НОЕМВРИЙСКОТО човече на море ще ходи вече

• 12 307
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
ехе  и    аз можах да се разпиша на първа страница.
За подаръка-вече купих гривната и даже му я подарих защото не се стърпях,много я хареса.Благодаря за предложенията,ще ги имам впредвид за друг път.
За заспиването на цица-и ние сме така и не заспиваме по друг начин.

# 16
Здравейте, мамчета  Simple Smile Честита ни нова темичка, много ми харесва!
Аз чак сега се уреждам да поседя на компютъра  ooooh! Малката заспа преди малко, татито ни е на работа и съм сам самичка  Party Днес се хванах да чистя етажа ни, половината вече блести, другата оставих за утре  Crazy
Да кажа сега и нашият режим какъв е  Grinning:
1. 7:00 - 7:30ч 180 АМ
2. 10:30 - каша
3. 14ч - зеленчуково или месно пюре (сирене и жълтък не прибавям)
4. 17:30ч - кремче или грис с мляко, или кисел
5. 21ч - 170-180 АМ

Това ни е менюто през седмицата, когато вземаме храна от кухнята. Събота и неделя вместо т.4 давам кисело мляко с бисквитки и плодово пюре. Вода пие доста, по 300мл на ден. Сокче давам чат-пат. Нещо не включвам много плодове в менюто на Ади, а трябва  Embarassed

Ами това е за сега  Simple Smile

# 17
И Стоян не заспива без гърда, освен когато е навън в количката. Засега си кроткам. Мече, ако Яна заспива и тя в количката понякога, можеш да я използваш и в къщи за тази цел.
Ето 2 снимки от морето - с бащата, с майката

# 18
  • Sofia
Добро утро мами,

Напоследък не мога да се задържа пред компютъра,защото малката като ме види че седя и иска да играе,а трябва да ЧЕТЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!Затова не го включвам изобщо.
Йоско  е О.К. Стои изправен,но не може да се изправи още сам.А и аз не го мъча,като стане,ще стане.Има резултати в гърнето, не всеки път,но важното е да сме постоянни..
Плуването на каката го прекратихме,защото направи конюнктивит.Сега и слагам капки.И се надявам да и мине бързо.
Морето ни е август.
това за сега от нас:-)

# 19
  • Карлово
ДУ!
И ние заспиваме на цица, но само вечер. Просто докато я храня, заспива. През деня я научих да заспиваме гушнати на спалнята и после я мятам в креватчето. Не че това е по-добър вариант, но пак е малко постижение от отказването от цицоприспиване.
А за гърнето какво да ви кажа. В момента сме в "изправен период". Иска всичко да върши права. Къпем се прави, опитва се и да се храни права и да се вози в количката, но там номера не минава. Но с гърнето е проблем. Не искам да я насилвам, за да не се уплаши от него. Иначе си играе, оставила съм го на видно място, дори се опитва да го дъвче Sick, но не иска да седи на него. Онзи ден се изпика права над него. Все едно си отглеждам момченце Mr. Green
Днес стягаме багажа за Първомай. Ще останем до началото на август, но се надявам отвреме на време поне да ви чета.
Лек и весел ден ви желая!

# 20
ду
хубаво изкарване в първомай.
премерих си банските - не изглеждам хич зле  Wink
заминаваме за мармарис на 20-ти - днес ще потвърдя почивката и след 1-2 седмици ще плащаме (чакаме още малко да паднат цените). ще бъдем 4-ма - младоженците и кумовете, т.е. ние + петра. и по всичко личи, че булката ще пътува с булчинската си рокля, че май полетът беше в 6 сутринт, а купонът навярно ще свърши в 3-4. стискайте палци да не се отмени и този план, че ще започна да вия от яд. едва ще устискам да стане 10, за да звънна.
днес ни е поредното дело за името на петра. дано сега се даде ход по същество и да приключваме с тая одисея. 

# 21
ДУ.
Микки, весело да си изкараш в Първомай.
Майче, стискам палци.
За гърнето - ние вършим работа на него. Но за игра не го давам. Стои прибрано и се вади само за работа. Една позната има дъщеря на 3 години. Още е с памперс, а с гърнето си играе и не го признава за друго, освен за играчка. Та тя ме посъветва да не го давам за игра.

# 22
добро утро и от нас  Wink
тази сутрин не можах да се събудя ... толкова беше хладно и приятно за спане  Laughing
гърне не ползва; заспива,  като чета книжка и показвам картинки  Wink ако не стане гушкам за малко Simple Smile
Мики - весела ваканция! Нашата ще е август  Wink, чак  Sad
Поля, честито ви сядане сам, Саши май е най-ленив и такива гимнастики не ги може  newsm78
Клара и аз вчера дадох пъпеш и ананас  Wink
шошка - страхотни снимки на морето. аз как си мечтая за плажа. щ? има д апомечтая още няколко седмици  Cry
Бяхме на едно следобедно градинско парти от службата на мъжа ми. Всички със семействата и децата , да не казвам коя беше най-намърляната майка - аз! Ужас. Не мога да нахраня Саши без да стана цялата в петна от пюре. Как да е, изтърпях доста погледи към моите лекьосани панталони  Wink Но пък Саши беше най-хубавото бебе на терена Laughing пу, лук да носи!  Joy

# 23
Ето ме и мен,след кратко отсъствие че ми се налепиха вирусчета и докато си излекувам компютъра зор видях,но успях. newsm44 Сега съм доволна от себе си и се чувствам по-малко ламерче  Grinning
За плодовете-Виктория продължава да ги отрича и аз се отказвам.Ще предлагам пак догодина.
Бяхме на консултация и сега е 8,200кг и около 69см(понеже е абсолютно невъзможно да я накараме да стои кротко докато я измерим)
Имам въпрос към мамите на по зъбоимащите бебоци в каква последователност са пробили,че Виктория има вече четири зъбчета,но отгоре са пробили единият преден и този до него.Та не трябва ли да са първо двата предни?Има ли някаква задължителна последователност или може и безразборно?

П.П.Това с проверката на правописа как да го разбирам?Каква ми е грешката в "зъбоимащите";"бебоци" и "вирусчета"? newsm78

# 24
жмо, нашите изникнаха в този ред: първо предите два долни почти едновременно. сега изникна единият преден горен, този до него е на път, а също и втория до предните два.
според книгата, която имам последователността е следната: първо долните или горни резци, следват тези до тях, после едните кътници, после кучешките и накрая най-крайните кътници. общо 20 зъба  Mr. Green
от вчера имаме проходилка, но едва й стигат крачетата до пода  newsm78 слагам я да свикне, пък ще чакам да порастне.
ядем вече и едни бисквитки на хип. много ги харесва. давам й, когато е с нас на масата, да не гледа и преглъща на гладно милото. няма реакция от глутена.
един циклично повтарящ се въпрос от мен- има ли още мами без цикъл. или само аз си останах още. вчера гинеколожката ми каза, че с това кърмене и високо ниво на не-знам-си-какъв хормон, скоро няма да е. не че бързам.

# 25
  • София
жмо - чак пък задължителна последователност няма. иначе на нас никнаха -2-та долнипредни, 2-та горни предни, после до тях единия, а сега и др Wink засега като по книга после ще обичайния но не и задължителен ред.

въпросче към ходилите на море - не ви ли е страх да топкате бебоците с нежните им кожи в солената вода?????????????? и изобщо да ги водите на плаж....аз мисля това лято да пропуснем плажовете????????2

# 26
  • София
Юка ,аз не съм от тях.Но от това е имаш прекалено мн кърма,и както лекарката ти е обяснила...заради хормони ли какво ти липсва.да бях като теб.
Ние даваме от време на време от оризовите бисквитки,за които Деситка казваше.Състава им е 100%ориз.Но Кристи си играе с тях,смуче ги,но не яде.
Въпрос към мамите със секцио-Какъв цвят е белега?
Въпрос пак-Каква е прогнозата за времето днес?
Че Юка вчера ме стресна и не излязох;то пък дъжд не заваля.
за морето-може и да ходим до бургас.Но определено ме е страх да го топя/незнам как се пише Embarassed/- едно на ръка в солената вода,второ в ужасно мръсната... Sick

# 27
юка и аз нямам цикъл, а за проходилката твоята няма ли няколко нива на височината, нашата различни
за гърнето използва го само по предназначение, не го давам за игра, а когато иска да стои права, я вдигам и я хващам да седи в моите ръце и така я държа опряна на гърнето, понякога когато и се ходи по голяма нужда тя се напъва и без да иска се изправя затова аз и помагам да не го прави
майче нещо не ни организира западната част
bubu_to на моето бебе вече не му е толкоз нежна кожата, ми то след месец като почне да се търкаля по градинките по чисто ли ще му е, мисля че моренцето ще се отрази много добре на бебоците,
и аз имам въпрос към които са давали пъпеш, харесват ли го бебоците, моята и давам едно мини парченце колкото нокът, такова отвращение, втриса се поне 15пъти и за малко да повърне та и дадох вода да го изплюе, аз също не обичам пъпеш но си мислех че за бебка ще е добре, по тази причина и тиква не съм и давала, но трябва да я пробвам колкото и гадна да е за мен,
с тази проверка направо се забавлявам, толкова думи  не познава а дава такива идиотски примери за заместване   Joy hahaha

# 28
Клара, Саши яде пъпеш и му хареса  Wink Уни каза, че емилия е яла слива , може на Нур да и хареса слива , щом неще пъпеш  newsm78 Аз слива още не съм пробвала

# 29
  • София
Исайкова - прогнозата пак си е за грамотевици и дъжд....аз вчера за това не излизах мн привечер, хем прогноза, хем 1/2 Витоша не се виждаше и гърмеше и един вятър гаден...така и не заваля обаче....а така ми се ходи в парка, но ако там ни хване дъжд ще е мн гадно, все пак не е близо до къщи, та ще чекам по-спокойно време Sad

Клара - то по градинките не е чисто, но и бебето там не е голо...ама мен това за колко е чиста водата не ми е най-голямото притеснение, а кожата поне н мойто още му е нежна и чувствителна и още му излизат чат-пат разни дерматитни петна....та затова....а пъпеша - хапва си го по малко. той от всички сурови плодове по малко хапва, по-точно ги опитва...

Общи условия

Активация на акаунт