полетът на Laudamotion/Ryanair София-Виена се изпълнява от Терминал 1.

# 680
  • София
На сайта на летище София би трябвало да разбереш от кой термнал излиташ.

# 681
Много благодаря за бързите отговори!

# 682
  • Перник

За съжаление,каквото и да има след неделя не ни устройва,защото има заявени отпуски от преди три месеца((((
Ако някой има идея как да процедираме с полета за отиване и възстановяване на сумата ще съм благодарна.За сега ще пиша на пощата им,но подозирам какво ще отговорят.
Здравейте!При мен положението е същото, но става въпрос за полет от Рим до София.На различни резервации ми бяха, затова може би не ми дадоха възможност да анулирам и другия полет.Сега ще пиша и аз, дано успеем.

# 683
Добро утро! Дали има някой с полет на 31.03 от Букурещ до Бергамо? Получихме мейл, че е канселиран, но когато избираме връщане на парите излиза съобщение за грешка и още едно в малко прозорче, че полетът не е канселиран или променен с повече от 3 часа. Не съм сигурна, че с чата ще се получат нещата, особено, ако попадна на бот. Да им звъня май по- добре... Има ли някой с подобен проблем?

# 684
Да, просто системата им е прегряла и не са успели все още да оправят всички полети. Изчакай малко или звъни. В чата не става, там ботът само пише: следвайте инструкциите, бля, бла.

# 685
Да, просто системата им е прегряла и не са успели все още да оправят всички полети. Изчакай малко или звъни. В чата не става, там ботът само пише: следвайте инструкциите, бля, бла.
И аз така тълкувам нещата. Ще продължавам да опитвам. Благодаря за мнението.

# 686
И при мен така се получава като ооискам възстановяване. Мейл нямам, полета е до Тревизо на 30.03.

# 687
  • Перник
И при мен така се получава като ооискам възстановяване. Мейл нямам, полета е до Тревизо на 30.03.
Ако полетът ви не е анулиран от компанията, няма да ви изпратят имейл. Аз доколкото видях ако е полетът ви е този - София - Тревизо си го има на 30.03, в 11,05ч. Моят полет е до Рим на 02 април, анулиран, още в понеделник вечер получих имейл.

# 688
Ако полетът ви не е анулиран от компанията, няма да ви изпратят имейл. Аз доколкото видях ако е полетът ви е този - София - Тревизо си го има на 30.03, в 11,05ч. Моят полет е до Рим на 02 април, анулиран, още в понеделник вечер получих имейл.
Да, този е.

# 689
  • София
Здравейте, таку що проверих в профила ми на Pyanair, имам полет на 31.03 Рим-София, с връщане на 08.04.2020 но все още не е отменен. Много странно

Общи условия

Активация на акаунт