НОЕМВРИЙСКОТО човече на море ще ходи вече

• 12 318
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря  Wink ще пробвам попарата. 

# 196
  • Пловдив
Привет от нас,вече сме здрави и дали покрай болестта Миа стана голяма глезла,научила се е да си вдига ръчичките и това безкомпромисно значи:"Мамо вземи ме веднага или ще крещя"
Вивита,не само Саши не иска да се изправя и Миа е така,стои права хваната за леглото като седне по дупе изпрявяне няма.
Белег и ние нямаме,само че имаме да наваксваме с хепатитната ваксина,обаче първо да видим контролните кръвни изследвания какво ще покажат.
Обувки имах на Капчица,обаче ни станаха малки,иначе бяха много готини кожени,ортопедични ,височки да държат глезенчето.Сега обаче купих на Денди,едни гуменки/че кожените много спарват/,ама им сложих допълнително ортопедични стелки на К и К,че те нямаха!
Въпросче???:появиха ни се по главата еди като налепчета,виждала съм при новородените такива,с какво да ги мажа?
А и още едно:Мислите ли Хъджис са по-добри от Памперс,че ми казаха,че при проблемно дупе като нашето вършели по-добра работа?

# 197
Добро утроооо Grinning

Вивита, хич не се притеснявай, едно кисело млекце съдържа много повече калций, отколкото примерно 150-200мл мляко. Даже не знам като си идем сега в България с какво да заместя киселото млекце newsm78 Не искам да му давам млека на данон тъпкани със захар.
Някоя от вас да дава случайно истинско кисело мляко и по колко? - не на Данон, защото ме съмнява да имат нещо общо с истинските.
Тити, ти какво сирене даваш, по колко, как и от кога?
Ние пък нямаме въобще такава ваксина и това си ме притеснява, ама няма как да му я сложат преди заминаването за БГ.
Исайкова, аз не вярвам в такива поверия. Peace
Диди, и аз много ти харесвам аватара Party
Бубе, къде са тези модни нещица, които си показвала? Искам и аз да видяяяяя Praynig Не знам какво ми става, но в последно време много се вълнувам от такива неща Crazy
А аз още не съм се и замисляла за обувки newsm78
Я ми кажете какво е времето в България - интересува ме в София и Югоизточна България? Много ли е горещо? И ако е много горещо, вечер поне става ли по-хладно? Питам защото тук е ужасна жега, а и вечер почти не се разхлажда. Ама нали скоро ще си идваме.
за сега приключвам постинга до тук, защото работа ме чака, а и гладен мъж и бебе. Wink
Мамо Ани, за мен най-добрите памперси са си на "Памперс" - много съм доволна от тях, от другите не толкова. И ПОло си влачи тези налепчета, но си мисля че от само себе си ще изчезнат.

# 198
Поля, тук няма бебешко кисело мляко. Аз давам био, но обикн. пълномаслено 3,8 % масленост, четох, чее важно за деца до 5 годинки да получават пълномаслени храни.
Исайкова и аз скъсих косичката ... в поверия не вярвам , защтото по тази логика на момиченцата какво се скъсява  newsm78
мамо Ани - аз пък си мислих, че Саши си е просто най-ленивото бебе  #Crazy и мрази гимнастиките.
Аз се надявам , като гледам новините, наистина да се целят САМО по военни обекти, че ми писна от войни и новини и снимки на избити деца. Дано роднините на Клара са добре.   

# 199
Поля, сирене колкото орех, давам от месец-месец и половина. Краве сирене от магазина, нищо специално.
А времето по морето е добре - слънчево, топло, подухва. Не че е югоизточна България, но не е студ като в София.

# 200
За млякото във всяко ядене...знам, че не е хубаво да се слага мляко в желязо-съдържащи храни. То затруднява усвояването на желязо.

# 201
Гини, права си. Бях го забравила това. Трябва да се изчакаоколо час. Сега като се замисля, пюрето със спанак на ХИП е с прясно мляко. Май ще спра да давам кисело мляко за десерт след пюренце с месо  Wink

# 202
  • Sofia
Поля, сирене колкото орех, давам от месец-месец и половина. Краве сирене от магазина, нищо специално.
А времето по морето е добре - слънчево, топло, подухва. Не че е югоизточна България, но не е студ като в София.

В София не е студено изобщо:-)
Мами,някой правил ли е коремни преси с бебето на корема?При мен има страхотен ефект ,а и Йоско е кротък:-))))

# 203
аз съм по-доволна от хъджис. тукашният памперс се прави в турция и не се знаело какъв контол на качеството има. всъщносът идея нямам къде се прави хъджис. нашите аптекари препоръчват либеро или хъджис (на половината на либеро са като цена). доволна съм от хъджис.
кисело мляко давам от м. май почти след всяко ядене. доскоро давах на баба 4.5 %, а сега натуралното на баба. това с 4.5% е по-вкусно и петра повече го обича, ама айде - нека е максимално близо до природата. не квася и няма да квася. не е за мен тая. ако някой се интересува, елби е натурално - това е единственото кисело мляко, при което се използва истинска закваска. продава се и в магазините за естествени продукти. но не ми е вкусно.  поне аз не го харесвам. предпочитам това с консервантите.
сирене слагам в попарата колкото орех, а бутер - 1/4 ч.л.  
еспри - не съм правила, но петра ще си разбие липсващите зъби ако я млатя така - и без това е въртоглава.
да, дано на клара близките са ок. аз нарочно не я питах онзи ден, че щекотлива тема, но сега, ако чете, ще разбере, че не съм я забравила. и луис също, разбира се  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 13:17 от majceto

# 204
  • Sofia
майце,става въпрос за женски тип коремни преси-не за мъжки бебето си седи кротко на корема ми:-)

# 205
  • София
а по колко кисело мляко давате?

http://www.bnap.org/?p=89 това може да ви е интересно - сравнителен анализ на бг киселите млека Wink

ние спамперс до сега проблем сме нямали- от раждането до сега друга марка не сме ползвали. а и доколкото знам всъщност се правят в Румъния, не в Турция....но надали е от такова значение...

# 206
Ех, мечтая си аз за хладнинка, де го този студ? Hug

# 207
  • София
Simple SmileВъв всички случаи Поля,ще ти е по хладно тук.Вчера и онзи ден умрях от студ.Но се очакват в края на месеца пак горещини.

Аз не виждам смисъл да се дава кисело мляко,ако детето е на кърма.

# 208
  • Sofia
а по колко кисело мляко давате?

http://www.bnap.org/?p=89 това може да ви е интересно - сравнителен анализ на бг киселите млека Wink

ние спамперс до сега проблем сме нямали- от раждането до сега друга марка не сме ползвали. а и доколкото знам всъщност се правят в Румъния, не в Турция....но надали е от такова значение...

майка ми каза да гледам процента лактобацилус булгарикус,а не маслеността.

# 209
Майче, благодаря много за инфото за млякото и сиренето  bouquet Аз от два дни разглеждам един каталог на La Redoute, явно го пращат на всеки, който си е поръчал нещо от тях. Огромен е като тухла и какво ли не няма в него - чак канапета, холови маси, завеси, покривки, хавлии и разни декоративни неща, и дрехи естествено. Ако не беше толкова огромен бих го донесла, ама това чудо ще ми заеме 1/3 от пространството за багажа. newsm78 Виж в темичката на "френските мадами" едно момиче беше писало, че редовно си поръчвало неща от там за България./ако те интересува де, всичко това/.
Ох Исайкова дано е прохладно поне в БГ. Hug
Аз ще си донеса от тук мъничко памперси, колкото, докато се ориентирам, кои точно са по-добри там, пък и да сравня какви са разликите /ако има видими/ между тукашния и тамошния "памперс". Ще си нося от нашето си АМ, а всичко останало май на място ще се купува.

Общи условия

Активация на акаунт