ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ сладури се превръщат в летни бури!

• 14 438
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Валент, честито! Много се радвам за теб, браво!
МКП, с малко закъснение, да си жива и здрава и много щастлива! А и ти пожелавам да си почиваш повече!
Смайли, мноооого ми липсваше! Много е сладка Дарата, да я нацелуваш. Айде сега, върнахте се от море, казвай кога и къде ще е купона?  Laughing

За памперсите - и аз като Смайли. Не ми се занимава да я уча с гащи, рано й е още. Догодина вероятно или ако тя реши, че иска на гърнето по-рано.

# 196
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Габи от както и мина дрисъка си казва Ачи-бачи и си търси гърнето. Прави го само когато е без памперс.
Снощи за радост на мъжът ми цяла вечер повтаряше ЦЕ СЕ КААААААА и се смееше. После почна да вика мач, гол и др. подобни и да пляска. Май я изпуснахме за фен на Левски  Cry

# 197
Честит рожден ден на МКП със закъснение!Добре дошла на Смайли !
Валент честито ти повишение!Айде и да държиш здраво да не се излагаш ей Wink Peace
Ние сме добре вече.Нямаме разстройство и съответно от вчера е на ясла.Пак се почна кошмара.Само като завием за яслата и почва рееев.Всичко отначало.Няма ли край вече.Мислех си че по-лесно ще адаптира но уви Sad

# 198
  • Бургас
Здравейте почиващи, работещи и повишени мами!
Сигурно ви е омръзнало да ви говоря за болести и очаквам всеки момент да ми дадете червен картон  Twisted Evil Новината е, че имаме напредък със загадъчната болест на Саня. Диагнозата е gipius toxicus или по народно му - отровно GP. Тази жена от 5 години ми обгрижва децата и до сега не се беше дънила така зверски. Сега ми идва с голи ръце да я удуша. Знаете, че почти всеки ден ходим да преслушва малката (таксиметровите компании сигурно са отбелязали сериозния скок в приходите си), досега на педка от сърцето й се откъсна само едно изследване за кръв и урина и това изследване никак не беше добро. Вчера я помолих за направление за рентген и ми отказа. Вечерта на Саня й изскочи огромна, твърда подутина под лявото ухо - колкото орех. Днес реших изобщо да не се занимавам с джипка, платих си като поп и направихме рентген, секрет от нос и гърло, утре пак ще дадем кръв... Дотук лъсна един бронхит, в понеделник ще разберем що за флора и фауна развъждаме в горните дихателни пътища, а топчето е подут лимфен възел вследствие на инфекцията. Естествено сме на АБ - Зинат, след кръвната картина може да минем и на инжекции. 5 седмици, ускорена утайка, лошо общо състояние на детето (липса на апетит, нисък хемоглобин, сополи и кашлица колкото си искаш) и на тази "лекарка" й през ум да не й мине, че работата е сериозна!!! Да, аз също съм виновна - отдавна ми казвате да заведа детето и при друг педиатър. Само че аз мисля, че тази порода като цяло е дефектна, а за преглед при УНГ дори не се бях сетила...
Кажете ми сега, милички, мога ли да си сменя личната лекарка с някоя по-дашна извън регламентираните месеци  Praynig

# 199
Според мен за всичко това трябва да пуснеш жалба в районната здравна каса, по възможност с приложени документи.
Много се намъчи мъничката Саня, желаем и скорошно оздравяване.

Аз все забрявам да се похваля, че Габи вече спи по цяла нощ в нейното легло и ако не броим някое и друго промрънкване за мляко или биба спи по цяла нощ.

# 200
Райка, настръхвам мила като чета! Милото ми детенце мамино! Дано се разминете само със зината. Той е доста добър широкоспектърен антибиотик. Иска ми се да не стигате до инжекции  Praynig За педиатрите отново не ми се коментира. АМАН!!! Не знам за вратички в наредбите относно смяната на джипитата  Confused Сигурна съм, че скоро ще четем по-ведри неща от Бургас!

Валент, честито повишение! Дано новата длъжност ти донесе много удовлетворение и естествено материални облаги  Hug
Аз пък на теб ти завиждам за амбицията!
Що се отнася до гърнето - виждам, че детето ми не е готово за това все още, изчаквам и подходящ момент - да е здравичка, спокойна ... Сега покрай многократните ни пътувания насам натам не мисля, че е удачно да я уча. Та ние сме два дни в къщи, 4 - извън града. А като заминем и в Испания каквото и да сме научили ще отиде по дяволите. На детето ще му трябва време да свикне с новото място, новите хора ... надали ще й е тогава до гърне.
Може би септември вече ще й взема едно, за да не е от най-изостаналите декемврийчета  Joy

Алекс, нямам нищо против да пийнем по една бира някоя вечер другата седмица  Wink Само във вторник и четвъртък съм заета с тренировките, но иначе съм на линия. На 10.08. заминаваме и ако отложим за след това, ще е чак септември  Confused

Дара днес е по-добре наистина. Няма температура, не е повръщала. За съжаление все още е малко отпаднала и мрънкането й ми идва в повече, но се надявам скоро да е отново весела и игрива както обикновено.

Ние заминаваме за Благоевград след няколко часа.
Целуууввввкиии и весел иукенд  Heart Eyes

# 201
Момичета, благодаря за поздравленията - пак ще се повторя - много сте мили! Heart Eyes
Райче, Райче, няма да ти дърпаме ушите, защото ти и сладка Саничка изстрадахте достатъчно.Hug Аз съм съгласна с Деси - трябва официално да сезираш Здравна каса. По този начин може да ти позволят да си смениш лекарката извънредно, преди официалния срок. Хващай се и директно там попитай каква е процедурата за смяна, след като изложиш случая. Гледай да говориш с възможно най-висшестоящото лице, което ти попадне. Naughty А на Саня прати много целувчици и кураж и на двечките! Praynig
Десииии, щастливке, пу-пу дано да е все така! fingerscrossed При нас нещата пак загрубяха, защото мацата си уби всички навици, дори по заспиването на легло вечер. Люшкай на ръце, пей "Зеленчуци, който не яде" и си живей живота - ей това сме ние! nuts В момента приемам спокойно положението /като Смайли/, докато не ме прихване пак бурята.
Смайли, виж ако бяхме една жена, щяхме да сме перфектната. Flutter Обаче нямаше да сме за един мъж.... Wink Иначе - радвам се, че бях права за Дара и
друг път да ме слушате повече - ВСИЧКИТЕ!  People No Good  Hug

# 202
Райка
ужас  Shocked направо няма спирка при вас, ту Боги, ту Саничка със сериозни проблеми  Rolling Eyes направо не те мисля  Hug
Дано с тези изследвания се намери причината и да се излекува бързо малката буболекча  Hug

Валент
честита служба и от мен   bouquet

Смайли
а кога тръгвахте към свекито  newsm78 яки жеги са ей  ooooh!

Слетобяд сме на нашия плаж, с една форумска мама, и декемврийче Алекс  Wink Grinning и във вторник бяхме заедно, на тях много им хареса нашия плаж, и днес пак сме там  Party Grinning

# 203
  • Бургас
Според мен за всичко това трябва да пуснеш жалба в районната здравна каса, по възможност с приложени документи.

Може да ми е глупав въпросът, но не съм наясно с административните и бюрократски неща  Embarassed : Какви документи мога да приложа? Единствената хартийка, която имам е изследването на кръв от миналия петък. А да и медицински бележки за яслата. Но иначе дори не са ме записвали в журнала, когато водя детето. Да не ме изкарат лъжечка  newsm78

Благодаря за пожеланията, момичета!

# 204
Всички направления, бележки, ако трябва и рецепти които ти е писала в този период. Нещо с което да можеш да докажеш това което казваш

# 205
Eли, ти какво се скатаваш там? Я да черпиш днес за порасналото Емче-бадемче! Да ти е живо и здраво!  love001
На моята вчера пораснала хубавица й подариха поредния /трети/ бански, цял, зелен с едно прекрасно пате. С тати й намерихме абсолютно същата зелена рокличка с пате отпред и стана супер комплект за плаж. Само плажът липсва де... защото в гардероба чакат още двd бански костюма /червен и оранжев/ + съответните роклички. Имаме си вече и една огромна червена топка, а снимките: Очаквайте скоро по BG mamma! Simple Smile
Райче, детето нали има здравен картон? Като представиш доказателствата, които споменава ДейзиГ, ще споменеш и този документ. Те могат да го изискат от нея по съответния ред. В никакъв случай не си изпускай напрежението пред педито - да не вземеш да се издадеш - трябва да я хванеш абсолютно неподготвена! Изненадата е половин победа, а в твоя случай е дори повече! Naughty

# 206
Хехехехе
Валент,
не се скатавам  Laughing
обаче вече не следя стареенето всеки месец  Wink Grinning
Емка мома за женене вече стана  Wink Laughing има си едно гадже с което постоянно се целуват на площадката  ooooh! Laughing добре че ще ходи малко при баба си зетя, че са неразделни  Crazy Laughing незнам дали да не се притеснявам вече - то са прегръдки, то са целувки  Wink Laughing

Веднага черпя  Hug

# 207
  • Бургас
Честит празник на малката любовчийка Емка!

Майките, които сте давали Малтофер, помните ли по колко капки?

# 208
  • София
утре вечер си идвамз а 2 дена сама. желаещи за късна мамешка среща? Нело, кажи му на Румен още отсега че утре ще гледа Дара Wink Кога каза че ще ходиш в Благоевград?

Мая вече много дрънка, казва сума ти думи...

райка, направо незнам какво да кажа!

и не на последно място: ЧРД на МКП...
и честито на Валент

# 209
а Valent честита нова длъжност, ама звучи адски респектиращо, незнам какво се пожелава в случая, но мисля че едно - да се чувстваш удовлетворена б и свършило работа. извинявай за вчера, но с червени букви беше честитила нещо на някого и аз не го разбрах, та кажи кой в твоето семесйтво имаше вчера рд, та да му го честитя на патерици.
Смайли - никво фнимание Mr. Greenдобър ден няма ли да кажеш, няма да те подкачам на тема анорексия, ти доста си закачила от нея Mr. Greenкажи какво ще ми донесеш от Испания - един мачо може би Blush
туй то, рпи мен вали, скучно ми е, скарана съм с половинката си, на диета съм ама си трая щото има ефект, но пък съм адски гладна да му се невиди......ще и да да пийна една студена вода.наздраве от мен
Райка - неможеш да смениш личната сега, аз съм имала същите проблеми и трябваше да чакам до Декември, тогава е срока, по добре си намери добър педиатър - то как ли да разбере човек добър ли е не е ли #Crazy, плащай му............не че пак ще имаш гаранция, дано детенце се оправя бързо, пиши как са другите резултати Hug

Общи условия

Активация на акаунт