RYANAIR -16

• 48 276
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
А дали някой все пак ще пътува тези дни до Рим и има ли притеснения? Ние още не сме решили категорично, най-вече се притеснявам докато сме там да не затворят летищата...

# 646
Ако канселират полета ще ви върнат парите, ако отиване и връщане са купени заедно и за двата.
За круиза трябва да питате тях

# 647
Благодаря! Те може и да не канселират, но аз дали мога, в случай, че има промяна в часа на полета.

# 648
Ако промяната е голяма, можете да откажете без такса. Всяка компания си решава какво точно е голяма промяна, но 3 часа бих казал, че е голяма.

# 649
  • столицата
За Райън повече от 3ч е основание да се откажете от полета и да ви възстановят сумата. Това  би следвало да е написано в съобщението, което сте получили. Освен това, тази информация я има и при секцията  "Често задавани въпроси".

# 650
  • Варна
А дали някой все пак ще пътува тези дни до Рим и има ли притеснения? Ние още не сме решили категорично, най-вече се притеснявам докато сме там да не затворят летищата...

Ние имаме билети до Рим за 2 март, но също се притесняваме да не затворят летищата, докато сме там... Та най-вероятно ще се откажем. Следя изявленията в приложението на Ryanair, но засега нямат намерение да канселират полети. Все пак ще изчакаме до петък, дотогава можем да откажем хотела. Ситуацията няма да стане по-добре със сигурност, така че си приготвям една студена вода... Disappointed

# 651

Ние трябваше да пътуваме до Рим тези дни и също най-вероятно ще се откажем. Още не сме решили на 100 %, но натам отивам нещата...

# 652
Дали някой от чудещите се е отказал вече полета до Рим? И има ли отговор от Райънер?

# 653
Няма да връщат пари и да отменят полети до Италия за сега

# 654
На сайта на Райънеър има отговор, че докато няма забрана за полети те ще се изпълняват и всички откази от страна на пътниците са по правилата на компанията, т.е. с такса

# 655
Не, всичко  си е нормално, летят си по график. А колко хора има..любопитно ми е

# 656
  • София
Снимка от полет от Лондон до Милано, според пътничката били 5 човека. Фотото е от магеланци.
Скрит текст:

# 657
Нещо ryanair рЕзко вдигнаха цените от няколко дни.
Най-евтините полети, които до скоро бяха по 10 евро, вече са по 20 еднопосочен, 40 евро за двете посоки, дори за Атина.

# 658
Най-евтините полети, които до скоро бяха по 10 евро, вече са по 20 еднопосочен, 40 евро за двете посоки, дори за Атина.
И на мен това ми прави впечатление и напоследък на Уиз ми идват по-изгодно, преди беше обратно.

# 659
  • Там....където всичко е възможно ....
И на мен това ми прави впечатление и напоследък на Уиз ми идват по-изгодно, преди беше обратно.
От няколко дни и на мен това ми прави впечатлени.Дали е от загубите който претърпяват в момента.
Искрено ви съчувствам за отменените пътешествия!

Общи условия

Активация на акаунт