ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ сладури се превръщат в летни бури!

• 14 431
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Какво ти спокойно, направо ми се е свило всичко от притеснение. Толкова се зарадвах, че ми отидоха на кино плановете да кажа на Вальо по по-интересен начин новината. Имах симптоми, но не исках да мисля за това. 
Миналия месец бях много разочарована при отрицателния тест, а сега ме е страх.

# 226
  • Sofia
Деси, честито!Знам,че го планувахте и искате и затова много се радвам за вас!   Heart Eyes

# 227
Много ви благодаря за подкрепата.

Снощи Вальо се прибра късно, че майка му и баща му закъсали с колата на връщане от село и ходи да им помогне и като си лягах дойде да целуне коремчето за лека нощ. Стана ми много мило, защото се сетих колко много се радваше и говореше на Габи преди да се роди.
Все още не ми вярват, че тя го познаваше дори като се обади по телефона и почваше да рита. Имаха много силна връзка още от корема и до сега.

Ние бяхме шафери в събота на най-добрия приятел на Вальо, от което също ми беше притеснено. При разрязването на тортата ми дадоха и на мен парче като на децата

# 228
Деси, страхотна новина! Много се радвам за вас!  Hug

# 229
Като говорим за бъдещи мами, някой да ечувал нещо за Раичка? Загуби се това момиче?! Thinking

# 230
  • 42.016399,23.101179
Деси, честито!  bouquet По хубава новина не бях чувала от много време.
Valent дано новата докторка ви помогне и накрая да може да се наспите всичките. Ние от няколко дни вече махнахме нощното хранене, отказа се лесно след като и смених бибероната на шишето с накрайник за чаша. Явно не е била гладна, а е използвала бибероната за залъгалка. Сега се буди доста по рядко и пийва само по малко чайче. Мислех и на шишето на чайчето да сложа такъв накрайник, но се отказах докато не се изчистим от бактериите, защот то е точно за такива инфекции.
Yanche изглеждаш страхотно на снимката.

# 231
Деси, честито!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Със супер новина започва седмицата  Wink Grinning Браво на вас, дано всичко е ок, и на пролет живот и здраве още една красавица, или един юнак да си имате  Wink Grinning

Райчка
наистина я няма, трябва да й кажем да пуска по един отчет до къде е с бременеенето и раждането  Wink Grinning

Янче калпазанче
много си секси, булката и тя хубавица - супер сте  Flutter Wink Grinning

И аз от няколко дена след вечеря не давам АМ, направо чак сутринта- събужда се умряла от глад - ама като й дам нощното АМ и половината дори не изпива, затова го махам, сутрин щом пие ме устройва  Wink Grinning

# 232
  • Sofia
Забравих и аз да отбележа,че Калпазанчето наистина е много готина на сватбата,но очаквах да си по-черна.Или викаш то на неоново осветление не се чернее Wink

# 233
Аз още няма да спирам на Габи млякото, че нещо не можем  да се преборим със закуската. Като захладнее може да я пробвам. Иначе се буди през нощта и търси сок, а аз и давам шишето с мляко за заблуда.

# 234
Деска, ти си супер дейна пичка! Не си губиш времето - работиш, учиш, деца правиш, книжка взе! Еваларка! Гепи!
Честито!
Новината е прекрасна!
Пожелавам ти лека бременност и здраво бебче!
Каква зодия се пада - овен или телец?

# 235
Мерси Нелка
по груби сметки трябва да е овне, ако не реши да излиза пак по-рано

# 236
  • София
Здравейте и от нас, завърнахме се, беше супер, починах си  Grinning

Деси, чудесна новина, лека и безпроблемна бременност и едно сладко бебоче накрая  Grinning. Ако е овне, ще са като моите. Мога само да ти кажа, че чудесно се разбират и много се обичат  Heart Eyes.

Моренцето беше много хубаво, само Виктор изкара цялата почивка върху корема на баща си. Не съм вярвала, че ще изпитва ужас от пясък и море. Всичко беше АКО и се катереше върху нас. Поне не ми се налагаше да тичам по плажа тази година Wink. Ако ви се гледат снимки, заповядайте http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=434&AlbumId=61789

# 237
Асе, чудни са ти Овнетата! Heart Eyes Направо се затруднявам кой от двамцата да си избера за зет! Ще ги покажа някой ден на шуши, тя ще им види сметката! Аз поне "свекито" си я харесвам!  Wink

# 238
Деси,ЧЕСТИТО HugХайде тоя път да е с патка WinkМного се радвам за вас Grinning

# 239
Деси Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, другото като се видим, само не се притеснявай
на Райка - ей сега ще и звънна , а?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт