Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мини Академия за родители, Плевен 2019

  • 6 046
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 231
КОГА?
събота, ноември 9, 2019

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ НА СЪБИТИЕТО?

10 ПОЛЕЗНИ И ВДЪХНОВЯВАЩИ ЛЕКЦИИ
Полезно знание и практически умения от психолози, педагози, вдъхновители, лектори и родители.

20 ВОДЕЩИ ОРГАНИЗАЦИИ
Най-необходимото за родители и деца на едно място.

10 БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ
Заедно ще търсим отговори на най-важните въпроси през първите 7 години.

ЗАЩО ДА ДОЙДЕТЕ?
За всеки момент от родителството бъдещи и настоящи родители ще получат обективна гледна точка и възможни решения според личния си подход.

Полезни насоки за здравето, образованието и възпитанието на децата в етапите от развитието им.
Практически съвети и трикове, които осигурятват спокойно ежедневие.
Вдъхновение и нови идеи, за да намерите креативни решения на различни родителски предизвикателства.
Програмата включва полезни лекции, изложение с водещи организации, консултации с различни специалисти и подаръци.

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ

# 1
  • Мнения: 231
За втора поредна година родители и специалисти ще се срещнат в Плевен
[/b]


 
Най-голямото безплатно събитие за бъдещи и настоящи майки и татковци - Академия за родители отново ще гостува в Плевен. След успеха на форума миналата година, през 2019-та отново очакваме всички семейства в Панорама МОЛ в Плевен
веднага след сутрешното кафе и закуска на 9 ноември (събота) от 10 до 16:30 часа.
 
Академия за родители отново събира на едно място 10 лектора с интересни теми, повече от 20 организации, 10 специалисти за безплатни консултации и 5 творчески работилнички за деца. Най-добрите специалисти от страната ще консултират родителите по въпроси, свързани с бременност и раждане, детско здраве, възпитание и образование.

По време на цялата лекционна част ще се дискутират важни въпроси, свързани с протичане на бременността и раждането. Д-р Елица Гьокова, акушер-гинеколог в Университетска Многопрофилна Болница за Активно Лечение „Д-р Г. Странски“ ЕАД – Плевен, ще разкаже подробно каква следва да е подготовката за раждане и ще отговори на всички въпроси. Доц. д-р Рада Маркова ще даде ценни съвети за справяне с болката и температурата при децата в домашни условия, а Мария Кънева от Ла Лече Лига Плевен ще разкрие отговорите на най-често задаваните въпроси относно кърменето.

Бъдещи и настоящи родители ще могат да се включат в обсъждане и на въпроси за съня на бебето, ароматерапия в полза на здравето и как благодарение на стволовите клетки може да се погрижим за семейството си.
 
Програмата ще продължи с дискусия за детските емоционални кризи. Лектор по-темата ще е Радостина Стоянова - детски психолог. За дисциплината, която работи, ще ни поговори Теодора Борисова - учител и сертифициран инструктор по програмата Трениране на успешни родители.
 
В специализираните кътове на нашите приятели и партньори от NN България, НАПК, Училище по първа помощ, Асоциация Родители, Ла Лече Лига, Селена Целс, Doppelhertz, Център за безопасен интернет, Училище за бъдещи родители “Щъркел” и други, всички родители ще могат да получат безплатна консултация по време на цялото събитие.

Пълната програма можете да видите на нашия сайт. Също там можете и да запазите място:
https://parentacademy.bg/events/pleven2019/

Ще се радваме да се срещнем с всички любопитни бъдещи и настоящи родители от Плевен.

Общи условия

Активация на акаунт