Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мини Академия за родители, Русе 2019

  • 6 011
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 231
КОГА?

събота, ноември 23, 2019

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ НА СЪБИТИЕТО?

10 ВДЪХНОВЯВАЩИ И ПОЛЕЗНИ ЛЕКЦИИ
Полезно знание и практически умения от психолози, педагози, вдъхновители, лектори и родители.

20 ВОДЕЩИ ОРГАНИЗАЦИИ
Най-необходимото за родители и деца на едно място.

10 БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ
Заедно ще търсим отговори на най-важните въпроси през първите 7 години.

КАК ЩЕ ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ?
За всеки момент от родителството бъдещи и настоящи родители ще получат обективна гледна точка и възможни решения според личния си подход.

Полезни насоки за здравето, образованието и възпитанието на децата в етапите от развитието им.
Практически съвети и трикове, които осигуряват спокойно ежедневие.
Вдъхновение и нови идеи, за да намерите креативни решения на различни родителски предизвикателства.
Програмата включва полезни лекции, изложение с водещи организации, консултации с различни специалисти и подаръци.

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ

# 1
  • Мнения: 231
За пръв път в Русе Академия за родители ще срещне бъдещи и настоящи родители със специалисти.


Най-голямото безплатно събитие за бъдещи и настоящи майки и татковци - Академия за родители за пръв път ще гостува в Русе. Очакваме всички любознателни семейства в Гранд хотел Рига на 23 ноември(събота) от 10 до 16:00 часа.

Форумът събира на едно място 8 лектора с вдъхновяващи и полезни теми, повече от 20 организации и 10 специалисти за безплатни консултации. Най-добрите експерти от страната ще съветват родителите по въпроси, свързани с бременност и раждане, детско здраве и възпитание.По време на цялата лекционна част ще се дискутират важни въпроси, свързани с подготовка за раждане и грижи за бебето, здраве и възпитание. Диди Върбанова от Училище "Родители" - Русе ще разкаже коя е най-добрата подготовка за раждане. Д-р Янко Янков - ръководител на тъканна банка за съхранение на стволови клетки "Селена целс" ще говори по темата как да се погрижим за семейството си с помощта на стволови клетки.

Доц. д-р Рада Маркова ще даде ценни съвети за справяне с болката и температурата при децата в домашни условия, а Деси Бетова ще разкрие отговорите на най-често задаваните въпроси за това, какво да очакваме през първите седмици с бебето у дома.

Бъдещи и настоящи родители ще могат да се включат в обсъждането на въпроси за дисциплината, която окрилява и дисциплината, която работи. Партньорите ни от NN ще представят интересната тема "Финансово планиране за успешно семейство". След всяка лекция е предвидено време за въпроси и кратка дискусия.


В специализираните кътове на нашите приятели и партньори от NN България, НАПК, Училище по първа помощ, Асоциация Родители, Селена Целс, Трениране на успешни родители, Афродита МЦ - Стволови клетки и Ин витро, Училище "Родители" - Русе и други, по време на цялото събитие всеки желаещ ще може да попучи безплатна консултация.

Общи условия

Активация на акаунт