Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 18 септ. 2019, 16:14 ч.

Вярвате ли в хороскопи?

 • 356
 • 15
 •   1
Отговори
 • Мнения: 30
Здравейте, интересно ми е дали вярвате в хороскопи, ако са ви правили до колко това което са ви казали се е случило в определения срок и изобщо нещо от казаното излезнало ли е вярно?

# 1
 • Мнения: 1 225
Не

# 2
 • Мнения: 4 477
Донякъде вярвам в зодиите, но в хороскопите изобщо не вярвам1

# 3
 • Мнения: 6 827
Категорично не!

# 4
 • Мнения: 30
Аз съм много объркана, чух срокове за разпадане на сегашна връзка, чух срокове за години напред за среща с нов партньор, за дете, чух срокове за здравословни проблеми, кармични разплажания едва ли не, но някак си не вярвам във всичко това.

# 5
 • Мнения: 159
Аз не, но майка ми не излиза без да си прочете хорскопа....и мисля, че прекалява в този смисъл и  съветите, които и дават да се спазват стриктно от нейна страна.

# 6
 • Мнения: 6 827
Аз съм много объркана, чух срокове за разпадане на сегашна връзка, чух срокове за години напред за среща с нов партньор, за дете, чух срокове за здравословни проблеми, кармични разплажания едва ли не, но някак си не вярвам във всичко това.

А защо тогава си правите хороскоп щом не вярвате? И нужно ли е някой да ви каже какво ще се случи в срокове...и сега ще седнете да го чакате ли? Наистина не разбирам хората които се влияят от хороскопи, гадания и т.н. неща. Когато и каквото трябва ще се случи  Peace

Аз не, но майка ми не излиза без да си прочете хорскопа....и мисля, че прекалява в този смисъл и  съветите, които и дават да се спазват стриктно от нейна страна.

Уау сериозно  Shocked

# 7
 • София
 • Мнения: 15 210
И аз също.

# 8
 • Мнения: 1 641
Аз съм си правила персонален хороскоп, който няма нищо общо с общите писания по вестниците. Хороскопът ми беше доста точен, някои от нещата се случиха точно в оказаните времеви интервали. Мои приятели си направиха също хороскопи при същата астроложка, също доста точни. Та- да вярвам.

# 9
 • Мнения: 6 827
Аз съм си правила персонален хороскоп, който няма нищо общо с общите писания по вестниците. Хороскопът ми беше доста точен, някои от нещата се случиха точно в оказаните времеви интервали. Мои приятели си направиха също хороскопи при същата астроложка, също доста точни. Та- да вярвам.

Любопитно ми е да попитам, да не се приема като заяждане...
Какво ви донесе това "знание" в смисъл, като разбрахте, че нещо ще се случи тогава и какво - успокоихте се, чакахте го, правихте нещо по въпроса за да се случи или?

Защото си мисля, че това много влияе на хората, т.е. хипотетично ако вярвах в такива неща и ми кажат - това няма да ти се случи и аз се откажа грубо казано (примерно желана работа), и да няма да се случи. Но ако не знам и продължа да правя неща за да се случи и то може да се случи нали? Дали ми разбрахте обърканите мисли хаха  Simple Smile

# 10
 • Мнения: 1 641
Ами да кажем, че го направих от любопитство. Никога преди не бях си правила хороскоп и ми беше интересно. Не съм стояла със затаен дъх да чакам сбъдването на пророчеството.

# 11
 • Мнения: 133
Не знам доколко разбирате материята, но Астрологията е Царицата на окултните науки и спокойно можем да кажем, че тя е първата наука, защото съдържа всичко в себе си (математика, геометрия, психология и др) и защото съществува откакто Бог е създал физическия свят. Но има една много важна подробност. Хороскопите, които четете във вестниците или други места, които са за всички са пълна пародия. През 2-3 минути се променя градуса и така се променя и съдбата на съответния човек.
Затова трябва да се направи лична и индивидуална натална карта, но това дава 33 % достоверност на информацията. Ако искате да бъдете 100 %сигурни в нещо, че ще се случи и, че го има трябва да бъде открито 2 път чрез науката хиромантия, която се занимава с линиите на ръцете, което прави 66% и 3 път да го има изписано на линиите на челото. Тогава ще имате 100 %достоверност. Моята майка се занимаваше преди с астрология и на мой близък приятел, който я помоли да му направо хороскоп тя му каза, един ден го помоли близо 1 година да не шофира, защото е предразположен към катастрофа. Той и каза, че не вярва и така през това време катастрофира 8 пъти. От тогава вече вярва. Имал съм случай, когато майка ми направи натална карта на моя приятелка и след като и направи ми каза, че по наталната карта тя има говорен дефект като че говори на Р и това беше наистина така. Така че в хороскопа пише всичко и за минало и за бъдеще и за настояще, но трябва грамотен и знаещ човек, който да разбира и правилно да Тълкува. Защото всички могат да направят сметките, но тълкуването е майсторлъка.

# 12
 • Мнения: 34
Мисля че погрешно се разбира астрологията за това много хора остават разочаровани. Личният хороскоп може да покаже какви заложби има даден човек(добри и лоши). Може да покаже кога има благоприятен момен за някоя важна стъпка. Но накрая какво ще се случи си зависи от свободната воля и избор на човека. Аз съм си правила личен хороскоп и съм се допитвала два пъти до астроложка за благоприятни моменти за неща които съм искала да направя. Доволна съм. Астроложката ме насочи много точно. Пак казвам до питах се за благоприятен момент за решение което съм взела преди това. Не съм се допитвала какво да правя, а кога да го направя. Но много зависи и от астролога който интерпретира хороскопа дали ще го разчете правилно.

# 13
 • Мнения: 974
Астрологията е поглед към възможностите пред човека, а не разписание на влак. Има заложени събития в живота, които ще се случат, защото са предопределени, но човек има свободна воля, така че той може да отложи много от тях на база решенията, които взема. Аз хороскоп си правя сама, но не да видя какво ще се случи, а какви възможности предстоят. Не приемайте като "чиста монета" всичко което са ви казали за хороскопа, в днешно време има толкова много "астролози", че изобщо не се знае вие на какъв сте попаднали.

# 14
 • Мнения: 1 857
хороскопите във вестника или по радиото са за запълване на времето и за наивни хора. Но личният хороскоп е нещо друго - там се взема предвид място, дата, точен час на раждане. И това не важи за всички хора, а за вас.
Астрологията в миналото не е  била признавана, заради това, че не може да се посочат доказателства за отражението на небесните върху характера/съдбата на човека. Затова я наричат псевдонаука.
В някои страни има висше образование 'астрология', науката е доста сериозна.
Ако посетите някой, който прави лични хороскопи, чак тогава можете да си изясните -дали вярвате или не.
Разбира се зависи, този астролог колко е напреднал в материята, а тя е необятна. Слаб астролог- слаба прогноза, тълкуване на хороскопа. Добър астролог- добра прогноза.
Всички сме същества на космоса и си влияем. Една Луна, колкото и да е малка,  действа на морета и океани, та на хората ли няма да оказва влияние?
Астролоията ви дава отговор на въпроса как са били разположени плнетите по време на раждането ви, тази снимка на небето оттогава е заложена във всеки от нас. И когато сегашни планети  съвпаднат, примерно с някоя от тези точки от раждането ви, тогава се задейства енергия и то действа само на вас, не на всички хора.  За по напреднали, има и такива положения на планетите, които влияят и на цели поколения хора (глобални събития).
Всяка планета(небесно тяло) се свързва с точно определени човешки качества и понякога имате енергия за любов, за учене, за финансови операции и т н. Ако през това време вие правите нещо друго- вървите срещу енергята си, и нещата трудно ще ви се получат.
Практическите ползи от астрологията са да знаете в момента къде сте силни и да го използвате, а всички други  работи да задържите до по-благоприятен момент.
Например: не е все едно в колко часа ще влезеш при шефа с някаква молба. Знаещите астрология влизат в момента от деня, когато шефът би трябвало да е предразположен за положително разрешаване на въпроса.
Например: не е все едно на коя дата ще се омъжиш и в колко часа - и в зависимост от това бракът ти може да е хубав, или не.
Например: Искаш да откриеш фирма, но в момента планетите са разположени неблагоприятно - изчакваш.
В хороскопа има и 12 сектора, наречени Домове: всеки от домовете има някаква функция, например - пари, кариера, здраве и т н.
Като мине някоя планета в тези координати, където са вашите домове, тя задейства с енергията си (положителна/отрицателна) съответия сектор. Искате успешна кариера - когато Юпитер мине през 10 дом.

Общи условия

Активация на акаунт