НОЕМВРИЙСКОТО човече на море ще ходи вече

• 12 323
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Писах, писах и изчезна. Ду.
После пак, че малката вика, ще повторя написаното.
Хайде сега да продължа.
При нас няма нищо ново. Аз мисля какво да готвя за утре. Искам, хем да е празнично, хем да се готви бързо и лесно. Тортата я поръчах - натурален шоколад. Ще направя шопска салата и хапки от мезета. А основното не знам - ако имате идеи помагайте  Praynig.

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 08:36 от buba_katinka

# 181
ду
май не са обувка за прохождане. май само К и К имат сандали за прохождане. ама струват 35 кинта и се отказах да купувам. купих буйки на К и К, но с твърда подметка - водели се запрохождане. доволна съм. петра си ги яде. не знам що е толкоз глупаво това детет.
гуини - пиши по-често. липсва ми черният аватар с малкото гномче. много е хубав, шъ знайш Simple Smile
тити - честито плетиво. аз си уших рокля. ама на ръка Simple Smile за мармарис. толкова късо не съм носила от 10 години. но ми стои добре. май ще ме видите на снимките по-после Simple Smile
татко днес идва на съвет в някакво министерство. ще се видим за обяд в някое кръчме по ентрото. с детето. радвам се.

# 182
Майче, радвам се за теб. Как ми се иска и на мен да видя майка и татко. Но ще стане най-рано септември.
Аз взех на Кити едни имитации на Ки К  - по-леки са и пак са за прохождане. И тя ги яде. И чехлите и обувките на другите деца иска да дъвче.
Тити, честито одеяло.

# 183
е как, чехлите са най-интересното нещо на света Simple Smile конкурират се само с дистанционното Simple Smile

# 184
  • Sofia
Добро утро мами,

тити,честито !Снимай го за да го видя,знаеш че съм спец.Аз съм оставила за сега одеялото за сестра ми.Плета за себе си лятна блуза;-)
Йоско стои прав,но хал хабер си няма да се изправи сам.Само вика и реве като магаре,защото не се сеща да седне като е прав;-))В проходилката се движи назад предимно или седи и се друса:-)Това прави и в кошарата,нали има смъкнато второ ниво:-))
Днес мисля да обиколя още магазини за себе си:-)Да видим дали ще успея:-)

# 185
  • София
ДУ,
Поля, не спах защото такмо се бяхме прибрали от гости и бяхме приспали детето....та реших да погледна какво става иначе по това време наистина обикновенно спя Wink
хихиххихихих - чехлите и при нас се харесват, нооо има и мнооогоо по-интересни неща - като прахусмокачка, с която си ръмжът, а и особено интересен беше един сървър, който тати инсталираше преди 2 дни - беше подробно изследван, изобщо техничар си имаме ние, все на машинки налита Wink

# 186
  • Gabrowo->Sofia
добро утро
тити, на снимката не са специални обувки за прохождане, а сандали. купих ги да подпираме чорапите когато е хладно, че иначе много се събува и да мога да го подпирам прав, ама Иван бързо премина периоди на стоенето на едно място, та сега и шляпа пак с тия сандали. Сега проблема е, че ходи много бързо, направо тича и се спъва в сандалите, щото са големшки.....май ще трябва и обувчици да купувам.
бубе, аз когато нямам много време мятам в иенска тенджера пилешки филенца с гъби, пушено топено сирене (жоси) и сметана, и картофено пюре за гарнитура. Ако в пюрето сложиш и малко майонеза става супер пухкаво

# 187
  • София
ох  diddi -  мн веселяшки ти е аватара....Wink

# 188
  • София
Добро утро.
Само ние ли имаме белег.мхммм newsm78

Аз забравих онзи ден да кажа,че колкото и да  не ми се  искаше подстригах бретона на малкия.Стигаше му до носа.НАли попринцип трябва да се чака 1 годинка,според поверията.Е,не изчаках-сигурно му резнах малко пишлето...

# 189
привет  Wink
И Саши намира чехлите и сандалите за нещо много интересено  Wink
Аз не съм имала време да прегледам графиките за растежа на бебето  newsm78
Исках да питам, ако давате пюре с месо а то няма мляко вътре това ОК ли е? Аз се зарових в една книга за хранене на бебето, където даваха 5 хранения и всичките бяха с нещо с мляко. Та се ошашавих. Сутрин 220 мл. мляко, после млечна каша после зеленчуково - млечно пюре + жълтък или месо през ден, пак каша, и пак 220 мл. мляко  #Crazy Саши толкова мляко не пие. Как е при вас?

# 190
  • Sofia
Добро утро.
Само ние ли имаме белег.мхммм newsm78

Аз забравих онзи ден да кажа,че колкото и да  не ми се  искаше подстригах бретона на малкия.Стигаше му до носа.НАли попринцип трябва да се чака 1 годинка,според поверията.Е,не изчаках-сигурно му резнах малко пишлето...

и ние имаме белег споко:-))не са ни слагали повторна инжекция

# 191
месо с мляко не смесвам. Нещо не ме кефи. Изобщо пюретата вече не ги давам с мляко, само зеленчук или зеленчук с месо. Тъй че за мене е ОК.
попарата също няма мляко, вместо това има сирене и масло.

# 192
  • София
аз в пюретата мляко никога не съм слагала....и в попарата сега също

# 193
и аз не бъркам пюретата с мляко. давам кисело мляко допълнително, нещо като десерт, но не толкова много мляко, колкото са изписали в книгата newsm78  Също така понякога наобед не си изяжда всичката каша, понякога изобщо не я ще ...  надявам се калция все пак да стига . Може да се врътна към лекаря тези дни и да попитам все пак.
Попара още не съм дала. Може би е време да почна.
Сиренето за попара обезсолявате ли предварително? Как? Колко масло се слага за 1 порция?

# 194
сиренето слагам във вода от вечерта, на сутринта изплаквам. Масло - колкото грахче.

Общи условия

Активация на акаунт