НОЕМВРИЙСКОТО човече на море ще ходи вече

• 12 315
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
привет и от нас!
бебето приспано, мама със студен чай с лед и лимон пред компютъра- рахат  Flutter днес е толкова хубав ден, ужасно ми се ходи на плаж на морето или поне на басейн. до мамите, които ходят на басейн и кърмят- има ли опасност от някакви гъбички или подобни неща, в смисъл дали е хигиенично да се плацикам в басейна. не знам дали ме разбрахте  Crazy все си мисля, че не са достатъчно чисти.
за млечните хранения- не съм прибавяла мляко никога нито в зеленчуковите, нито в местните пюрета. според доки няма никакъв смисъл. кисело мляко също не давам. според мен е рано, а и исайкова е права- няма смисъл и от кърма, и от кисело мляко.
моята идея за пикник потъна. няма ли ентусиасти  Party  chef
от памперс съм много доволна. ползвам ги от самото начало- никакви проблеми. в тази връзка- вие на кой номер сте. аз вече взимам 5. 4+ нещо я стягат. а уж сме фини.

# 211
Поля, ето ги пак снимките - Ето и снимките с моите подаръци - http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632888077897500000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632888078116875000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632888077995937500.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632888078267968750.jpg

Моета щерка днес нищо не яде от кухнята. Имаше тележко. Вече не ще да го опита дори. ooooh!
Яде хляб, кроасан и кисело мляко с плодово пюре.

# 212
  • София
юка - ние сега минахме на 4 и са мн добре-досега бяхме на 3 размер памперси  Blush

# 213
  • София
Юка, хайде на пикник. Предлагам Камбаните. Вчера бяхме, много приятно изкарахме. Но не стояхме много.
Хайде на пикник.
Вместо Юка предлага Юфка  Laughing Laughing Laughing

# 214
Поля, сирене колкото орех, давам от месец-месец и половина. Краве сирене от магазина, нищо специално.
А времето по морето е добре - слънчево, топло, подухва. Не че е югоизточна България, но не е студ като в София.

В София не е студено изобщо:-)

аа, значи съм си говорила със зиморничави хора Simple Smile

познайте кой отново ще бъде с нас Simple Smile dudu отново има интернет Simple Smile

# 215
Сега и аз питам нещо - има ли други деца, които не искат да ядат и да спят. По-точно да спят и да реват на сън.

# 216
  • Gabrowo->Sofia
Бубе, неядящ не е Иван, но неспящ и ревящ - да. Реве преди да заспи, реве на сън и се събужда и пак реве, щото не може да заспи пак, а не се е наспал...
днес напазарувахме и буйки за 10лв. на Колев и Колев, някакъв стар модел, новият беше 22лв!  На всичкото отгоре 16 номер му е маааааааалко големичък, но по-малки не открихме
хайде дуду, чакаме теееееееееее

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 18:08 от diddi

# 217
Здравейте,мами и бебета!Аз съм Дуду, радвам се че някои от вас не са ме забравили след като толкова време не съм писала!Вече си имаме нет у дома и ще съм на линия, всъщност не само аз, ами и Елица Wink!
Ако знаете само колко се радвам.............. Laughing

# 218
ехееееее
 Hug

# 219
и да не си мислиш, че сме те забравили. питахме се какво става с вас, а тити сегиз-тогиз даваше инфо. айде - добре завърнали се  Heart Eyes

# 220
хе хе, ели, ще ядеш бой с тая юфка  Mr. Green
съгласна за камбаните. но засега мога да предложа единствено гола поляна там. дано след някоя и друга година да ви поканя на барбекю край басейна  Peace
аз обаче си мислех за следващата събота и неделя, че тази ще ходим на самоков да уреждам кръщенето. нали след това трябва да се водят гостите на ресторант  newsm78 хич не ми е ясна тази процедура.

# 221
никси - все се каня да те питам как е гащеризонът, който поръча от 'на тъмно'?

# 222
Привет и от нас!  bouquet
Оживи се темата! Чудесно! Grinning
От няколко дни Гошко е с посинен венец, от никненето на зъбите било. Любимото му занимание е да си отвори гардероба, да си извади чорапи и с боен вик да ги носи из стаята, летейки с проходилката, напоследък ходи да храни с чорапи едно пате, говори му и му дава в чофката (патето е почти с неговите размери). Ванко пък се оплаква от болки корема от вчера, док каза, че  имал ускорена перисталтика, каквото и да значи, дано само не е някой летен грип.
Тити, познах се при зиморничавите, но май само на Еспри и е било жега вчера и оня ден. Студ си беше, нали Исайкова. Чакаме снимки с одеалото.
Еспри, да се похвалиш и ти с блузата и моля не заблуждавай относно климатичните услония в столицата. Grinning
Елена, Юка, не Юфка (айай голям майтап е проверката за правопис). Пикник да. Следващ уикенд - Чудесно! След година на вашия басейн - още по-добре! Мислех си за една поляна над Драгалевския Манастир - идеална е, обаче организацията е по-сложна, но и Камбаните си ги бива.
А среща този уикенд ще има ли ако Първата и истинаска Доминика дойде?
Диди, страшен е Ванката!
Гини, Дуду добре се завърнали!
Поля, ден да не пишеш и почваш да липсваш!
Исакова, нали му запази косичката?
Вивита, чехлите и джапанките се оказах нещо много вкусно и при нас.
Храненето - месо и мляко не смесвам, дори в зеленчуковото не слагам мляко, сиренето да попара кисна поне 48ч., не давам и плодово след зеленчуковото пюре.
Мамо Ани, тези налепчета ако не падат при разресване с четка и отстраняване след това с гребен, можеш да им сложиш бебешко олио и да повториш -  четка, гребен (така поне съветва нашата докторка). Памперсите, за мен Хъджиса са по-добрите, започнахме ги точно, защото бяхме със чуствителна кожа.
Поздрави!  bouquet

# 223
  • София
запазих я Били.
Я кажете като за първо пюре с месо колко лъжички да сложа?1?

# 224
  • София
Аз направих така: изгребах две лъжички от зеленчуковото и сложих две от месното. На другия ден дадох остаъка от месното допълнено със зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт