Къде в Пловдив??? - 82

• 32 639
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Някой ходил ли е в новия китайски магазин срещу Лаута? Интересува ме само дрехи и обувки ли има, или по-скоро е като магазините за 1 лв и има от всичко, включително и домашни потреби.

# 136
  • Пловдив
Д-р Дамянов работеше в Ортопедията на Пещерско, но това беше преди 5-6 години. Може още да е там.Ние също сме водили дъщеря ми при него на Иван Вазов и бяхме много доволни от вниманието.

# 137
Здравейте! Някой би ли,ме насочил от къде мога да си купя пчелен прашец.Предлаганият по пазарите ми е много съмнителен.Ако някой има познат пчелар, от който мога да се доверя и да си закупя,моля нека ми пише.Много ще съм благодарна!🤗

# 138
  • Пловдив
Здравейте! Някой би ли,ме насочил от къде мога да си купя пчелен прашец.Предлаганият по пазарите ми е много съмнителен.Ако някой има познат пчелар, от който мога да се доверя и да си закупя,моля нека ми пише.Много ще съм благодарна!🤗

Пчелни продукти съм купувала от Пчелна ферма Мелисса .
https://beemelissa.alle.bg/

# 139
  • Пловдив
Прашец и прополис купувам от пчеларско магазинче до сладкарница Неделя, която е на 6-ти септември. Намира се в прохода на блока, мисля че отляво на сладкарницата.

# 140
  • Пловдив
Някой ходил ли е в новия китайски магазин срещу Лаута? Интересува ме само дрехи и обувки ли има, или по-скоро е като магазините за 1 лв и има от всичко, включително и домашни потреби.
Дааа, аз писах .Има доста неща и домашни потреби и тетрадки от всичко има .
Имаха и 20% ост.мисля до края на месеца .

# 141
  • Пловдив
Откъде да купя протектор за ламинат, който се слага под въртящ се стол?

# 142
  • Пловдив
аз така и не разбрах къде е той...в Аркадията ли?

# 143
Аз също препоръчвам д-р Стефан Димов в МЦ "Димед". Детето ми също се роди с криво краче и благодарение на този доктор няма и следа от изкривяването!
Д-р Стоян Арнаудов също е с добра репутация. Не сме го посещавали, но знам че има сертификат за преминато обучение за лечение на деца с криви крачета по метода на Понсети.

# 144
Аз също търся магазин за пчелни продукти, разбрах, че има такъв между Военна болница и у-ще Дишо Хаджидеков, но не успях да го открия. Ако може някой по- подробно да обясни, ще съм много благодарна!

# 145
Скрит текст:
аз така и не разбрах къде е той...в Аркадията ли?

Не, до ТУ, имаше магазин на Артистико и разни други за баня мисля.

# 146
Ако сте пред военна болница на булеварда, тръгвате посока сточна и първата улица в дясно, т.е. отивате на задния вход на болницата, минавате заведението, двата сервиза за коли и малко след тях е магазинчето. Има голяма табела пред магазина и се вижда.
Аз също търся магазин за пчелни продукти, разбрах, че има такъв между Военна болница и у-ще Дишо Хаджидеков, но не успях да го открия. Ако може някой по- подробно да обясни, ще съм много благодарна!

# 147
  • Близко съм
добър сексолог или гинеколог, става въпрос по подозрения за вагинизъм?

# 148
  • Пловдив
добър сексолог или гинеколог, става въпрос по подозрения за вагинизъм?
https://spravochnik.framar.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0% … D0%BF%D0%BE%D0%B2
Доц.Стефан Попов.

# 149
Здравейте, момичета. Търся си йога за начинаещи, иска ми се преподаващата да е жена. Приемам предложения. Благодаря ви предварително!

Mariposa333, много съм доволна от Диана, която води безплатната йога за бременни в Селената. Работи някъде в Тракия, но не знам точно къде, не съм ходила там. Ако искаш, ще ти дам телефона й на лични.

Да, благодаря, бих искала телефона на лични.

Общи условия

Активация на акаунт