На море в Гърция 2019-VI/2020

• 58 830
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,

Някой може ли да ми препоръча апартаменти във Фанари или около Фанари
Благодаря предварително

# 451
  • Там където
Здравейте,

Благодаря предварително

Ето тези ги водят от добрите- аз за тази година си резервирах там:
https://www.kampantais-apartments.gr/bg/

# 452
Ние за втори път мислим да отседнем във VILLA SOFIA
Много хубави тризонети с двор ,паркинг и барбекю,
Чистичко и приятно.

# 453
Здравейте,

Благодаря предварително

Ето тези ги водят от добрите- аз за тази година си резервирах там:
https://www.kampantais-apartments.gr/bg/

Благодаря много за отговора, аз също съм изпратила запитване за тези апартаменти, но тъй като не открих отзиви, не смея все още да резервирам

# 454
  • Там където
Благодаря много за отговора, аз също съм изпратила запитване за тези апартаменти, но тъй като не открих отзиви, не смея все още да резервирам
[/quote]

Ами аз тези апартаменти ги взех от тази тема - някой ги беше препоръчал. След това се консултирах с мои приятели от Смолян и Кърджали (те всяка година ходят във Фанари или Миродато) и ми потвърдиха, че са от добрите. Вярвам им , защото те са доста взискателни хора Simple Smile Тази година планирам Фанари в края на юни и след това ще дам директен отзив.

# 455
Да ви питам за настаняване в Микро, Пелион. Няма много голям избор като гледам. Едното е хотел Микро бийч. Изпратих и запитване за Амос студиос, но още нямам отговор. Гледах в airbnb, но там има предимно в Платаниас.

# 456
  • varna
Решили сме юли да почиваме около Кавала.Моля дайте мнение дали в самият град или около плажовете извън града .Как е с паркирането.

# 457
Да ви питам за настаняване в Микро, Пелион. Няма много голям избор като гледам. Едното е хотел Микро бийч. Изпратих и запитване за Амос студиос, но още нямам отговор.
Тези са, Амос и Микро. Другите (те са 2-3) поне преди няколко години бяха доста малки и вехти къщички. Иначе ги има на 1-ва страница в един регионален сайт, който се казваше нещо от сорта AroundPelion, потърси.
Самото Микро, както подсказва името му, е миниатюрно селце - буквално е плаж с десет къщи досами пясъка. Може и да са развили нещо ново междувременно, но се съмнявам.

# 458
  • някъде ... тук ...
От Платаниас до Микро пеша са 15 минути по пътеката, а с водно такси - по 1.50е на човек.

# 459
Здравейте, пак аз за Лимнос.
Удачно ли е настаняване в Мирина, има ли проблем с паркирането и ако може предложете настаняване... Искам да заведа моята приятелка там, и цената от около 180 Евро за двупосочен билет ли е?

# 460
Да, 180 е двупосочен с колата барабар. В Мирина не сме имали проблеми с паркирането, но като цяло се паркира в двата края на града, центърът е пешеходен, а около крепостта са тесни улички. Така че зависи и къде е настаняването. Не мога да дам обаче препоръка, тъй като не сме отсядали там.
По картинки най ми е допадало това https://www.amygdalies-lemnos.gr/en/
Но познавайки вече града (не съм ходила все пак до хотела да го видя на живо), си мисля, че районът не е най-удобен за ходене пеша и може да трябва да се слиза с кола до морето, макар да е под 1 км.

# 461
  • Бургас
Миналата година за съжаление не ходихме на Лимнос. Цената на ферито за кола беше 50Е и 17.50Е в посока на човек това си спомням, че платихме 2018г. Сега дали има промяна в цената някой, който е ходил предходното лято да каже.

В Мирина сме отсядали за една вечер близо до кея където спира ферито тук https://www.booking.com/hotel/gr/lieon.bg.html?aid=376395;sid=e3 … =1&#hotelTmpl. Останахме много доволни беше близо до плаж и до пешеходната зона.

# 462
Благодаря за инфото лека полека пъзела се реди!!!

# 463
  • UK
Запис като начало, връщам се да чета и после ще питам. Две деца, с кола, през август, търсим нещо по селата с хубав близък плаж, двор или поне веранда и повечко тишина и спокойствие. Две години подред бяхме на Атон, сега някъде другаде предпочитаме да отидем.

# 464
  • София
Решили сме юли да почиваме около Кавала.Моля дайте мнение дали в самият град или около плажовете извън града .Как е с паркирането.
Ние почивахме в началото на юли в кавала мин. Година, отседнахме в едни апартаменти на улицата която е като първа линия на плажа, преди горичката, там по тази улица са направени паркинги, които не бяха пълни и колата си стоя там цяла седмица. Няма проблем с паркирането.

Общи условия

Активация на акаунт