ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ сладури се превръщат в летни бури!

• 14 434
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Райка, нашият лекар гледа по таблица в зависимост от теглото - това за Малтофера-  миналия октомври Ежко пи по 15 капки, а сега, преди месец, като за 9 кг - по 20, за Саня - около 25 ми звучи смислено, но ще потърся и упътване дали не пише нещо там, но ти ако си го купила, явно не пише... а иначе - и аз се възмущавам, като те чета и ми е мъчно за Саничка, но май ако решиш, както и да е, да сменяш педи сега, то трябва да имаш сигурен и изпитан вариант с кого я сменяш... и дано се оправи бързо сладурката, че вероятно между 10 и 20 август, ще сме в бургас и искаме да се видим с вас, ако сте там! а какво стана с плановете да пътувате за сватба в Германия? 

Раичка, много мерси, че си качила снимките от нашата среща, сладки са, а то май и нас ни имаше някъде (някой нали пита), но нали самите декемврийчета (а не техните майки) са преди всичко! аз да споделя, че много се зарадвах да видя Раичка и Борко и коремчето на Раичка, много приятна и умилителна гледка са!

Янче, аз утре бих могла, ама не без Ежко и по-рано, щото пък заминавам за два дни сама в събота сутрин... а Смайли май още днес са тръгнали за Благоевград, но Алекс поне може да е на линия  Wink

Валент,
честито! а за какво е вашият завод, май не си разказвала? ако не е производствена тайна де... Wink

# 211
Утре за съжаление /отново, ще полудея!/ кумовете ни идват на гости от провинцията за един ден и ще си тръгнат в събота по обяд. Няма начин да ги оставя, защото не са идвали от една година. Маймунка и Смайли, аз съм за купона, ама нещо напоследък все се разминаваме с плановете.

# 212
Здрасти, здрасти!  Hug
Алекс1, ти що не спиш в 00часа, бе мацко? Ще ви хвана най-накрая всичките, дето ме изпреварвате посред нощите - тъй или иначе не спите - да ми люшкате детенцето! Mr. Green На мен знайте ли колко ми се спинка!
В тази връзка - снощи Диля-пиля при второто събуждане я сложихме между нас. По-точно - сложиха ме наказана до стената! Нашата си се разположи, по едно време дори перпендикулярно на нас, пък мен ме завря на 5см. Малко се мяташе, но се събуди само два пъти за водичка - дори не е пила млекце! А снощи успяхме /с мъки/ отново да се приспим на легло! Все хубави работи! thumbsup
Криси, на 26-ти моето шуши правеше годинка и седем месеца. Аз си ги празнувам още тия мини рожден денчета. Дори вчера получи още подаръци все по този повод.
Маймунче, заводът е за Ytong - газобетонни блокчета - вторият в България, част от една огромна немска верига от заводи по цял свят. Е, другото може вече да прозвучи като реклама. Wink

# 213
  • Бургас
Здравейте!
Маймунка, благодаря за информацията! Аз реших да започна с 10 капки Малтофер, защото при Саня анемията се дължи на дългото боледуване и мисля, че щом се пооправи и започне да се храни нещата ще се регулират. Много ще се радвам да ви видим през август, май декемврийските морски срещи ще се превърнат в традиция  Laughing Дано дечицата са здрави!
Прави сте, няма да бързам със смяната на джипка. В началото се ядосвах, че всичко това се случва само месец след времето за смяна, но като размислих, реших, че до декември ще мога да проуча и проверя препоръчаните ми педиатри и така ще избегна ситуацията "от трън на глог". А и не ми се вдига шум в РЗОК за да ми разрешат извънредна смяна, искам само детето ми да е добре  Rolling Eyes
Валент Итонга (звучи ми добре като ник  Joy), май ще ви хареса да се гушкате тримцата  Hug

# 214
Здравейте мами!
Ох аз днес съм много щастлива.Вкараха ме в яслата да видя какво прави Дани когато мен ме няма и какво да вида,играе си нашия, гушка се в лелите.А така се успокоих ви казвам,направо камък ми падна от сърцето.Естествено като ме видя и се разрева.Мед.сестра вика видя ли,тебе като те няма е спокоен.Е вчера си е поплакал малко ,но днес през цялото време си е бил спокоен.Надявам се че ще свикне,че иначе душата ми се къса Sad
Райка и аз смятам че е по-добре да проучиш нещата хубаво преди да сменяш педи.Аз така смених нашето преди време.Просто написах молба до здравната каса за смяна на личен лекар и я дадох на новото педи.Тя се занимава и не знам как е успяла,но прехвърлихме Дани.Сега съм доволна.

# 215
еееееееееееееееееееееееееееееее.па няма да пиша пове4еееееееееееееееееееееееееееееееееее

# 216
Ванилче, сладка, мерси - и това ни е достатъчно! Hug Важното е, че не си ни забравила, мислиш за нас и дори имаш желание да ни пишеш! Много целувки на теб и малкия бухтичко, когото видяхме на снимчици от Смайлито.  love001
Ангелче, чудесни новини! yesyes Поздрави и дано така да вървят нещата. Все пак бързо се справихте с Дани. Я да видим сега кой по-добре се е справил! Wink
Райче, видях ти темичката в Здравния. Да ти кажа много съобразително от твоя страна, защото там със сигурност има хора със сходни преживявания, а пък поговорката гласи: Не питай старило, а патило! "Данке" за новия ник - хареса ми, обаче моят мъж вече ме прекръсти на "РевиЗоро"! Joy

# 217
Здравейте банда HugНе съм ви забравила,но по4ти не сядам Confused
Рай4е,дано бързо се оправи детенце Hug
Валент,честито повишаване  bouquet

Ина4е сме добре,днес бяхме на ваксина,защото бяхме пропуснали.В4ера даже подстигахме малкия,той сам изяви желание като видя баща си с машинката и изобщо нито мръдна,нито се обади GrinningТа от в4ера баща му е ли4ен фризиор Mr. Green
Аз преди малко се прибрах от бири4ка,ходих при мъжо на работата,а малкия беше при майка ми WinkСамо дето по едно време се присетил за мене и по4нал да вика мамооо,мамооо и ги разронил едни крокудилски Twisted EvilУтре пак ще го оставям на майка ми,поне така за сега последно решихме,защото трябва да ходим на събор и мислим да останем с преспиване.та той ще спи при баба си или тя у нас,но се моля Praynigда не се присети за мен,4е какво ще прави баба му незнам ConfusedТова ще му е първото преспиване за една нощ без нас,ако останем де-щот туку вижте се върнем по бързата процедура посред нощите.

Това е за сега от нас.Целувки на вси4ки ви Hug

п.п.Е не мога да не се похваля-какво ще кажете за новата ми при4еска от аватара ми Mr. Greenхаресвам ли ви с права коса,щот моя мъж каза,4е ако още един път види 4е съм я изправила ще изхвърли пресата през терасата Mr. Green

# 218
  • София
лелеее... що никой не пише вече втори ден. Аз всъщност си дойдох до София, защото вчера трябваше да ходим на една сватба, а и исках да си видя любимия. Сватбата беше добре. По-късно ще ви покажа и снимки. Трябва да ги сваля от апарата. Утре пак се връщам във Варна.

# 219
Я, Янче Калпазанче се върнало.... Добре дошла, макар и за малко! Ми то кой да пише, всички сме навън, като се приберем ние - аз лягам с нея да поспя и аз, че сигурно се уморявам повече от Виктория.

# 220
Хайде, мами, събуждайте се и сядайте с бебешоците пред компютрите, че така сте се изложили тия два дена, направо думи немам! smile3555
Какво става с вас? Дай да почна пак с мъдростите и да видим дали отново ще съм права. Thinking Моя неписана мъдрост е, че човек споделя единствено болката си, а радостта егоистично пази само за себе си. Дано, дано да е вярно и всичко при вас да е тооооолкова наред, че да няма какво да си споделяте! Praynig
Аз пък си имам болка все по-голяма! Cry Шуши снощи заспа чак в един часа. Плака, плака, плака въобще не искаше да се отделя от нас будна, а какво да говорим да заспи. Реве, унася се, пак реве и така... Казах на баща й, че ще я заведа на хомео с или без негово съгласие и да си прави сам избора дали ще е с мен или против мен. Crossing Arms Засега съм й уговорила едно направление за много добра педиатърка, с която сме стари познайници още от жестоките колики, но не сме се виждали повече от година. Аз и за нея имам едно наум, защото тогава направихме алергия към едно лекарство, а тя /и не само тя/ не искаше да се вслуша в моята интуиция и ни лекуваха от грип. На своя глава, в процеса на лечението спрях въпросното прахче и "грипът" си тръгна за един ден. Като свърших антибиотика пробно й дадох същото лекарство /то беше именно за коликите й по онова време/ и след половин час детето стана отново на парцал. Бях бясна! Сега си мисля, че ще се отнасят по-отговорно към усещането на майката към рожбата си! Naughty Иначе добра женица, с подход към децата, пък и явно симпатизираше на моята лещичка. Ще я видим сега какво ще каже и вече тръгвам смело към алтернативите!
Много писах, но нали трябва да я запълним тая тема. Август чука на вратата! Mr. Green
Йоанче, много добре изглеждаш, да ти кажа! Супер ти  ходи тази права косица! И мъжо да не се нерви - нали е само временно...  33uu А и трябва дате харесва всякак! Виж моя как ме изтърпя - от брюнетка, тъмночервеноска и ей ме от четири годинки - все по-блонди!  Joy

# 221
  • София
Ето ме и мен с булката:

# 222
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте и от нас.
Има шанс скоро време нашето семейство да се увеличи. В събота си направих тест и  EFP
Доста съм притеснена, защото от морето се върнах с ужасно течение и се лекувах една седмица. Май е още рано да хода на лекар сега съм по средата на 5 г.с.

# 223
 GrinningАми какво да кажа-Честито!  bouquet  bouquet  bouquet

# 224
Десинка, БОЖЕ ГОСПОДИ, ТОВА СЕ КАЗВА Н О В И Н А! Това е прекрасно! newsm51 newsm51 newsm51 Само как спокойно си го казала, пък на мен ми се пръска сърцето от радост! Браво на вас! Браво и за смелостта да си имате още едно мъниченце толкова скоро! Бъди жива и здрава, пази се и спокойничко! Прегръщам те силно! Hug Hug Hug
Е, Янче, поне на снимка да те види тая несериозната Valent.  Embarassed Направо ме е срам, да ти кажа! Но разбрах, че пак ще си тука, аз пък в края на Авгст съм към Албена, там може да е по-лесна срещичката. кофтито е, че съм без транспорт, разбираш ли.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт