НОЕМВРИЙСКОТО човече на море ще ходи вече

• 12 304
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
честито на рожденниците и на всички празнуващи    bouquet весел празник  Wink
От нас нищо ново, освен, че ще имаме още едно зъбче и Саши е неспокоен, но какво да се прави, ще изстрадаме всичко заедно  Wink
Един колега, на когото му се роди бебе по-миналата събота каза, че храните в бурканчета не били добри и че те щели да правят всичко за бебето сами ... стана ми много кофти. Почувствах се, сякаш не правя нещо добре за детето  Sad А аз копувам само най-добрите пюрета за Саши, нямам врееме а и не мога да готвя   Sad  Той и не яде много пюрета, ако взема по нощите да бъркам пюрета и после хапва по малко и после кисело мляко и другото да го хвърлям ... Все пак сутринта пак като се събудих имах кофти мисли в главата, заради пустото му готвене на пюренца и доста угризения  Sad Sad Sad

# 241
оооо, я си свиркай. и аз не мога да бъркам у дома пюрета, но това не ни прави по-лоши майки от другите. когато се роди петра и аз си мислех разни фантасмагории как детето ще спи, когато трябва, ще яде, когато и каквото трябва, ще е кротко, както трябва, но петра явно си има свои планове. сигурна съм, че и твоят колега ще претърпи транбсформации на тема философстване за бебета. и тогава ти ще тържествуваш. венсеремос! ха-ха-ха
това leet и на мен ми се появи. тъткмо мислех да питам за кво иде реч и на следващия път се оправи.

# 242
Исайкова, една лъжичка месо за едно ядене - поне на мен така ми препоръча педито. Извинете ме че само на исайкова отговарям, но да си призная още не съм прочела какво сте писали. Ще прочета подробно и после.... Малеее такъв мързел, такова чудо не ми се е случвало май досега. Tired
Вивита, дрън дрън/туй за твоя колега Wink/ - напротив тук пюретата са под много строг санитарен контрол и се произвеждат от био-продукти, така че са много по надеждни от това, което аз му приготвям от време на време/защото и мен си ме мързи/от продукти с неизвестен произход Naughty

# 243
Благодаря ти Майче. Тъкмо се опитвам да се разбера със Съвестта си  ooooh! и ти ми даваш козове  Laughing Докато се разберем сигурно ще се наложи да набъркам някое пюре, Саши да го изплюе, да се ядосам, да прочета оттук оттам колко нитрати има в зеленчуците по пазара и подобни глупости ... та накрая може и да поведа по точки  Laughing

# 244
  • София
Мерси Поля,
нещо се стреснах  обаче.Моето е дом.пилешко,а Диди май каза че трябва да се почне с пуешко и заешко.Та ще видя сега какво да  правя. newsm78

Ааа,Честит ден рожден на Бубето!Всичко най-най от мен:) Heart Eyes  bouquet

# 245
Честит Рожден Ден Бубе !!!   newsm67 Gift Gift

# 246
Исайкова, точно така, започва се с пилешко! Или пък кой с каквото иска - май по-лекичко месо, а не червено. така че дали ще е пилешко, пуешко или заешко, май много голяма разлика няма. Thinking Отивам да се къпя, че иначе няма как да се "отлепя" от стола. Mr. Green

# 247
Добро утро!
Буба, ЧРД! Много щастие, здраве и много да те радват и глезкат тати и бебка   bouquet
Поля, Памперс тук няма НИЩО общо с този, който купуваш там и ще бъдеш ужасена, така че ако си държиш на тях, то по- добре си ги купи от там. Аз тук след много опити да намеря нещо сносно /опитах и Хъгис, но те пък са твърди като картон и така гадно се впиват в коремчето на вече активните бебоци/ сега съм се спряла на Либеро. От тях може да се каже, че съм доволна. Наподобяват на оригинала на Памперс. Тук дори и опаковките са някакви измислени...абе аборигенска работа  #2gunfire А за мантуто- и в Англия не правят по редовната схема, но ако си от страна, водещата се с все още активна заплаха от туб. имат клиники в които слагат ваксини, като задължително преди това трябва да се направи проба. Същото важи и за хепатита. Поне там е така, предполагам, че и при вас нещата са подобни, защото повечето западни страни се водят овладели тези заболявания, което е малко смело при нивото на имиграция, което имат от страни дори и от третия свят  Thinking Провери дали не може преди да си дойдете да му направят, защото тук наистина си е все още проблем!
Ние белег имаме от манту и то какъв!!! Направо е ужасен- тъмно червен и голям, а първоначално беше изчезнал и аз бях ужасена, че пак ще трябва да повтаряме така мъчителните проби и прочие  Confused
Дуду, добре дошла отново при нас   bouquet
Симка, да ти е жив и здрав именника и голям и послушен да порасне  Heart Eyes
ох, отказвам се да дописвам повече за сега.....това го пиша от сутринта и сигурно вече не е адекватно с последните написани неща, но нямам сили да дописвам повече.........

# 248
  • София
Майче, leet се появява когато мненията ти са 1333. Като станат 1334 изчезва- бъгче какво да правиш.

# 249
бубе, честит рожден ден! пожелавам ти да си усмихната, ведра и щастлива!!!   newsm51
аз днес трябва да оправям багажа за самоков, а ужасно ме мързи. освен това има едни процедури- епилации, маникюри и други отнемащи време, а не знам как да стане това.
хайде тогава другата събота или неделя съвсем сериозно. ще си вземем кюфтенца, мезенца, биричка- чудничко....  chef
ние оригинала на памперс не сме ползвали. и всичко ни е ок досега. така че аз лично не виждам какво е това чудене относно памперсите. нищо им няма на нашите деца с ментето памперси.
за купените пюрета- там контролът е много по-строг, отколкото ако си бъркаш сама вкъщи. така че хич не се коси, вивита. и аз си мислех колко гоблени ще ушия и книги ще изчета, докато кейти кротува, но....това беше преди да се появи бебето. ще видиш твоя колега как бързо ще му мине ентусиазма.
а за детската кухня. нашият татко точно заради такива засечки  не дава и да се издума. според него там готвят същите мърляви лелки при същите условия от нашето детство. явно на по-късен етап все ще ми се наложи да готвя в миниатюрни количества.
изчезвам, че работа ме чака. 

# 250
Елица на дуду е най-впечатляваща като тегло, но пък е най-голямото бебе по възраст - вече има навършени 9 месеца Simple Smile
дуду, а снимки???

буба-катинка, честит рожден ден! Остави зад гърба си всички съмнения и грижи и се радвай на живота Simple Smile еееех, кога бях на 27........

о, вивита, я си свиркай. Аз също ползвам готови пюрета само когато пътуваме, но да кажа, че не са добри - не бих могла. За много неща в храненето на бебета не съм съгласна по принцип и бих спорила, но точно за готовите пюрета - тц  Naughty тъй че нека Съвестта ти заспи зимен сън СЕГА Simple Smile

аз го ударих на скитня. Едни кафета, едни бургаски мами.....

ето нещо като снимки на одеялото - за есприт, Били и който още ги иска:
http://images09.snimka.bg/000943733.jpg
http://images09.snimka.bg/000943734.jpg

# 251
Их, завидях на Тити, че е такава сръчна, аз куките дори незнам как се държат  Simple Smile
Честит рожден ден на Буба! много весело да си изкарате празника!   bouquet
Пюрета признавам готови разбира се и купувам доста. А ей сега спретнах една манджа на Стоянчо и стана много вкусна, а той хапна 3 хапки и се отказа. В такива моменти ми става много тъпо, аз колко се старая, а на него не му пука и трябва да хвърлям храна  Crossing Arms Ама и аз съм един дечко  hahaha

Добре че заговорихте за обувките, че се бях зачудила какви да купувам. Значи доколкото разбрах трябва да търся обувки за прохождане с ортопедични подметки, тъй ли?

# 252
  • Sofia
Браво тити,супер е одеялото:-)Събирай сили за следващото:-)))

# 253
Момичетааа, отлага се пътуването ни до София тази събота и неделя  Cry И то ето каква е причината - съвсем забравихме, че свекървата в събота има рожден ден  Embarassed Пък тя има планове да ни води на ресторант и няма как да откажем да не дойдем. Сега обаче проблема е, че незнам какво да и подарим  newsm78 Все и подаряваме дрешки, иска ми се сега нещо по-различно, дайде идеи, плийз  Praynig

Бубе, честит рожден ден и от мен! Жива, здрава и засмяна   bouquet

А Ади све така е беззъба, зъбчето почти се вижда, но все още не стърчи  Simple Smile Затова пък ние с тати и направи ще изкрейзим (особено аз). То едно пищене, едни претенции, все на ръчички иска  ooooh! Ако е така и останалите зъбки ще откача  Crazy

# 254
Тити, одеалото изглежда чудесно! Браво на теб!
Доминика, купете и бижу/та, някой хубав сребърен комплект например.

Общи условия

Активация на акаунт