RYANAIR -16

• 48 272
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте. Не зная дали е обсъждано това. Сега погледнах как стоят нещата с полета за който имаме билети (на 31.03 до Бергамо) и ми направи впечатление, че отдолу е изписано, че ще се изпълнява от Малта Еър. Някой знае ли нещо повече по този въпрос?

# 661
  • София
Няма проблем - ще стигнеш до крайната точка.
https://www.economic.bg/bg/news/11/ryanair-puska-nova-aviokompan … ya-malta-air.html   

# 662
Благодаря. Все още се колебаем дали да пътуваме Simple Smile

# 663
  • Оптимист по принуда
Не ми е работа, но честно не разбирам защо човек зорлем иска да се набута някъде, където започва епидемия, само за да не изгори с едни билети /почивка. Моля никой да не се обижда. В момента в Италия е все едно да се чудиш дали да летиш до Китай.

# 664
Не ми е работа, но честно не разбирам защо човек зорлем иска да се набута някъде, където започва епидемия, само за да не изгори с едни билети /почивка. Моля никой да не се обижда. В момента в Италия е все едно да се чудиш дали да летиш до Китай.
В никакъв случай не се обиждам. Най- вероятно ще пропуснем разходката. Следим нещата и си правим изводите. Погледнах приложението на Райън, за да видя дали няма някаква нова информация по въпроса с полетите до Италия и ми направи впечатление това, за което попитах. Със сигурност ще предпочетем да запазим себе си и близките си в добро здраве, въпреки финансовите загуби.

# 665

Трудно може да се сравни обхвата на заразата на Италия и Китай.
В Италия заразените са около 800 души, в 'затворени' градове под карантина са около 55-56 000 души,  в Китай почти 80 000 са заразени, над 50 милиона са под карантина със забрана за движение.
Мащабите са коренно различни.

# 666
  • София
Ние трябваше да имаме пътуване до Виена и го отменяме, не, защото ни е страх, че ще се заразим, но не искаме истерия на работното място на мъжа ми, както и евентуална карантина.
До Милано и района не бих пътувала, но ако няма бум в населеното място, бих.

Не мисля, че ще има пандемия, очаквам да премине като се затопли. Не сме се запасявали, но имаме някаква храна, маски - не, луди пари не ми се дават за нещо със съмнителен ефект.

# 667
Че то в Китай малко село е милион и половина, това 50 000 000 под карантина, ще е малко градче значи.

# 668
Ние трябваше да имаме пътуване до Виена и го отменяме, не, защото ни е страх, че ще се заразим, но не искаме истерия на работното място на мъжа ми, както и евентуална карантина.
До Милано и района не бих пътувала, но ако няма бум в населеното място, бих.

Не мисля, че ще има пандемия, очаквам да премине като се затопли. Не сме се запасявали, но имаме някаква храна, маски - не, луди пари не ми се дават за нещо със съмнителен ефект.
В Австрия за сега е спокойно. Има 14 заболели, при това не във Виена.
Приятел заминава служебно след седмица, не са отменяли събитието им.
Имам билети с Лауда за края на март, но до тогава не се знае как ще се измени картината.
Чудя се ако си направя застраховка от сега, мисля, че трябва да си болен, ако се откажеш, за да ти покрие застраховател разходите.

# 669
  • Milano
Някой с отменен полет от/за Италия?
Прочетох в един вестник, че са принудени да канселират 25% от полетите на "късо разстояние" (под 3ч), основно от и за Италия от 17.03 до 08.04 и че пътниците вече са уведомени.

https://quifinanza.it/finanza/ryanair-riduce-del-25-i-voli-a-corto-raggio/357395/

# 670
Аз съм с отменен полет на 22 март от Рим за София,но отиването до Рим на 18.03. не е отменено.Билетите са 6 броя на една резервазия.
сега ще пиша до апартамента,който е платен да видя дали има шанс за връщане на сумата.

# 671
Здравейте, утре ще пътувам само с ръчен багаж. Ще имам ли проблем по летищата, ако раницата ми е 47см, а не 40см, както е посочено в условията?

# 672
Ако влиза в клетката, няма да има проблем. Ама с тях марко е на късмет, че последния път и сантиметър извадиха да мерят.

# 673
Ужас! Дано да мина между капките...

# 674
Повече се заяждаха с тези с малките куфарчета с колелца. Писала съм назад.

Общи условия

Активация на акаунт