Къде в Пловдив??? - 82

• 32 616
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Къде в Тракия има контейнер за капачки?
Сега идвам от Кауфланд, няма го, имали някаква ревизия и го махнали. Rolling Eyes
Утре между 10 и 13 ч. ще има акция за събиране на капачки в Метро:

https://www.facebook.com/kapachkizabudeshte/

# 166
  • Близко съм
Благодаря ви, много момичета,дано да не е нещо сериозно, според вас за вагинизма лекарства ли ще предпише?!.
Имам още един въпрос, ,приятелят ми е готов да пусне всички изследвания и да мине специалисти, поради това че преди мен се е случвало да прави секс без контрацептиви, освен уролог, венеролог трябва ли да посети? и В лабораторията като отидем, освен основните СПИН, сифилис  и прочие има ли нещо ,  друго което трябва ли да пусне?

# 167
В Рамус има пакет изследвания Трансмисивни инфекции. Може да се възползва. Сигурно и другите лаборатории предлагат подобни, с намаление в цената, ако се пуснат пакетно изследванията.

# 168
  • Близко съм
Привърженик съм на БОДИмед, но вкраен случай и в Рамус.  НЕ го намерих този пакет в Рамус или вече  много ми се спи. видях в Бодимед пакет полово предавани инфекции.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 02:22 от aloevera_

# 169
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми изпитана фирма за миене на прозорци.

# 170
Здравейте, препоръчайте ми склад или по-евтин магазин за есенно зимни якета, да има и големи номера.

# 171
За възрастни ли? Или за деца-тинейжъри, станали в седми клас по метър и осемдесет? Wink

# 172
За възрастни ли? Или за деца-тинейжъри, станали в седми клас по метър и осемдесет? Wink
За мен и възрастни членове на семейството ми (някои от който с повече килограми Grin ). Изведнъж се оказа че ще трябва да купуваме 5 есенни и зимни якета. А след като стегнахме децата за училище бюджета е по малък...

# 173
Отидете до Димитровград. Зимните якета са по 25-30 лева. Тук същите са на двойни и тройни цени.

# 174
  • София
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча добър бракоразводен адвокат в Пловдив, с не много скъпи хонорари, ако може. Не е за мен, но искам да помогна на една приятелка, а и не съм и от Пловдив и съвсем не знам как. Реших да питам тук.

# 175
Хмм, добър адвокат с нисък хонорар ми се струва...не логично някак си!🤔
Дано откриете!

# 176
Здравейте, препоръчайте ми склад или по-евтин магазин за есенно зимни якета, да има и големи номера.

ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ СИ КУПИХ ЯКЕ ЗА 35 ЛВ. ОТ КИТАЙСКИ МАГАЗИН.

нАМИРА СЕ В КЮЧУКА НА ТАЛЕВ . мИНАВАШ ГОЛЯМОТО КРЪСТОВИЩЕ ДО тРАКИЙСКОТО ДРУЖЕСТВО/ ВЕЧЕ Е ЗАВЕДЕНИЕ С МАСИ НАВЪН/ И ПРОДЪЛЖАВАШ НАДОЛУ,  СЛЕДВА ПОЩАТА. пРОДЪЛЖАВАШ ПАК НАДОЛУ.  НА СРЕЩУПОЛОЖНИЯ ТРОТОАР Е МАГАЗИНЪТ,  НА ЪГЪЛ Е , ИМА ВИНАГИ ИЗНЕСЕНИ ПРЕД МАГАЗИНА  МАНЕКЕНИ С ДРЕХИ.

рАЗМЕРИ ИМА ВСЯКАКВИ, ЦЕНИТЕ СА ДОБРИ, ИМА И  ХУБАВИ ДРЕХИ.

# 177
Имаше някаква фирма за мебели, близо до Пловдив, на конкурентни цени и добро качество.
Някой сеща ли се? Thinking

# 178
  • под тепетата
Мебели Веко в Кричим?
https://veko.bg/

# 179

Ей, жива и здрава да си! bouquet
Точно тях имах предвид. Peace

Общи условия

Активация на акаунт