Къде в Пловдив??? - 82

• 32 593
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • под тепетата
Моля, днес съм си пила гинкото  Laughing Тъкмо и аз позяпах трапезни маси, че съм в процес на търсене.

# 181
Моля, да споделите лаборатория за хормонални изследвания.

# 182
  • Пловдив
Мебели Векo вече имат шоурум в Пловдив. Намира се до хотел Родопи ( на Кукленско шосе), преди беше магазина на Квазер Електроник .
https://veko.bg/
[/quote]

# 183
Моля, да споделите лаборатория за хормонални изследвания.
Бодимед!

# 184
Мебели Векo вече имат шоурум в Пловдив. Намира се до хотел Родопи ( на Кукленско шосе), преди беше магазина на Квазер Електроник .
https://veko.bg/
Да, от 1 месец вече имат магазин в Пловдив. Аз си купих от тях ъглов диван и ми го доставиха много бързо.

# 185
Leiny, а доволна ли си от дивана? Удобен ли е? От известно време се оглеждам за нещо подобно, за ъгъла в хола, но нищо не успявам да харесам.

# 186
Вчера го додоставиха дивана и за сега мога да кажа,че сме доволни.Разбира се всеки има определи изисквания. Разгледай ако искаш сайта им и ако нещо ти допадне идете на място и пробвайте дали е удобен дивана.

# 187
  • Пловдив
Може ли някой да препоръча тапицер - за столове ми трябва. Ако може да е сериозен и точен, ще е чудесно. Днес чаках в продължение на час и половина едни такива, с които вчера се уговорихме най-подробно с час, а в крайна сметка така и не дойдоха. 

# 188
Може ли някой да препоръча тапицер - за столове ми трябва. Ако може да е сериозен и точен, ще е чудесно. Днес чаках в продължение на час и половина едни такива, с които вчера се уговорихме най-подробно с час, а в крайна сметка така и не дойдоха. 
Тапицер има в Капана. На улицата, по която излизаш от Капана на бул. Шести септемри /изходът под големия блок/. Обаче, мисля, че иска на място да му се занесат нещата и да работи в ателието.

# 189
Благодаря, момичета! bouquet
И аз за диван гледам. Peace

# 190
След като "Триумф-ите" заприличаха на магазини от късните 90 години, днес чух че и "Лекси" били продали или ще продават бизнеса си на " Фантастико". Слух ли е или и тези хубави магазини ще развалят?!?
Скрит текст:
Нямам против "Фантастико", но от това което съм видяла в София са малко по- скъпи, в сравнение с Лекси. А и там, наистина всичко си намирах. За мен това са може би най- добре заредените и работещи магазини в Пловдив.А и е жалко, че местните вериги
 отстъпват позициите си....

# 191
За "Лекси" и аз чух,че ще продават бизнеса си и то още преди месец. Казаха ми го хора, които ги зареждат със стока.

# 192
  • Пловдив
Дано не го развалят и Лекси-то, защото това е най-добрия магазин в Пловдив. Най-добре зараден, най-добре подреден, широк, просторен.

# 193
  • о`майна лунна нощ е
Ако наистина го купува Фантастико ... не е толкова зле. Магазините им са хубави, но наистина - по скъпи от Лекси Sad

# 194
Момичета, пак до вас опирам.
Развали ми се кухненският робот - по време на работа замириса странно от копчето, с което се пуска, поработи още известно време, след това съвсем спря. Явно нещо е изгоряло вътре. Вече е извън гаранция, предполагам, че в сервиза към марката ще излезе доста скъп ремонтът. Та - да ми препоръчате ел-техник, ремонтиращ дребни домакински уреди?
И второ - искам да подменя калъфките на големите възглавници на дивана ни. Бях вчера до магазина за дамаски на Сточна гара, но ако имате и други предложения - добре дошли са.

Общи условия

Активация на акаунт