Къде в Пловдив??? - 82

• 32 579
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Носеше и той скоби...сега е на 13.Не виждам аз нищо притеснително, но все пак да се допитам.

# 526
Да ви кажа още една гледна точка. Дъщеря ми беше в началото на 7 клас, когато сложихме брекети. Според ортодонтката било късно за скоби, но за брекети било нормално времето и  не се очаквало по-късно нещо да се промени.
Носи ги 2-3 години, зъбите се изправиха. Свали ги, изкара целия период с помощни скоби /или както се нарича поддръжката/ и след около година видимо предните зъби започнаха да вървят настрани.
Оказа се, че мъдреците започват да пробиват и да нарушават зъбната редица. Предложението беше по хирургичен начин да се отстранят четирите мъдреци, които още не бяха пробили, т.е. да се цепи венеца, за да се махнат.
Стори ми се абсурдно и се отказахме. Впрочем впоследствие и зъболекар-хирург ни посъветва да не го правим.
Сега детето си е със сравнително нормални зъби, може би не холивудска усмивка, но му беше спестена мъката от излишното вадене.
Та съветът ми е, когато отивате при ортодонт, питайте подробно какви са шансовете за подобни проблеми. Аз питах, но това ми беше спестено. А ако знаех, щяхме да изчакаме още малко с брекетите за една по-подходяща възраст.

# 527
Точно вчера водих големия за безплатно поставяне на силанти - на ул. "Скопие"1 в Кючук париж. Доволна съм от зъболекарката, отправи и препоръки, прегледа го обстойно и му свали зъбен статус.

# 528
Може ли да ми препоръчате обущар и химическо чистене, по възможност в Тракия

# 529

Обущар - на гърба на кино Фейсис, в блока. Много добре работи, но само след 17 ч.
Химическо чистене има в големия Триумф.

# 530
Да ви кажа още една гледна точка.
Скрит текст:
Дъщеря ми беше в началото на 7 клас, когато сложихме брекети. Според ортодонтката било късно за скоби, но за брекети било нормално времето и  не се очаквало по-късно нещо да се промени.
Носи ги 2-3 години, зъбите се изправиха. Свали ги, изкара целия период с помощни скоби /или както се нарича поддръжката/ и след около година видимо предните зъби започнаха да вървят настрани.
Оказа се, че мъдреците започват да пробиват
Скрит текст:
и да нарушават зъбната редица. Предложението беше по хирургичен начин да се отстранят четирите мъдреци, които още не бяха пробили, т.е. да се цепи венеца, за да се махнат.
Стори ми се абсурдно и се отказахме. Впрочем впоследствие и зъболекар-хирург ни посъветва да не го правим.
Сега детето си е със сравнително нормални зъби, може би не холивудска усмивка, но му беше спестена мъката от излишното вадене.
Та съветът ми е, когато отивате при ортодонт, питайте подробно какви са шансовете за подобни проблеми. Аз питах, но това ми беше спестено. А ако знаех, щяхме да изчакаме още малко с брекетите за една по-подходяща възраст.

И на мен са ми това притесненията в момента. На 17 е и тръгнаха мъдреците от долу. Вчера направи панорамна снимка и ще ходи на консултация следващата седмица. Не ми се мисли, ако кажат нещо такова. Но това, което сме постигнали след толкова време, не ми се иска да го загубим. Не съм специалист, аз не виждам проблем с долните мъдреци, те вече са се наместили. Притеснявам се от положението на горните. Но и предишната снимка не е пред мен, а в ортодонта и не мога да направя сравнение. Неизвестното ме плаши определено.

# 531
Здравейте,
Има ли място на което може да ми напълнят МОИ балони с хелий и да си заплатя?

# 532
  • Пловдив
Здравейте. Миналата година на Хелоун имаше на центъра шествие на кукери.Знаете ли дали тази година ще има пак ?

# 533
  • Пловдив
Здравейте,
Има ли място на което може да ми напълнят МОИ балони с хелий и да си заплатя?
Според мен няма да ви откажат. Пробвайте в Тон бонбон, 101 балона...

# 534
  • Пловдив

Обущар - на гърба на кино Фейсис, в блока. Много добре работи, но само след 17 ч.
Химическо чистене има в големия Триумф.
аз съм доволна от химическото в новия комплекс Олимпия/пред Акварленд/ на самия булевард е...в магазините под блока.

# 535
Вече има. Преди седмица бях и бяха изкарали част от коледните стоки, но според мен изчакай още малко, тъй като пренареждаха целия магазин и вероятно ще стане бавно.
Aurellia
Благодаря и на двете, аз проверих имах възможност и си купих каквото ми е нужно. Heartbeat

Имам питане: Някой от вас или ваш близък/познат да продава жилище или да знае строител, който да продава? Flowers Hibiscus
Може да пишете на лс.
Благодаря предварително, всеки съвет ще ми е от полза.Heartbeat

# 536
И аз бих искала да се възползвам от питането на предната потребителка, тъй като в момента сме в търсене на жилище и ще се радвам да споделите мнение на коя агенция да се доверим или ваши познати, които продават.
Благодаря предварително.

# 537
  • Пловдив
Аз мога да препоръчам брокер на лични. След над 30 огледа с него преди 2г си намерихме сегашния апартамент. Много е разбран, имаше търпение с нас и ни водеше само по обекти, които са ни в диапазона. Преди него попадахме на какво ли не... Апартаменти с множество течове, апартамент с гараж, ама точно пред гаража - голям електрически стълб. Няма влизане 😡 освен ако не си с мотор.

# 538
  • о`майна лунна нощ е
Моля за помощ откъде мога да купя детски парфюм Барби
От нета ми излизат тези варианти, но има ли ги в Лили, ДМ, големите супермаркети

Благодаря ви предварително за информацията и насоките!

# 539
  • до едно тепе
С коя фирма таксита пътувате с предварителна заявка онлайн. Сутринта си заявих с една фирма час и половина преди желания час и чак 10мин преди това ми писаха, че заявката няма да бъде изпълнена.

Общи условия

Активация на акаунт