На децата ОСМИ клас да им спори, а при нас веселбата да кипи!

• 37 005
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
И ние сме само с електронен дневник. Ура!
Ради, ЧРД на госпожицата от мен. Синко снощи каза, че имала рожден ден Wink
Ани, ЧРД и на момчето ти!

Моят син в крайна сметка отказа английския точно по тази причина, бил го понаучил вече, искаше нов език.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 10:59 от Анонимен

# 271
Честити рожденни дни. Simple Smile

# 272
  • София
Rady, Ани, честит празник! Да са здрави и много, много щастливи! Heart

# 273
  • София
Rady и Ани, да са честити децата ви! Да са здрави, щастливи и смело да преследват мечтите си! Flowers Four Leaf Clover

# 274
  • София
Rady, Ани, честит празник! Да са здрави и много, много щастливи! Heart
Успех и късмет и от мен. Много да ви радват

# 275
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ани и Ради, честити ви рожденици! Да са живи, здрави и успешни!

# 276
  • В средата на времето
Balloon Ради и Ани, честит рожден ден на децата ви! Hug Birthday Пожелавам им преди всичко да са здрави, да растат щастливи, заобиколени с добри приятели, да преследват целите си и да не спират да мечтаят! Simple Smile Много интересна е вашата история. Simple Smile

Моят син не искаше друг език, въпреки че показа лек ентусиазъм като разбра, че втория език ще му бъде немски (сложи си менюто на телефона на немски да се бил упражнявал..Simple Smile ) В момента му е интересно, защото учат транскрипцията на думите, с което до сега не се е сблъсквал. Винаги има какво ново да научи. Да, няма да бъде както, ако започваше с нов език, доста по-спокойно е, но от другата година с разказвателните на английски, ще си има достатъчно нова лексика за научаване.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 16:14 от Izida

# 277
Честити да са ви дечицата, всички да сте живи и здрави, много късметлии и успешни!
Звезди, аз съм с младеж Hug
За англисйкия ни казаха, че тези които са го изучавали ще попълват пропуски и ще говорят само на английски, докато се изравнят нивата на учениците.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 11:00 от beki8

# 278
  • София
Two Hearts         Момичета, днес е специален ден за нас с Anik. Преди 14 години на този ден нашите деца се срещнаха в една стая в родилния дом на Шейново, познавахме се преди това тук от форума и това , че се видяхме там беше просто невероятна изненада. Преживяхме порастването на децата ни заедно и дори, когато не се чувахме хранехме топли чувства. Седмокласната тема отново ни събра, форумът е голяма сила. Two Hearts Пожелавам на прекрасното момче на Ани цялото щастие на света, да е здрав и успешен! Two Hearts Точно същото пожелавам и на моята рожденичка! И всичко това искам и за вашите деца! Радвам се, че съм сред вас! Two Hearts
Rady, AniK
Честит празник на порастналите ви деца!
Нека бъдат здрави, щастливи, любознателни и успешни!

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 11:02 от звездица

# 279
  • Бургас
Започваме с В1 по английски.Имаха нещо като малки матури първата седмица/от 9 септември/.Два броя с по 40 въпроса.На едната има 95 точки,на другата 92,5.Само един клас започва с това ниво.Другите 3 паралелки си започват от А1.Всъщност едната може и да започва с А2.Не зная със сигурност.12 клас ще завършат с С1.

Ради и Ани, честити ви рожденици! Да са живи и здрави!

# 280
Аз се изненадвам за деца, които ходят от години на английски и сигурно покриват нивата в училище, защо отново постъпват в клас с водещ английски. То се знае, че започват от а и б и със сигурност ще скучаят. Според мен това е една почти пропиляна година.
Може годината да е пропиляна, но и в нашия случай в професионална гимназия  със специалност Системно Програмиране, първата година също е с по 18 часа седмично английски, а децата са на ниво Б2. Но, за да учат другото, трябва да учат и това. Освен това, аз също съм на мнение, че винаги има какво да научат. Да видим Simple Smile

# 281
  • София
АниК и Ради, Честити ви рожденици! Да са живи и здрави! Пожелавам им много успехи, с лекота да учат новите езици, нови приятелства и прекрасни емоции! Purple Heart

Вчера мина и нашата родителска среща. По време на общата част се представиха учителите по другите предмети, а след това по класове се водеше от съответния класен по език.
Добри са ми впечатленията от учителите. Класната им (по НЕ) ми се стори много грижовна, ако мога така да се изразя. Сподели, че децата са много стресирани и затова първото контролно ще е след празника, а до края на септември им е разрешила малко повече свобода, вкл. да излязат от час, ако се разстроят нещо, без да искат разрешение за това. Забранила е подигравките и посещения на момичета от други класове в стаята Laughing
Моят син май пак е успял да седне до шута на класа. Но явно децата се поотпускат вече. Вчера са ходили заедно да си купят нещо за хапване в голямото междучасие. Имат и близнаци в класа, но са 28 деца общо.
Също няма да имат бележници, само ЕД, за който още не съм получила имейл за активиране на профила, и се оказа също така, че е с годишен абонамент. При други така ли е?
Вчера вече са взели ок. 60 думи. Успокоих се Grin

# 282
  • Sofia

Ella1020,
Ние два дни подред се връщаме с по 120 думи 🙄първия ден спрягаха всички взети глаголи 🤪
Дъщеря ми също е попарена от обема и темпото
Казах и , че ще свикне😂
МИК
И при нас ще са само на ел дневник

Малее, ще я успокоя, че има по-зле от нея, да пита другия клас Grinning

Rady, Ани, честити рожденици! Да са много здрави и да намерят страхотни нови приятели в новите училища!

# 283
  • В средата на времето
Започваме с В1 по английски.Имаха нещо като малки матури първата седмица/от 9 септември/.Два броя с по 40 въпроса.На едната има 95 точки,на другата 92,5.Само един клас започва с това ниво.Другите 3 паралелки си започват от А1.Всъщност едната може и да започва с А2.Не зная със сигурност.12 клас ще завършат с С1.
Ясно, очевидно си зависи от училището. Много се надявам и при нас да стигнат до C1, защото Б2 в 12-ти клас за езикова гимназия е безумно.

# 284
  • Бургас
Нашата не е езикова.Simple Smile Програмисти ще стават.

Общи условия

Активация на акаунт