Къде в Пловдив??? - 82

• 32 517
  • 737
  •   2
Отговори
# 405
  • Пловдив
Чували ли сте за някаква Мария занимаваща се с Ирисова диагностика, около Св.Петка някъде се намира кабинета? Ул.Шейново мисля...

# 406
Здравейте, момичета!
Къде в Пловдив правят медицински педикюр?
Маникюристката ми е ходила на такъв при жена около Света Петка, но няма координати..
Има фризьорски и козметичен салон, под блока. Леда е салона. Колежка ходи там на медицински педикюр. Друга педикюриска, която работеше в онзи район, се премести преди година в салон, под единия висок блок на ул. Радко Димитриев. На гърба на оптиката Оптодент, до Полиграфията.

# 407
Може ли да ме насочите за детска рехабилитация в Пловдив къде да заведем малкия на 9 г. Има скъсяване на сухожилието на гастрокнемиус. Ако може да е и след училище или събота и неделя ще е перфектно но....

# 408
  • Майничка
В ДКЦ-1 има добри рехабилитатори, но в събота и неделя не работят.

# 409
От къде да разгледам за мъжки халати за баня, дами?
Препоръчайте на сносни цени.

# 410
  • Пловдив
От къде да разгледам за мъжки халати за баня, дами?
Препоръчайте на сносни цени.
Не знам дали ще успея добре да обясня - на ъгъла на Гладстон, където има светофар на Т-образното кръстовище с улицата, която води към пожарната, има доста добри варианти. Плътни са и качествени. Преди 2 седмици бяха и намалени на 25-26 лв.

# 411
  • Пловдив
В магазина на Мария Луиза също има.

# 412
Може ли да ме насочите за детска рехабилитация в Пловдив къде да заведем малкия на 9 г. Има скъсяване на сухожилието на гастрокнемиус. Ако може да е и след училище или събота и неделя ще е перфектно но....
Може да питате в Спортния диспансер, мисля че там предлагат рехабилитация.

# 413
  • Пловдив
Ще препоръчате ли специалист, предполагам хирург, онколог, дерматолог, за кървяща бенка при възрастен?

# 414
Къде ще препоръчате да пробвам детето с ментална аритметика? На 5 и половина е, ако има значение.

# 415
  • Пловдив
В събота ще водя малката в SmartyKids по препоръка от приятел. След това мога да дам и личен отзив

# 416
Ще препоръчате ли специалист, предполагам хирург, онколог, дерматолог, за кървяща бенка при възрастен?
д-р Валентин Иванов, д-р Шаламанова или д-р Кирова
Последните две са онкодерматолози, а д-р Иванов е хирург онколог. И тримата работят в КОЦ, но до колкото ми е известно имат и частна практика.

# 417
Препоръчвам д-р Ваня Балева с две🖐🖑-онкохирург!

# 418
  • ...
Някой може ли да препоръча школа за английски за възрастен, Б2 или бизнес английски. Опитвам се да си намеря нещо, което да ми падне на графика, но много трудно 🤔 започнах да се чудя за онлайн вариант...

# 419
  • Пловдив
Максимум, Евроалианс, Лингуамунди.

Общи условия

Активация на акаунт