ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ сладури се превръщат в летни бури!

• 14 425
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
И от мен Честито на Деси! очаквах вече подобна новина предвид техните планове, дано всичко е наред!
И снимките са много готини - и морските, и сватбарските!
Аса, майка ти беше ли с вас, май не я видях по снимките, ама може все тя да е снимала Wink

има ли желаещи за среща в сряда късен следобяд? ако кажете без деца, може да се класирам и за този вариант...

в четвъртък май заминаваме за 20-ина дни, аз сега пътувах за 2-3 дни да подготвям разни неща за Ежко, това ни беше най-дългата раздяла досега - нямаше ме 2 нощи, на мен ми беше малко чоглаво, той ме посрещна с разбиране, ама малко безразлично, но сигурно така е вече естествено...

поздрави!

# 241
  • София
аз пак от Варна се включвам Simple Smile

мерси за комплиментите момичета. чоча, абе черна съм ама не си личи много на снимката. Wink

на мен ми закъснява с 10 дена... само че за разлика от Деската (честита миличка, много се радвам за тебе и ти пожелавам леко бременеене и всичко да е наред) аз няма как да съм забременяла щото не бях правила секс 1 месец... и просто нямам как да съм втората Мария Магдалена... Още не съм си направила тест, но мисля да изчакам още няколко дни... така или иначе нямам никакъв повод да се надявам за положителен резултат...

# 242
аз пак от Варна се включвам Simple Smile

мерси за комплиментите момичета. чоча, абе черна съм ама не си личи много на снимката. Wink

на мен ми закъснява с 10 дена... само че за разлика от Деската (честита миличка, много се радвам за тебе и ти пожелавам леко бременеене и всичко да е наред) аз няма как да съм забременяла щото не бях правила секс 1 месец... и просто нямам как да съм втората Мария Магдалена... Още не съм си направила тест, но мисля да изчакам още няколко дни... така или иначе нямам никакъв повод да се надявам за положителен резултат...
хахахах освен ако не си в цветна бременност и вече да си далеко след първия месец Laughing Laughing
не аз за Деси много се радвам, Деси наистина се моля всичко да е наред, да изкараш една много приятна бременност и да си имаш една "пишка" ама с къдрици като на Габи Heart Eyes

# 243
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Много сте мили момичета. В петък ще ходя при лекаря да прецени дали биха повлияли лекарствата и какво да правим с бебо.

# 244
Добро утро Mr. Green

Ян4е,хайде направи си тест тия дни пък ще видим резултата Wink
И аз се радвам за Деси много HugДано найстина вси4ко бъде наред/както казва Криси/и Габи да си има брат4е JoyАма в края на крайщата,каквото дал Господ.

Моми4ета,аз ве4е твърдо съм решила от този месец или най-късно на4алото на другия да пускам Люби на ясла CryТа по този повод ми е малко търсене.Обзели са ме едни мисли,4е като по4на работа/най-рано напролет/,как ще го прибираме и подобни от сорта.Все за това мисля и не мога да си представя момента с по4ването ми на работа Rolling Eyes

# 245
  • Бургас
Здравейте!
Голяма честитка и още по-голяма целувка на Деси! Аз не знаех за нейните планове и като прочетох новината искрено се изненадах  Hug Деси, не се притеснявай за лечението, което си провела - доколкото помня толкова рано ембрионът още не се е закрепил и нямате общо кръвообращение - няма начин медикаментите да са му повлияли!
Ние сега ще ходим до РЗОК за да се опитаме да сменим лекарката. Стискайте палци!

# 246
Ние сега ще ходим до РЗОК за да се опитаме да сменим лекарката. Стискайте палци!

Стискам и с двете ръце HugИ аз ходих миналата година като вас,но никой не ми обърна внимание #Cussing out

# 247

деска ,страхотна новина.                                       
   супер много се радвам за вас.
   лека и пьлна с емоции браменност.
   поздрави и за таткото и кьдрокоска.

# 248
Райка,какво стана в Здравната каса.  Thinking   дано всичко е минало добре за вас.
Неви, вие на кьде заминавате.  car003                 
Асе, страхотно морски снимки.  този аквапарк кьде е  newsm78

мартин миналата седмица си цепна главата. реши да скочи от почти 2 метра   #Crazy  и като шурна тази крьв , направо си изкарах акьльт. добре , че пак малкият дявол , та се разминахме само с инжекция за тетаност.  сега вече е добре.
да го похваля мойто чадо , че вече е изцяло без дневен памперс и само сьс слипчета. казва си всеки пьт и дори като сме навьнка не се напишква в гащите. единствено имаме аварии , когато сме в рейса и няма как да го изпишквам. обаче , днес му казах да стиска докато слезем и не се напиша. остиска положението... Mr. Green

Юле, пусни някоя снимчица на дани да го видим морският льв.  ти почерня ли вече поне малко      grinning039

# 249
  • Бургас
Цял следобед нямах Интернет, че да се похваля  #Cussing out Нямаше никакви проблеми за смяната на педиатъра. Само че писахме фиктивна причина - ново местожителство. Подаването на жалба щеше да ни забави неопределено време, а на мен съвсем скоро ще ми трябват направления за микролаборатория, за да видим дали сме уморили стафилококите.
Маймунка, за Бургас ли ще пътувате?
minimo, откъде скочи това дете  #Crazy
Ели, какво става с гъбичките?
Уф, да ставам, че сме разпределили компютъра по часове и нарушавам примирието  Laughing

# 250
minimo, откъде скочи това дете 

в градската градина има една сцена - за лятото сглобена и от там се хвьрли. ама три дена си игра там и си слизаше най старателно по стьлбите. затова и бях спокойна. но онзи ден какво му щькна и реши за по напряко да скочи  #Crazy . а тя сглобена от някакви раждясали железа....абе ужаст. и аз в началото не видях , че му тече крьв и го гушкам , пьк той реве та реве. един човек ми вика - ама видяхте ли , че му тече крьв от главата.  #Crazy направо ми се подкосиха краката.  цялата глава , вратьт , по гащеризона - крьв.  докато я изчистя да видя от кьде тече и колко е дьлбоко  щях да припадна  #Crazy
пак казвам - хубаво , че малкият дявол беше.... Praynig

# 251
  • София
Ле-ле Минимо, верно е бил малкия дявол. Що не му купиш парашут на Марто, той явно си пада по естремни ситуации Wink
Иначе аквапарка е в Слънчев бряг.

Маймунка и майка ми беше и систъра, пълна бойна група бяхме. Мама като се развихри в кухнята на апартамента, по-добре от ол-инклузив беше Wink. Пък и детегледачка, направо супер. Вече на море само с помощници  Grinning, това си е рахат работа  Wink.

Райка, дано най-накрая попаднете на къдърно Джи-пи. Много се намъчи Саничка. Моята педиатърка е супер, направо я обичам  Heart Eyes.

на мен ми закъснява с 10 дена... само че за разлика от Деската (честита миличка, много се радвам за тебе и ти пожелавам леко бременеене и всичко да е наред) аз няма как да съм забременяла щото не бях правила секс 1 месец...

О-хооо Янче, ми ти незнаеш ли, че вторите стават от пазене Laughing. Аз също с Виктор не бях правила секс, и бях абсолютно сигурна, че не съм бременна  Rolling Eyes

# 252
ДЕСИ БРАВО НА ВАС!!! Много се радвам , вярвай ми , знам че те е хванало шубето колкото и да си го искала, но ТОВА Е НАЙ- ХУБАВАТА НОВИНА   bouquet Дано имаш лека и безпроблемна бременност, желая ти го от сърце.

Момичета, тук съм, все още бременна и очакваща, пуфтяща и тежка колкото кит. Ще пратя смс на всички , на които имам телефоните още от масата обещавам Laughing Сега съм се заработила щото не искам да ме тормозят в болницата:) за това не пиша често.

Янче, много си хубава, честно и една такава младежка, добре ти се отразява това моренце:), има си хас, че то и без мъж. Нищо, сега като се видите, ще правите бебе с по-голяма страст след 1 месец въздържание:)

# 253
В тази жега не ми се пише ...

Минимо, Марти е добре нали, като чуя падане и настръхвам, пък и с кръв - лошо ми става.
Браво на юнака за гърнето, ние няма изгледи скоро да махаме памперса. Слагам му гащи, но той опикава навсякъде и съм забелязала, че не пишка по много на веднъж  newsm78

Райка, радвам се и за вас, дано новото ДжиПи да си върши както трябва и съвестно работата и най-вече ви пожалавам много рядко да се срещате с чичо доктор.

# 254
  • 42.016399,23.101179
Здравейте!!!
А така rai4ka обаждай се от време на време да не те мислим много.  Laughing
райка, поздравления за новото джипи, дано не се раазочаровате и от него. А аз май нещо не съм разбрала, за какви стафилококи говориш. newsm78
minimo големи преживявания сте имали и вие. Поздравления за памперса и ние вече сме така, научихме се и да си казваме и да стискаме. За такива случаи като автобуса май ще са много подходящи тези детски парчета за които ви бях казала. Ние ги слагаме на по дълъг път с кола, ама още не се е случило да ги намокрим. Laughing
Днес бях на кафе с моя приятелка, която снощи се прибра от гости на сестра и в Гърция и като ми разказа за патилата им там направо цялата настръхнах, още само това ми е в главата.  #CrazyТа така нейното детенце е 19 дни по малко от мойто Вики, научено да спи само в неговото си креватче. Пристигнали в Гърция уморени от пътя и ги настанили да спят на спалня, нямали детско легло. Това милото се скъсало от рев цяла нощ, към 5 ч. някъде всички заспали дълбоко, без нашият приятел обаче. Слязло си детенцето от спалнята, босичко, по пижамка с шишенцето в едната ръка , а в другата любимата играчка. Отворило си вратата на стаята, след това слязло по стълбите, отворило си външната врата, после тази на двора и тръгнало по улицата, та чак милото извън селото. А от двете страни на пътя майка му каза че имало канали с вода. За малко един тир да го згази, спрял шофьра, взел детето и го откарал до първата къща от селото. Дал го на хората и ги помолил да го отведат в полицията . Те обаче се сетили че еди къде си има гости с малко дете и отишли първо там да попитат. Та така върнали им го преди родителите им да разберат какво се е случило. Та направо голям късмет са извади ли всички, ще го помнят това гостуване цял живот. А с нашите калпазани трябва очи и на гърба да имаме и да са ни отворени и дакато спим.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт