На кого кръстихте детето(децата)си?

• 11 309
  • 221
  •   1
Отговори
# 180
Давид - на никой не е кръстен. Беше първото име, което ми хрумна веднага щом се роди и го погледнах - беше много мъжествен и се сетих за статуята на Микеланджело. Освен това Давид означава "възлюбен " - какво по-подходящо от това  Wink

# 181
Мартин - роди се през март, както и на свекър ми - Марчо.

# 182
  • Варна
На никого.

# 183
Свекърва ми се казва Райна, дъщеря ми е кръстихме Рени !

# 184
  • Резерват "Северозапад"
На майка ми - Вера - Вероника Laughing.

# 185
НА СВЕКЪР МИ

# 186
На майка ми но само първите букви са еднакви.

# 187
  • Sofia
Синът ми се казва Александър и не е кръстен на никого. Просто името беше единственото мъжко име, което и двама ни с мъжа ми харесваме. За други имена така и не постигнахме консенсус... Иначе един мой много добър приятел от детинство се казва също Александър, викам му Сашо обаче, та той си мисли, че детето ни е кръстено на него... нямам нищо против това. А на сина си казвам на галено Алекс.  Grinning

# 188
  • на кой му пука, майна
На свекър ми, но името ми харесва.
Не бих си кръстила детето с име, което не харесвам, само и само за да угодя на свекър или свекърва, майка или баща  Wink

# 189
  • София
Големия - Калоян е кръстен на дядо си Иван - мъжът ми го предложи пък аз взех, че се съгласих! Laughing
Малкия - Георги - на баща ми ! Тоест както казва баткото имаме си голям и мълък Гого! Peace

# 190
  • BG
Аз съм чула, че дете трябва да се носи (бременност) с името, за да е късметлия и още като разбрах, че съм бременна си избрах мъжко и женско име и ги казах.
Бях решила за момиче - Дона (свекърва ми), а за момче  - Никола (баша ми).
Роди се Дона  newsm04

# 191
 на родителите на мъжа ми , ама хем заслужават, хем имената са си хубави.

# 192
На свекър ми,и на светец.Георги се казва детето ни Simple Smile

# 193
Аз кръстих сина си на на моята майка. Всъщност взех само първата буква на името и защото иначе трябваше да го нарека "Силвестър".

# 194
 и на двете баби имената започват с В. така че се смята че е кръстена  на тях.само първата буквичка.

Общи условия

Активация на акаунт